Message |
|
Pasta aia exista si la plexiglass,dar nu stiu nici cum se numeste,si nici unde se gaseste,dar exista,si nici nu merita stresul sa o cauti pentru ce ai tu acolo,parerea mea.Plexiul se lipeste cu o solutie nu cu silicon,parca este ceva rassnic, arata ca super glue,nu incerca cu super glue  ))! Daca esti asa pus pe lipire,gasesti in bucuresti la magazinul de arta ( eu sunt pictor si mai dau pe acolo  )) ) ,am vazut odata de la bison, o chestie care cica lipeste orice suprafata,si are mare rezistenta! Nu stiu cat de toxic este,dar te poti uita,iti dau si adresa magazinului daca vrei.
|
 |
|
Depinde,de obicei este dura apa de put,dar depinde si de adancime,la 50 metrii ai duritate 9,la 30 17,la 100 merge sub 9, astea sunt aproximative,conteaza si zonele.La mine mureau scalarii intruna la ph 8 si duritate 17, ceilalti parametrii excelenti,deci...
|
 |
|
Pare a fi plexiglas sau plastic,daca este plexiglas, la umplerea cu apa devine mai transparent ca sticla.Nu cred ca ai ce sa le faci la zgarieturi.
|
 |
|
|
 |
|
Aceeasi parere ca porcu'.Nu stiu daca se aplica varianta ca provine din zone murdare in natura,in acvariu sunt crescuti in conditii bune,dar dimensiunea lui este prea mare pentru orice acvariu.Frontosa moba din tanganiyka ajunge pe la 40 cm, si are nevoie de 6-700 litrii, pangasius este de 10 ori mai mare...calculeaza  ).Nu o sa creasca asa mult in acvariul tau.
|
 |
|
Hai ca nu este rau,da-i inainte  !
|
 |
|
Frumosi!
|
 |
|
Sa iasa ceva frumos!
|
 |
|
Hiu! A ajuns skimmerul?Întreg  !
|
 |
|
Salut! Poti sa mai bagi 5-6 carasi,apoi cand si daca cresc suficient ( 20-25 cm) dai din ei pana ramai cu cei mai frumosi! Sanitari eu zic sa bagi corydoras, se tin in numar de 5-6 insa, eu am avut si 2-3 si erau bine merci,de asemenea bine ar fi sa ai substrat de granulatie mica daca vrei pesti de genu' ,le place sa sape.Nu sunt foarte utili,ei doar mananca resturile care ajung pe fundul acvariului,resturile de hrana,in nici un caz alte chestii cum sunt "produsele" care vin de la pesti  !Sa ai filtrare buna!
|
 |
|
Vand protein skimmerul din imagine.Date ?i info pe pm! Ofer cadou 1 saltimetru sera.Pretul este 200 roni! Pompa 9w.
|
 |
|
Salut! Vand acvariu 60 pe 30 pe 30 echipat cu incalzitor ressun 75 w,hrana,o cioata mare din ceramica foarte bine realizata insa!Pretul este 150 roni pentru tot! Doar pentru Bucuresti,se livreaza personal la o gura de metrou.Detalii pe pm
|
 |
|
Eu m-am lasat de pesti pentru ca nu am timp.Crevetii chiar nu prea necesita cine stie ce.Adica le dau sa manance la 3 zile ?i sunt ok...
|
 |
|
Crevetii
|
 |
|
Asa evolueaza. Fertilizare tetra planta min si easy carbo.Egeria pare s? aib? probleme de la gh care este 2.5.
|
 |
|
 .Nu cred ca poti sa o reglezi la cateva bule daca zici asta !
|
 |
|
Daca are pompa de 2.5 w este destul de mic,eu as zice buble magus,il pui pe buza acvariului pana faci un sump sau refugiu,avea Um asa ceva in bazinul lui de aceleasi dimensiuni.
|
 |
|
Ciclidele se hranesc cu creveti,chiar si cele mici.
|
 |
|
Se vinde skimmerul din imagini,pentru pre? sau detalii despre el,da?i un pm!
|
 |
|
Poze!
|
 |
|