[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Radu.U
Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
eu zic, sa ridici teava gaurita cu 1,2 cm deasupra luciului apei, Pui dopul, iar gaurelele sa fie orientate la 45 de grade fata de apa.
Astfel scutesti si pompa de aer
http://www.zooplus.ro/produse/21-acvaristica/368-hrana-pesti/402-hranitoare-automate/3652-hranitor-automat-flamingo-automatic-fish-feeder.html

la pretul de 80 ron
Il trimit si in tara, prin posta romana, cumparatorul suporta taxa postala, circa 5 ron.
l-am folosit circa 2 saptamani, cat am fost plecat
da, atata timp cat e mai mare , nu e problema. de exemplu sunt drosere pentru 15/18 w
poti pune te rog, o poza ? sunt foarte curios sa vad cum arata
:-) :-) il ajuta tanti din poza , care este reflectata in folia tip oglinda, care o intinde
toate ca toate, dar reactorul ala,,,, chiar in mijloc ? ascunde-l si pe el intr-un colt
poti lega si firele fara socluri si cu banda izoler , asta ceva mai low cost
da ai dreptate, algae
o gasesti aici
http://www.aquariumalgae.blogspot.com/
neritinele sa stii ca-s cele mei bune, eventual o aspirare buna
buna seara numano, bun venit
Radu.U wrote:
droser + -starter

na , pai am zis + sau -
da sincer, eu folosesc tridonic, si e super si e cu mult sub pretul pietei
dai search pe google. Este un aparat care iti formeaza apa plata, un fel de filtru pentru rezidurile din apa, toate valorile ducand spre 0
hai ca te ajut eu vad ca tot te chinui
poza
este GSP (green spot aglae) o inlaturi usor cu un burete cu partea aspra, si schimb de apa. dar e posibil sa-ti apara din nou
1. scoicele iti cresc duritate
2. teste 5 in 1 de la jbl is orientative, pentru ceva mai exact ia teste individuale
3. duritate o scazi cu un aparat de osmoza inversa
kyoshoy wrote:Pai si varianta aia de reflector din coada din lemn cum e?
Lumineaza-ne si tu pe noi!!!

pai nu e , ca el s-a gandit la aia metalica
si eu tot la aia m-am gandit
eu zic ca la prima poza te-ai complicat cu siliconul... mergea si fara, oricum nu cred ca avea beta putere sa distruga, dar mai bine asa decat sa cada acoperisul peste el...
da, gasesti la orice magazin de electronica, mai de renume
vine cam asa:
socluri = capetele unde intra tubul
fir
droser + -starter
eu folosesc plasa de la usturoi. merge brici
cred ca @Seductiv, se referea la coada de matura, la modul cum sa o cenfectionezi. probabil sa legi betele intre ele... eu zic ca te complici, mai bine cumperi o teava , o tai in 2. lipesti autocolant oglinda sau staniol si gata
m-ai facut si pe mine curios..... daca ai gasi ceva pe net, asemanator, cu ce ai vazut....

Forum Index » Profile for Radu.U » Messages posted by Radu.U
Go to: