| Message |
|
|
|
Consoleazate cu idee ca eu, in doua zile, am facut PANA TRIPLA !!! A trebuit sa-mi cumpar cauciucuri de iarna acu' doua saptamini. Da', privind afara pe fereastra, se pare ca a meritat.
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
Deliabiba wrote:Rostul pietrei este sa il tina la fund
OK. Nu mergea ancorat de la baza?
|
 |
|
|
|
Verifica sa nui ai o problema cu modulul membranei. Am inteles ca acolo apar cel mai des probleme.
|
 |
|
|
|
Poti sa adaugi niste plante de mica inaltime. De ex. Pogostemon helferi sau Staurogyne repens. Eu as pastra piatra si as adauga citeva mai mici pe linga ea
(am eu citeva bucati, pot sa te ajut cu ele).
|
 |
|
|
|
Lampa arata bine, fa o poza cu lumina stinsa in camera.
|
 |
|
|
|
Piatra aia poate ar sta mai bine pe verticala, eventual cu ceva radacini in jur. Din ce am discutat, am inteles ca vrei un punct focal pe colt si in rest gazon, spatiu deschis.
|
 |
|
|
|
Startul pare OK. Interesant! Nu inteleg rostul pietrei de pe radacina; acolo nu ar trebui sa se formeze un fel de Bonsai?
|
 |
|
|
|
Nicu, posteaza aici pozele pe care mi le-ai aratat. Sunt interesante.
|
 |
|
|
|
Cel mai bine posteaza pe topic-ul principal. Asa se dilueaza subiectul si se fragmenteaza.
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Oricand cu placere, James
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:No, da-i bataie! Sa mai traim un pic si vedem noi ce iese..
Mi-am procurat o sticla de Votca si una de Martini. Gheata am, ceva masline verzi se mai gasesc prin frigider ... sanatate sa fie!
Multumesc, Stapine!
|
 |
|
|
dan.pavelescu wrote:Bucata aia de lemn inchisa la culoare nu prea are ce cauta acolo.
Vezi sa nu fie prea simetrica toata treaba. Care zici ca va fi punctul focal?
Multumesc pentru comentarii!
Aia nu e lemn, e piatra neagra finisata. Va fi estompata de nisip si baza radacinilor; daca nu-mi iese o scot.
Simetria o "scot" cind pun pietrele pe saculeti de spartura, stiu la ce te referi, am inteles. La fel perspectiva si un eventual efect de profunzime.
Punctul focal va fi (vreu sa fie) oarecum cel central, dar cu ... cum sa spun, o curba vizuala. Va fi putin deplasat si ascuns de grupajul din dreapta
iar stincile vor "conduce" privirea catre el, dar nu direct. Sper ca intelegi ce vreau sa spun, desi e greu de explicat.
|
 |
|
|
Daca bagi mina in acvariu, o scoti cu toate degetele la locul lor ..?
|
 |
|
|
Ma gindesc sa presar peste pietre Ada Colorado Sand, ca sa estompez putin din profil si sa obtin un efect de povirnis ... Oare ar merge?
Am un "borcan" de 20 de litri, incerc acolo, cu apa, sa vad cum arata. O varianta de lucru, mai jos. Pentru suport voi folosi saculeti cu
spartura de lava, pentru a accentua diferentele de inaltime si pentru stabilitate.

|
 |
|
|
|
Te mai ajut eu cu ce am.
|
 |
|
|
|
Interesant.
Culoarea nisipului nu are importanta, va fi acoperit de Pusilla in intregime, ca un covor de gazon.
CO2 va fi in cantitati mici, nu-ti afecteaza crevetii nicidecum.
|
 |
|
|
O prima varianta rapida, care doar contureaza ideea. Radacinile vor fi refacute, corespunzator stincilor, astfel incit sa se intrepatrunda cu acestea si
sa permita si plantarea (moss, Bucephalandre, Anubias cu frunze mici ...). De aici incepem sa ne jucam si sa cautam solutii

|
 |
|
|
Antecume wrote:Spor.

|
 |
|
|
|
|
 |