[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: vazilian
Forum Index » Profile for vazilian » Messages posted by vazilian
sau 2 da bune . simt ca asta trebuie sa fac Dane. sunt un om care triaeste sub impulsul momentului. in plus ma impiedic de acvariu ala gol oriunde l-as pune ;P asa ca fac gaura mai mare, il umplu cu apa, pietrele de la tine care imi plac tare mult , niste manado sau pietris negru de la hornbach, aquabasis, plante , 2-3 pesti si neste creveti cheep si am rezolvat si mancarimea asta.

[url=http://img.plici.ro/image/ZAN]image[/url

in gaura aia voi baga un acvariu. asa de tare ma chinuie talentul. sa speram ca si reusesc , este tare stramt locul.
si eu m-am certat cu bachus in seara asta =)). am vrut sa zic : de unde sti ca nu traim in biotopul cuiva?!
tare asta . de unde sti ca traim in biotopul cuiva ?!
M-ai pus la munca si in ultima zi mai nea Dane (am glumit). E bine asa :

image

mai trebuie colantat si pusa instalatie de coolere .
pana nu pun coolerele nu pun capacul pe acvariu .

P.S. te rog nu mai veni cu idei ca trebuie sa le pun in practica si am treburi casnice gen piftie de curcan light , calcat camasa , sters pantofi , bla bla bla
i-am mai dat niste plantute :

image

image

image

scuzati calitatea pozelor , inca nu am un aparat foto cum trebuie, fac pozele cu telefonul

P.S multumesc tare mult lui Dan Pavelescu si lui Dan Dumitru ptr ajutor , oameni de o calitate exceptionala.
acum astept comentarile dvs domnilor
cum arata plantele domnu Dan ``the bat`` ?!
si de ansamblu dar e greu de facut o poza de buna calitate cu telefonul din dotare :
image
revin cu poze la 10 zile de la prima plantare :
image
image
superbe. cum se numeste planta din poza a II a ?!
s-a mai limpezit apa domnilor sau mi se pare mie ?!
cu un neon aprins
image

fac probe sa vad cum scot si eu fotografii decente
image

cu 4 neoane aprinse
da , dar deocamdata ma chinui cu telefonul . si e acvariu la inceput ...sunt micut ce sa zic . fac si eu ochi in lume
parca este mai limpede apa
sau am reusit sa fac o poza mai buna
ziua 16
image
nu pluteste , este prinsa in sustrat. si este cu partea subtire in sus. este o radacina de vita de vie pusa invers.
ca de obicei are dreptate domnu Batman , apa e plina de impuritati .
mai stau cu lumina stinsa pana se limpezeste
sper ca am reusit sa fac o poza per ansamblu :

image

ziua 13 , prima luminare a acvariului .

image

Forum Index » Profile for vazilian » Messages posted by vazilian
Go to: