| Message |
|
|
|
eu zic, sa ridici teava gaurita cu 1,2 cm deasupra luciului apei, Pui dopul, iar gaurelele sa fie orientate la 45 de grade fata de apa.
Astfel scutesti si pompa de aer
|
 |
|
|
http://www.zooplus.ro/produse/21-acvaristica/368-hrana-pesti/402-hranitoare-automate/3652-hranitor-automat-flamingo-automatic-fish-feeder.html
la pretul de 80 ron
Il trimit si in tara, prin posta romana, cumparatorul suporta taxa postala, circa 5 ron.
l-am folosit circa 2 saptamani, cat am fost plecat
|
 |
|
|
|
da, atata timp cat e mai mare , nu e problema. de exemplu sunt drosere pentru 15/18 w
|
 |
|
|
|
poti pune te rog, o poza ? sunt foarte curios sa vad cum arata
|
 |
|
|
|
:-) :-) il ajuta tanti din poza , care este reflectata in folia tip oglinda, care o intinde
|
 |
|
|
|
toate ca toate, dar reactorul ala,,,, chiar in mijloc ? ascunde-l si pe el intr-un colt
|
 |
|
|
poti lega si firele fara socluri  si cu banda izoler , asta ceva mai low cost
|
 |
|
|
da ai dreptate, algae
o gasesti aici
http://www.aquariumalgae.blogspot.com/
neritinele sa stii ca-s cele mei bune, eventual o aspirare buna
|
 |
|
|
|
buna seara numano, bun venit
|
 |
|
|
Radu.U wrote:
droser + -starter
na , pai am zis + sau -
da sincer, eu folosesc tridonic, si e super  si e cu mult sub pretul pietei
|
 |
|
|
|
dai search pe google. Este un aparat care iti formeaza apa plata, un fel de filtru pentru rezidurile din apa, toate valorile ducand spre 0
|
 |
|
|
hai ca te ajut eu  vad ca tot te chinui
poza
este GSP (green spot aglae) o inlaturi usor cu un burete cu partea aspra, si schimb de apa. dar e posibil sa-ti apara din nou
|
 |
|
|
|
1. scoicele iti cresc duritate
2. teste 5 in 1 de la jbl is orientative, pentru ceva mai exact ia teste individuale
3. duritate o scazi cu un aparat de osmoza inversa
|
 |
|
|
kyoshoy wrote:Pai si varianta aia de reflector din coada din lemn cum e?
Lumineaza-ne si tu pe noi!!!
pai nu e , ca el s-a gandit la aia metalica
|
 |
|
|
si eu tot la aia m-am gandit 
|
 |
|
|
|
eu zic ca la prima poza te-ai complicat cu siliconul... mergea si fara, oricum nu cred ca avea beta putere sa distruga, dar mai bine asa decat sa cada acoperisul peste el...
|
 |
|
|
|
da, gasesti la orice magazin de electronica, mai de renume
vine cam asa:
socluri = capetele unde intra tubul
fir
droser + -starter
|
 |
|
|
|
eu folosesc plasa de la usturoi. merge brici
|
 |
|
|
|
cred ca @Seductiv, se referea la coada de matura, la modul cum sa o cenfectionezi. probabil sa legi betele intre ele... eu zic ca te complici, mai bine cumperi o teava , o tai in 2. lipesti autocolant oglinda sau staniol si gata
|
 |
|
|
|
m-ai facut si pe mine curios..... daca ai gasi ceva pe net, asemanator, cu ce ai vazut....
|
 |
|
|