[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: mugurel
Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
dan.pavelescu wrote:Ma abonez si eu pentru 5 bucati, merci

Eventual sa fie in simbioza cu un stabilopod ...
Caz in care se impune inca una ... doua Eve ... eventual culori diferite ...
Ai tai mysis e mai de marca, ai mei e mult mai mari si cam atat ...

PS - ai grija ce mai scrii ca vad ca ai deja frigiderul plin de carne ...
Broxlin wrote:Cu ce l-ai suparat pe Mugurel ?

Nu chiar m-a suparat, dar sunt si eu batran si vreau sa se intample ceva remarcabil in timpul vietii mele ...
Felicitari, e piesa, si bine upgradat ...
Si eu ti-am zis sa-i lasi asa, cu artemia ...
Dupa tine m-am luat si le-am luat mysis, nici anthiasii de 10 cm+ nu le gusta ...
Da, da-i trebe si clown pe masura anemonei, sa nu i-l inghita din greseala, asa ca pana una alta isi regleaza pompa sa i-l miste inainte si inapoi pana vomita si apoi gata ... da-o `reaku de anemona ...
Da` cui dai tu vegetalele ??? La pestii tai carnivori ??? Nici daca scrii Zewa pe ele nu le sunt de folos ...
Zsido wrote:A ajuns osmozorul si daca e presiunea ok pe instalatie atunci in doua zile ar trebui sa fie bazinul plin

Inca nu-i plin????
image
Si inca una, ...
image
Uite o alta Anemona ...
Aproape inchisa:
image
Si mai deschisa:
image

Da` tot nu-i usor cu ea ...
dan.pavelescu wrote:Inca unul cu floricele de la Moldova?

Da, mah, si noi avem sotii moldovence ...
Ie vopsite ciupercile alea, de mine de la Pastele trecut, da` acanu nu-s` de unde-i ...
Gelule, nu ai de ce te plange, ce vezi tu nu-s muci ci balele astora de-ti admira culorile ...
Poate cun un black-out de min. 48 h scapi de ele ...
koala wrote: (ancistrusii nu intra in calcule, sunt la "diverse" = hrana vie pe timpul concediilor sau algicid concentrat in sticlute de 500 litri).
Ei ... acu` inteleg si eu de ce a durat atat ... si-a facut si casa in jurul acvariului ...
Uite un osmozor bunicel, poti opta si pentru culori diferite ...
image
Atunci ... gata cu arogata 2pesti/500l ... 1l apa/ancistrus si deja cei doi astronotusi se ingramadesc in cei 50l ramasi ...
Numai ca anemonele sunt mai greu de intretinut, in special intr-un acvariu nou ...
Dupa 6 luni poti încerca ...
dan.pavelescu wrote: dar oriunde l-as pune e pedepsit de pompa de valuri, tot la orizontala sta.
Care e secretul tau, de-l poti tine la verticala?

E clar, ori el ori pompa (mai mica ...)
Numai tie ti se putea intampla ca un crevete cleanner sa intre in simbioza cu goby ...
Asta pana il termina, dupa aia intra cu celalalt ...

Forum Index » Profile for mugurel » Messages posted by mugurel
Go to: