| Message |
|
|
|
Ma bucur ca v.am ajutat si ca ati mers oe sugestia mea. Ape limpexi si pestisori sanatosi
|
 |
|
|
|
Nu stiu de cat este uv.ul meu de la Sun sun 403B,dar am rezolvat cu succes in doar cateva ore apa verde,desi debitul a fost ridicat. Acum nu.l mai folosesc,imi place naturaletea acvariului la pestii ce ii am in el
|
 |
|
|
Intrebare,daca tot suntem aici: cat de eficient este UV-ul impotriva bacteriilor ? Am citit de.a lungul timpului si am vazut mai multe opinii,chiar zeci. Din ce am inteles,nu ar fi chiar impotriva a tot felul de bacterii sau fungi,de aceea as dori sa stim daca chiar merge de la cineva care chiar a avut nevoie de ajutor si a zis:"bag picioru in ele medicamente,bag UV-ul "  ))
|
 |
|
|
|
Daca vrea si ceva exemplare mai mari,poate lua ceva gourami(albastru sau gold)
|
 |
|
|
Cand neonii se imprastie,e semn de faptul ca sunt relaxati. Dar am avut experiente senzationale cu red nose tetra de aceea ii recomand.
L.e.: nu recomand scalarii sau discusii in acvarii pt incepatori in special,pt ca desi sunt pesti frumosi,sunt domoli si nu ofera satisfactie,in special dupa ce ajung la maturitate,pot parea a sta pe loc ore in sir,cu exceptia faptului cand se inmultrsc(ritualul de imperechere este frumos,insa se lasa cu bataie) de aceea recomand rainbow fish,pot lua locul africanilor si anima acvariul intr.un mod superb
Un grup de 40 neoni,30 red nose tetra si 10/12 rainbow fish cu 10/12 cory si ceva ancistrusi,ar fi perfect. Ati mai putea adauga chiar si niste bunocephalus,ezit sa va recimand kuhli din cauza ca se baga prin toate gaurile si mor acolo putrezind si infectand apa
|
 |
|
|
|
Intr.adevar,masculii sunt foarte teritoriali,nu te astepta sa nu se intample hazarduri,mai ales daca sunt de rasa nu o sa iti convina sa ai probleme cu ei. Daca mai poti,ia.ti doar 2 exemplare maxim 3 si asigura.te ca ai suficiente spatii unde sa se ascunda,crescatorii de pleco/ancistrusi isi pun in general foarte multe tevi si pietre . Muly succes. Si poti da comanda de acesti pesti si de pe nevertebrate.
|
 |
|
|
|
Gasesti la oameni de acolo,nu mai face prostia sa iei din petshopuri din constanta. Daca te intereseaza,am eu 2 numere ale unor tipi ce au de toate. Daca te intereseaza,da.mi un pm sa iti dau nr.le lor de telefon
|
 |
|
|
|
Mai poti pune inca 10 noeni,niste 30 red nose tetra si ceva rainbow fish(minim6/8/10),pt animarea acvariului la un nivel inalt. Sa ai si ceva filtrare,sper ca nu va bazati pe un intern
|
 |
|
|
Sfatul meu este sa lasi gazonul,co2-ul si alte complicatii caci esti la inceput,nu ai nevoie de intoxicatii ale pestilor sau mai stiu eu ce,cand nu stapanesti inca ciclarea apei,schimburile de apa si nu esti obisnuit cu comportamentul pestilor in functie de starea lor. Citeste mult mult despre ce ai nevoie acum,obisnuieste te cu plantele easy si dupa o vreme consider xa ai putea sa te axezi si pe restul din acvaristica  ape limpezi
|
 |
|
|
|
+1 Nex
|
 |
|
|
|
Din pacate,in general cei care au handicap fizic se inraiesc si devin obsesivi-compulsivi,dar asta nu e o scuza sa atace oamenii pt niste vivipari; fac pariu ca niciun copil din sectoarele lui nu ajuns cu punga cu pesti intreaga aacasa,poate doar daca aveau scalari sau carasi
|
 |
|
|
ccdumitrescu wrote:banuiesc ca il bateai daca nu iti dadea pestii!!!!!!!!
Pai la ce bun sa te lauzi ca donezi daca nu ii dai lu mirciulica ?
|
 |
|
|
|
Ia fara nicio grija acel JbL E1502,cu cat mai mare canistra,cu atat mai bine. Pe langa faptul ca e incapator,silentios si econom,debitul ii poate fi reglat,don.t worry.(it has sugar thou' ^^)
|
 |
|
|
|
Exista oameni aici care au killie de toare felurile,daca nu ma insel,opincarul cunoaste cativa
|
 |
|
|
Din ce constat eu,este ca te lasi prea mult condus de sotie ^^ nu suntem la vreun consilier de familie,spun asta doar ca usor usor or sa iti dispara din acvarii,lucru ce pe noi ne afecteaza mai mult decat pe tine  )
Eu zic sa mai munctesti o zi in plus,doar pt a ii testa limitele si sa vedem daca am dreptate  spor la munca,vei avea nevoie
|
 |
|
|
"Rad ei,rad ! Dar pestii tot la mine-ajung. Muhahahahaha  "
Semnat: El guappo !
|
 |
|
|
|
Su-per-bi-ta-te !
|
 |
|
|
|
Mult spor,o sa ai nevoie.
|
 |
|
|
Eu am zis de faza cu chana gachua  ) si cred ca e mai serioasa treaba decat as vrea ^^
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|