Ce zice Koala-i adevarat dar cu o modificare: treaba cu pestanii, stelute canibale si iepuri e intermediara, coralii duri e un varf de lance.
Ma rog, astea le vezi din start dar unii prefera branciuiala printre somoane si sampanii, prietenii stiu ce zic
Datorita lipsei de activitate in acest topic propun, cu respect, a se lua masuri, sub "DIY Master" sa se treaca si "NO update man" Dupa ultima aventura cu "NO photo", am vazut ca domnu` Kiru raspunde bine la astfel de actiuni
koala wrote:Pune domnule 35 de grame sare / litrul de apa si da-i bice! O sa ai tot timpul din lume, dupa ce se cicleaza acvariul, sa faci ce ajustari crezi ca mai sunt necesare.
Inseamna ca ai apa plina cu materie organica aderenta la bula de aer. Lasa-l sa scoata tot ce poate, la un moment dat se va opri singur.
Pregateste apa de schimb ca sa recompletezi cat arunci.
Eu unul spun ca ai scris deja 18 mesaje si te-o fi apucat oboseala, poate ca ai nevoie de o pauza, tinand cont de atitudine, si te ajuta un Admin s-o iei
Foarte placut, are fainosag Nu uita sa lasi distanta suficienta in spate/laterale pentru curatat sticla, fa o proba inainte de turnarea apei/nisipului ca dupa-ti va fi mai greu.
Succes, ca ai cu ce !