[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: stefanp
Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Bucephalandra e asa mai "serioasa", in timp ce buterrfly e ca o "domnisoara" ...
Foarte fain arata amandoua!
Si io sper ca mosu' sa fie darnic anul asta cu tine Bogdane
Pacat ca a avut viata asa scurta, a fost simpatic
Imi place cum arata acvariul tau!
Poate ar mai merge niste plante in partea dreapta?
Intr-adevar, plantele au crescut binisor.
Poate in curand te vei gandi si la un oarece aranjament
Speram ca iti va reusi data viitoare
Pune o poza sa vedem cioata...dar daca scrie pe eticheta ca e destinata acvaristicii, ar trebui sa fie ok.
Oricum, poti sa-i tragi o fiertura (asta va ajuta si sa se imbibe mai usor si sa nu pluteasca).

Ce fel de ventuza ai? Daca poti, trece un fir de nylon prin ea si legi lemnul cu acest fir.
Asa e, pare mult mai natural asa.
Presiunea de lucru in mod normal cam la toate reductoarele ce le-am vazut pana acum e intre 0.5 si 1.5 bari ... ar trebui sa mearga.
La mine nici cand inchide electrovalva nu ajunge presiunea de lucru mai sus de 2, poate 2.5 bari ...
Salutare!
Bine ai venit pe forum.

Ceva despre acvarii nu ne spui?

LE: Am vazut intre timp ca ai deschis un alt topic legat de acvariu.
Foarte misto!
Multumim pentru imagini, info si munca de cercetare.
Asteptam rezultatul
Eheim Jager sunt unele din cele mai bune incalzitoare de pe piata.
Cel de 300W ar trebui sa faca fata, dar bineinteles conteaza diferenta de temperatura al mediului ambient (camera in care tii acvariul) si temperatura pe care vrei sa o faci in bazin.
Daca vin filtrele cu micromec (niste bile albe poroase), poti sa le pastrezi.
Dupa care, eu as inlocui restul cu materiale dintre urmatoarele trei: eheim substrat pro, seachem matrix, ada bio rio. Bine, astea nu-s batute in cuie, poti cauta si ceva mai ieftin, precum sera siporax. (dar cele trei sunt topul)
Daca vrei, cate un burete pentru o filtrare mecanica (dar nu pierde mult spatiu cu bureti).

Cred ca ai putea lasa si internul, doar pentru filtrare mecanica, cu bureti fini (caz in care in externe lasi doar material biologic).
Frumusel aranjamantul!

Cuma adica vei vopsi un neon?
elis wrote:
Se aude ca s-au retras din Romania Agua Medic

Oare de ce nu ma mira
Eu as zice ca fac fata foarte bine
Daca mai pui si niste material filtrant de calitate, e super.
Da, pai asta ziceam mai sus, ar merge si o electrovalva.
La un acvariu asa mic da, cred ca tine un an fara probleme.
Bine, pe langa butelie ai nevoie de reductor si un difuzor. La care daca vrei, poti adauga o electrovalva ca sa inchizi aditia seara sa zicem.
Andrei1234 wrote:Pot sa iau de 2kg, da daca ii micsorez debitul de co2 nu am riscul sa explodeze?

Nu.
Pai daca sta inchisa explodeaza?

Forum Index » Profile for stefanp » Messages posted by stefanp
Go to: