| Message |
|
|
|
nice
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
Din timisoara , m-a ajutat qwerty cu achizitia lor , parca evidecor se numeste firma , nu mai stiu sigur.
|
 |
|
|
Asta am zis si eu Stefane , nu trebuie sa iti faci griji prea mari atata ti.p cat folosesti furtun special de co2 , in ultima instanta punem un soricel mic in locul piulitei.
Cat despre pietre ma bucur ca iti plac , vazandu-le la tine parca as mai da drumul la un acvariu cu ce mai am pe la boxa  .
|
 |
|
|
chiar asa , incercam sa diclesc ce plante sunt dar fara succes
|
 |
|
|
Respectele mele nea Dane . Cand termini treburile imi spui si mie , mi-ar face placere sa iesim la un gratar cu toate cele si sa vorbim despre ce ne-a adus impreuna pe acest forum .
Bine ai revenit printre noi , chiar daca ptr putine momente
O seara buna si dvs domnule , ma inclin cu respect
|
 |
|
|
|
La cat de aproape unul de celalalt ar fi pacat sa nu ne sustinem si sa ne ajutam Stefane . Oricand ai nevoie cu placere .
|
 |
|
|
Pana cand implinesc 1 an in viata acvaristica va fi inceputul , mai sunt insa cca 5 luni .Stiti cum este cu incepatorii astia , au multe idei in cap iar acvariu arata ca o ciorba cu de toate  . Am planuri mari insa bugetul ma tine pe loc :I .
|
 |
|
|
multumesc frumos , au inceput si pesti in ea  ...cred ca am trecut de 40 de exemplare
|
 |
|
|
Deci nu pot sa ma opresc din ras de cand am vazut poza asta :
Uitati-va ce face poate sa aiba un om disperat dupa plante ( in spatele lui Chris) .
Fotogenic ca draq  )))))
|
 |
|
|
Adictive: colegii mai vechi pot sa iti confirme mai bine ca mine cum rezista plante crescute cu co2 in acvarii fara
Big boss Dan P : nu ai idee cat m-am chinuit aseara m-ai ales ca am un PC de kkt
PS Cu vanzarea de plante cand o sa stapanesc cu bine metoda de livrare a lor o sa fac pachete la preturi minime in avantajul ambelor parti  .
|
 |
|
|
Seara buna ,
Am inceput defrisarile prin acvariu , daca este cineva interesat il astept in seara asta sau cel tarziu maine dim in cartierul crangasi sa ridice mai multe tipuri de plante crescute cu co2 .
Plantele sunt de aici :
http://www.99poze.ro/r_95372380/1/
http://www.99poze.ro/r_95372380/2/
http://www.99poze.ro/r_95372380/3/
PS nu merge plici.ro  ( cel putin la mine nu merge )
cornel c
|
 |
|
|
|
Va salut ,
Daca cineva din Bucuresti sau apropiere are 1 sau 2 perechi de endleri black bar ai cumpar cu placere .
Cornel c
|
 |
|
|
|
bineinteles ca o folosesc , am una dreapta de la jbl .
|
 |
|
|
|
multam nea Dane , ma interesez si de niste preturi la rulouri ptr geamuri de exterior .
|
 |
|
|
|
Am uitat sa va intreb ce trebuie sa fac ca sa mentin temperatura la maxim 26 grade Celsius , in camera in care este acvariu bate soarele cateva ore bune pe zi asa ca odata cu cresterea temperaturii in camera va creste si temp apei in acvariu presupun .
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
hai cu pozele man , ardem de nerabdare
|
 |
|
|
|
Chiar este o minunatie , poti sa ne spui cat costa o astfel de jucarie ?
|
 |
|
|
|
`Opincarul` a spus ca acesti melci sunt un bun marker al curateniei si al hranirii excesive . De aceea am intrebat .
Multisori inseamna pana in 10 , nu i-am numarat exact .
|
 |
|
|