Da, poti face rapid si simplu reactoare folosind PET-uri, uite exemplu:
Nu uita: trebuie sa pui o sita, un material intre dop si gura sticlei astfel incat cand se opreste curentul biopeletele sa nu intre in pompa, o vor bloca.
Nu cred ca-i indicat, fiecare mediu are nevoie de o fluidizare diferita, biopeletele trebuiesc agitate energic (altfel se fac muci, se lipesc intre ele) iar Phosguard-ul si carbunele activ trebuiesc alimentate cu apa mai putina, altfel se corodeaza, se rod intre ele si lasa in apa materie proprie ori la un debit prea mare nu-si indplinesc sarcina). Alta chestie e ca bacteriile care se formeaza pe biopelete pot colmata celelalte medii. Oricum, dupa imaginea atasata constat ca prima data le-ai combinat si dupa ai pus intrebarea Si oricum, reactorul ala-i total impropriu, apa nu trece prin mediu, este bagata pe sus si trasa tot pe sus, eficienta limitata. Dupa cate stiu contine si Cu.
Sincer sa fiu, m-as bucura sa aud ca din cauza mea s-a apucat cineva de acvaristica de recif Si acvaristica de apa dulce e foarte faina, stiu cativa baieti, se stiu si ei, maistori !
Mi-ar place sa am inca un acvariu, de apa dulce, biotop ori plantat. Din nefericire n-am spatiul necesar.
N-ar trebui sa-ti vanda tie vodca, ar trebui sa mergi cu tatal tau Lasand gluma la o parte, mai bine NOPOX decat vodka.
Nu te mai gandi la ATS, nu e pentru tine, crede-ma
N-ai inteles.
Investesti in material filtrant si filter, bacterii, alte consumabile si stoc viu.
Cam asta ar fi ordinea.
In locul tau as incepe sa fac schimburi de apa (cantitati rezonabile, nu mai mult de 20% odata cu pauza de 3 zile intre) pana in momentul in care aduc NO3 la valoare rezonabila iar deabea dupa as incepe aditionarea de nopox.
LE. domnu`, ia citeste ceva pe net despre DiMiCo, si povesteste-ne
Cand ai sticla ultraclara nu se calculeaza la fel NO3 nici PO4, se imparte la 100 Exact de asta aveai nevoie, pariu fac cu tine ca la grosimea sticlei pe care o ai, diferenta vizuala e de sub 5% Incearca pe viitor sa directionezi banii in directii care sa te faca sa nu mai observi ca-i zgariata sticla cand te uiti la acvariu
Da, du-o p`aia de hotel ori bicicleta sa vad ca poate si Levi.
Cica are Nikon 3200 si-l cheama pe Sebi Sebi, mai bine invata-l sa foloseasca bibeloul, vorba aia "Da-i unui om un peste si-l hranesti o data, da-i o undita si-l hranesti toata viata !"
Spatiul ala ocupat va fi util in filtrare, sa nu-ti para rau.
Urmeaza sa-mi trag si eu un upgrade cu un background dinasta, e ultrafrumos atunci cand ai doar o laterala mare vizibila.