[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Din punctul meu de vedere cel mai greu e sa ai nonfotosintetici, sunt pe net cateva superbe dar trebuie sa ai si nervi de asa ceva.
Eu, recunosc, n-am
Ce zice Koala-i adevarat dar cu o modificare: treaba cu pestanii, stelute canibale si iepuri e intermediara, coralii duri e un varf de lance.
Ma rog, astea le vezi din start dar unii prefera branciuiala printre somoane si sampanii, prietenii stiu ce zic
20 e unul singur
E standardizata treaba smilie

http://www.romstal.ro/tub-presiune-pvc-fara-mufa-pn16-p14637
Daca ai reprezentanta Romstal la tine-n oras, si din intamplare n-o au pe stoc, ti-o trimit moca.
Pretul e pe bucata, adica 3 m, nu pe metru.
E fals atunci cand folosesti LDD, mai cititi domnu`
Foarte frumos ti-a iesit lucrarea Mitica smilie
Datorita lipsei de activitate in acest topic propun, cu respect, a se lua masuri, sub "DIY Master" sa se treaca si "NO update man"
Dupa ultima aventura cu "NO photo", am vazut ca domnu` Kiru raspunde bine la astfel de actiuni
....sau, zic sa-l faci marin, o sa te tina acasa mai ceva ca doru` de tara
Domnu` Andy e acelasi care ti-a suflat refractometrul ?
koala wrote:Pune domnule 35 de grame sare / litrul de apa si da-i bice!
O sa ai tot timpul din lume, dupa ce se cicleaza acvariul, sa faci ce ajustari crezi ca mai sunt necesare.

+ io
Ti-l calibrez io gratis Andrei, tu ia-l
Inseamna ca ai apa plina cu materie organica aderenta la bula de aer. Lasa-l sa scoata tot ce poate, la un moment dat se va opri singur.
Pregateste apa de schimb ca sa recompletezi cat arunci.
Nu trebuie sa-i explici ca are unde sa citeasca, are si poze :
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20/25254.page
Eu unul spun ca ai scris deja 18 mesaje si te-o fi apucat oboseala, poate ca ai nevoie de o pauza, tinand cont de atitudine, si te ajuta un Admin s-o iei
E ok.
Dupa ce-l vei umple cu apa o sa vrei instant unul mai mare,bagate la apa astea marine se micsoreaza dramatic
Foarte placut, are fainosag
Nu uita sa lasi distanta suficienta in spate/laterale pentru curatat sticla, fa o proba inainte de turnarea apei/nisipului ca dupa-ti va fi mai greu.
Succes, ca ai cu ce !
De-abia i-am gasit loc la asta de 60
Multumesc dar sa sti ca se poate mai bine, mai lung, mai lat, mai inalt nu

LE. Unul dintre miile de exemple:
Sincer sa fiu, cu treaba dar n-am refuzat un Jack scurt, nu-i frumos sa te invite omul si sa-l refuzi
Cred ca mi-a spus ca sunt Boesemani balon daca-mi aduc aminte bine.
Oricum, un peste frumos, n-am mai vazut pana acum.

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: