In vizita fiind astazi, am avut ocazia sa vad un acvariu de apa dulce frumusel.
Pe langa faptul ca este foarte ingrijit, fara alge, etc. Mi-a placut la nebunie un soi de pesti de care n-am mai vazut pana acum, va intreb pe aceasta cala ce sunt ?. Sunt ciutatii aia cu capul turtit
Vezi ca are HBOT niste resturi de silicon, vreo 10 tuburi, poate daca-l rogi frumos te ajuta.
La cat entuziasm vad in tine, n-as avea rabdare si as incepe proiectul intr-un PET de Cola
Bine punctat, vorbesc in cunostinta de cauza, le-am vazut, sunt chiar tone O lucrare demna de un acvariu public, pentru cineva care investeste atat intr-o lucrare de asa anvergura si apare aici, inca, la "Coltul incepatorului", din partea mea toata stima si jos palaria .
Mie mi-a schimbat putin optica, viziunea asupra hobby-ului, e mult mai important sa ai un coral soft frumos colorat, viu, cu o rata de crestere decenta decat sa ai un dur pretentios chinuit, palid care stagneaza luni, ani.
Vand/schimb pompa de recirculare Eheim Compact plus 5000 cu un Eheim Compact Plus 3000 ori un Jebao DC3000/DC6000 + diferenta dupa caz.
Pompa e nou nouta, a vazut apa o singura data 30 minute.
Pret negociabil.
....si as mai adauga ceva, refractometrele sunt dupa parerea mea unele dintre cele mai precise aparate de masurat salinitatea, exista refractometre dedicate salinitatii si le recomand cu toata caldura.
Detin un Milwaukee MR100ATC, functioneaza impecabil, testat in laborator.
roni draga, am ajuns sa ma milogesc de neamtu` pentru 2 polipi de zooasi, tu nu mi-ai dat c-am uitat eu sa-ti cer Am vazut eu acvariul live, e o splendoare, o duce mai bine ca la tine, no hard feelings Hai ca-ti bag eu o poza cu ei, sa-ti aduci aminte Cei din stanga, normal
Eu zic sa nu exageram totusi pe problema asta, sa ai eroare de o unitate nu-i un sfarsit de lume si un motiv de chix. Daca ai un sistem bine dimensionat, corect si suficient dotat in curenti, filtrare, temperatura, stoc viu.....merge brici si la 1025 dar si la 1023 indiferent ce tip corali ai in el atat timp cat valorile Ca, Mg, kH, NO3, PO4, °C, etc. sunt in grafic.
Eu unul mi-as dori o parere personala despre skimmerul asta, chiar si in privat Toti cunoastem cat de "tari" sunt pompele Eheim Compact +, dar skimmerul tras de-o pompa Compact cum e ?