[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: paradoxx
Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Desi pestii sunt ok,amoniul ce se formeaza in primele zile de ciclare,POT otravii si scurta viata pestilor,pe viitor iti pot muri subit si sa nu sti de ce. In alta ordine de idei,ala albastru e simpatic foc. Ape limpezi si pestisori sanatosi
Va rog,duce ti.o pana la capat: The Hound of Gupperville
2 intrebari :
- cum naibii ai facut sa primesti cadou de la Ocean Free? (Sau ai primit de la cineva cadou un nano de la ocean free?-cel mai probabil-)
- ce killie se pot tine cu guppy maturi ? ( Interesandu ma,aflai mai multe variante,insa niciuna nu e destul de credibila,tind sa cred ca killie pot fi rautaciosi cu orice pesti de talia lor)
Prin gaurile astea se viziteaza bettanii de zici ca nu.i adevarat
Dar prin sticla nu trece apa si nu se filtreaza cum trebuie. M.am gandit si eu la un asemenea gratar,insa cu ceva gauri mai mici incat sa nu ramana blocat,totusi n.as vrea sa risc.mi.ar placea ca in acelasi acvariu,sa tin mai multi pesti betta,un acvariu mare nu mai multe mici din motive de filtre+prize,stechere,etc iar in cazul in care ar putea circula apa prin tot acvariul,as putea folosii un singur filtru... Aveti vreo alternativa la gratarul acela ?

Coroplast si perspex(acesta cica s.ar sfarama usor la gaurit)
Aseamana pestele cu pozele de pe google la "molly negru balon" si vezi ce si cum,sunt sigur ca nu e vba de gesta?ie
Hahanu stiu daca e femela sau mascul,insa cred ca e molly balon
Hahahahahhaa,uite aici un acvarist adevarat^^ nu.ti iubesti acvariile cu adevarat pana nu faci foamea pt ele ^^(sunt unul dintre acele persoane)
L.E.: merita cu desavarsire
Da,dar ma indoiesc ca ala de la noriel e cel mai ieftin ^^ i.m just sayin' ^^

Cauta pe google : "oferta microscop" si vezi pe unde te incadrezi cu bugetul si nevoile respective
Eu mor dupa acei metinisi,dupa cum arata si avatarul meu
Cicleaza.l cu mancare putina la fiecare 2/3 zile,nu prea sunt de acord cu peste de sacrificiu
Specific faptul ca cel care il cumpara,nu trebuie sa sa aibe neaparat acvariu resun dms 500
Insist si eu in a spune ca daca vrei sa iti faci ceva frumos,sa ne intrebi inainte,pt a nu cheltuii banii sau a ucide pestisori,in acvaristica e usor sa gresesti si greu sa remediezi. Ne bucuram ca esti printre noi,sper sa ramai cat mai mult timp posibil
Hmmmm,din ce spui,mai ales ca schimbul de apa e de40%,nu indica niciun motiv de ingrijirare in legatura cu vreo boala,poate doar din apa adaugata,cine stie cum in apa de retea sa fie ceva..asta daca nu e batut intr.adevsr,avand in vedere ca in doar 20 /30 minute a ajuns sa fie cu aripioarele asa.

P.s.: recomand totusi schimburile de apa a fi facute la fiecare 2/3 zile cate 20/25%
Wow,nu am auzit in viata mea de petshopuri sa nu aibe betta. De obicei au ei unul ,doi uita?i prin niate pahare de 50ml pe undeva
Hmmm, deseori noi intrebam de filtrare si schimburi de apa,Asa ca voi face la fel. Ce material filtrant ai in filtru/filtre si cand/cat schimbi din apa ?
Din cate stiu eu,buretele ala nu are nicio filtrare chimica in el,e doar pt filtrare mecanica,desi la unele produse, firmele ne vrajesc cu carbunele activ din bureti...sa zicem ca daca ar avea vreun rol chimic,ar fi de eliminare al amoniului din apa la inceputul ciclarii,dar la ce nivel,in ce masura si cum naibii sa ne ajute asta,cand ala e un buretel de si pentru cacatei ^^

Cat despre benzile alea 6in 1 am inteles de la colegi ca nu au acuratete deloc,s.a discutat multi ani de.a randul pe tema benzilor acestora,am avut si eu si pe parcursul anilor,am schimbat acvarii,tipuri de apa si pesti plus diferite filtrari,iar benzile acelea imi aratau mereu ca am apa super ))
Baietii recomanda teste la picatura.
Nu ai nevoie de pompa de aer
Dar neonu ce are ? Intreb si eu ca romanu'
Ma gandesc ca dCa nu e de desert,nu are nevoie de caldura
La vivipari,raportul dintre femele si masculi este de 3 femele la un mascul,la fel ca si la alte specii gen africani,etc.
Faza cu 1 mascul + 1femela nu intra aici,masculul vrea a se imperechea si tot streseaza femela,daca ar fi mai multe,agresivitatea lui s.ar dispersa intre ele

Forum Index » Profile for paradoxx » Messages posted by paradoxx
Go to: