| Message |
|
|
dan.pavelescu wrote:Ma abonez si eu pentru 5 bucati, merci
Eventual sa fie in simbioza cu un stabilopod ...
|
 |
|
|
Caz in care se impune inca una ... doua Eve ... eventual culori diferite ...
|
 |
|
|
Ai tai mysis e mai de marca, ai mei e mult mai mari si cam atat ...
PS - ai grija ce mai scrii ca vad ca ai deja frigiderul plin de carne ...
|
 |
|
|
Nu chiar m-a suparat, dar sunt si eu batran si vreau sa se intample ceva remarcabil in timpul vietii mele ...
|
 |
|
|
Felicitari, e piesa, si bine upgradat ...
|
 |
|
|
|
Si eu ti-am zis sa-i lasi asa, cu artemia ...
Dupa tine m-am luat si le-am luat mysis, nici anthiasii de 10 cm+ nu le gusta ...
|
 |
|
|
Da, da-i trebe si clown pe masura anemonei, sa nu i-l inghita din greseala, asa ca pana una alta isi regleaza pompa sa i-l miste inainte si inapoi pana vomita si apoi gata ... da-o `reaku de anemona ...
|
 |
|
|
Da` cui dai tu vegetalele ??? La pestii tai carnivori ??? Nici daca scrii Zewa pe ele nu le sunt de folos ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Uite o alta Anemona ...
Aproape inchisa:
Si mai deschisa:
Da` tot nu-i usor cu ea ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Ie vopsite ciupercile alea, de mine de la Pastele trecut, da` acanu nu-s` de unde-i ...
Gelule, nu ai de ce te plange, ce vezi tu nu-s muci ci balele astora de-ti admira culorile ...
Poate cun un black-out de min. 48 h scapi de ele ...
|
 |
|
|
koala wrote: (ancistrusii nu intra in calcule, sunt la "diverse" = hrana vie pe timpul concediilor sau algicid concentrat in sticlute de 500 litri).
|
 |
|
|
Ei ... acu` inteleg si eu de ce a durat atat ... si-a facut si casa in jurul acvariului ...
|
 |
|
|
Uite un osmozor bunicel, poti opta si pentru culori diferite ...

|
 |
|
|
Atunci ... gata cu arogata 2pesti/500l ... 1l apa/ancistrus si deja cei doi astronotusi se ingramadesc in cei 50l ramasi ...
|
 |
|
|
|
Numai ca anemonele sunt mai greu de intretinut, in special intr-un acvariu nou ...
Dupa 6 luni poti încerca ...
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote: dar oriunde l-as pune e pedepsit de pompa de valuri, tot la orizontala sta.
Care e secretul tau, de-l poti tine la verticala?
E clar, ori el ori pompa (mai mica ...)
|
 |
|
|
Numai tie ti se putea intampla ca un crevete cleanner sa intre in simbioza cu goby ...
Asta pana il termina, dupa aia intra cu celalalt ...
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|