[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: adrian09
Forum Index » Profile for adrian09 » Messages posted by adrian09
nu inteleg..zici despre sistemul de iluminare?
mersi Luci pentru editare
da mai dar... bazinele voastre sunt sateliti pe langa al meu
eeeeeuncheshule... pina ajung acolo.....mai am de tras...am 2 circuite la iluminare,unul de 120W si unul de 180W care este legat la un controler facut de mine... bine este mai clasic dar functioneaza...nu le am cu programarile si am folosit doua prize programabile.. le-am bricolat putin.Pe controler mai am un controler de temperatura inkbird si un traf din care imi iese 5 si 6,5 V...toate au iesire din cutie... 5V;6,5V;2 prize 220V permanente si 2 prize 220V programabile si bineinteles iesirea pentru sonda....
oricum vreau sa o schimb sa imi fac 4 prize programabile ... cu arduino sau raspbery, controlerul ink bird il pastrez ca lucra foarte bine...+/- 0,1 'C e inkbird 100 plus ca vreau sa ai pun afisaj..leduri....si sa am si posibilitati de dezvotare a controlerului..nu stiu cand o sa o pot face dar..si bineintelescu mai multe iesiri de 220V permanent
baboiul asta al tau, din ultima fotografie,cred ca este canadian inrait... ai vazut ca sub cicatricea mare are un "tatuaj" cu frunza de artar?
sunt super pozele dar si baboii
inca nu am proiectat sumpul dar...tinind cont de cadrul metalic,standul suporta mici modificari rapide..de exemplu,decuparea peun perete despartitor pe interior...as putea baga un bazin de 100x45x40 cm (L x l x h).dar fara sa modific,in partea de jos,cu 2 usi,intra un bazin de 50x45x40

l-am facut alb cu negru pentru ca ramele bazinului si capacul , sunt negre

da-o draq tu vb serios cu prizele?... am 7 prize...la ce draq imi trebuie mai multe?
si gata standul..astazi... schimbam standul vechi cu cel "nou".si normal.. curatenie generala...
mai bine de atit nu am putut... sau ....cred ca puteam .. ramane pe data viitoare sa il fac mai bine
cote 150x90x48cm

image

image

image

image

image

image

image

image

daca nu a fost nici o parere .. sper sa veniti cu critici sau daca va place accept si asta..

Lucian: ti-am editat link-urile ca sa vedem pozele aici
P.S. - realizat frumos!
pai.. cumpara polistiren sau neopren,,\
ar fi fost bine daca ai fi pus materialele bio intr-un saculet ca plasa.. multe materiale bio vin in saculeti,era bine sa le pui cu saculeti in filtru,cind trebie sa il cureti,iti va fii destul de greu..
nimeni.. nici o parere?
ar trebui sa iti faci probleme daca ramane mancare neconsumata...mincarea care nu se consuma plus dejectiile pestilor,inseamna mai mult amoniac,mai mult de lucru pentru bacteriile din filtre.Nu ai sa vezi pesti morti de foame...daca dai mai putina mancare .nu inseamna ca mor de foame,dar ai productie de amoniac mai mica
urmeaza sa prind balamalele la usi,sa montez usile si sa vopsesc cu negru,talpa si partea dein centru sus
ce as vrea sa mai adaug,ar fi cite 2 prise pe compartimentele laterale si in centru 3 prize si o siguranta automata de 20A.De la siguranta sa alimentez prizele si sa am duar un cablu care iese din stand

image

image

image

image

image

image

image

image

image

Lucian: ti-am editat link-urile ca sa vedem pozele
pentru ca standul pe care il am nu imi da voie sa bag filtrele inauntru,pentru ca sunt prea mari,si, pentru ca ,colegii de munca au decis sa faca ceva ordine in magazia,am recuperat ceva materiale ca sa fac un stand,in care sa port pune filtrele

Deci am asa
blatul si lateralele,PAL-3cm
placile despartitoare,baza. usile mari rafturile PAL-18mm
usile mici PAL 15mm
profil metalic C 30x30x2,5mm
Artur wrote:
Silviu Man wrote:Frumoase exemplare! Au atitudine si un aer de forta. Interesante animalute.

Multumesc Silviu, sa stii ca au forta )... Una din pozele mele preferate e prima poza de pe randul 4... Acolo se vede cicatricea de pe capul lui Flamanzila/Flamanzica (inca nu stim ce e) )) aia e acolo ca s-or suparat o data noaptea, si s`o speriat de s`o dat cu capul de toti peretii si cel mai probabil de 1 bucata craca ... Da e ok acuma e aproape vindecata Is niste pesti foarte rezistenti si se refac repede de la inevitabile ciondaneli

ce cicatrice vezi tu acolo....ala e raruaj,sa se stie cine e BOSSUL...
intre cei 7 pe care ai am, sunt 2 care exagereaza cu aerul...un blak moor si unul auriu....blak moor nu ia asa mult.. daca a prins dimineata, pina seara si-a revenit dar celalalt.. e innebunit dupa aer.. si totusi sunt norocos ca nu ia ca sa se intoarca cu burta in sus.. eu caind vad ca nu poate sa coboare calumea, nu ai mai dau mancare pana a doua zi.. normal isi revine, daca nu, pina nu il vad ca innoata normal nu le mai dau mancare..sufere putin si ceilallti dar.. nu e nevoie sa il scot pe tocator sa se zbata putin ca sa elimine aerul...nu il stresez
sunt de acord dar ti-am spus... una era ca pretul.. ce am gasit dar nu e acasa la mine...cind o sa imi permit un apartament... poate o sa pot face si asta .. pana atunci...

eeee super faina jungla...
am gasit o chestie.. nu mai stoi pe unde, la 300 si ceva EUR pentru 50 l pe zi cu 2 filtre, nu mai stiu pe unde... si zicea ca trebuies sa inlocuiesti lunar cartusele... si dadeam pe cartise la fel de mult ca pe instalatie... am zis ca asa imi bag piciorul.. mai bine schimb apa mai multa
.. acum eu la un schimb bag 120 l
Normal ca ar fi mai bine .. mult mai bine dar...cum am spus.. scump si nici nu e la mine.. e la munca
pentru ca ... bazinul nu este acasa.. e la munca.. acasa nu am spatiu pentru el si sa fiu al dracu daca nu m-a batut gandul dar... mi-a trecut repede cand am vazut preturile..

Forum Index » Profile for adrian09 » Messages posted by adrian09
Go to: