Ma numesc Dragos, am 40 ani si sunt din Bucuresti
De mic copil am avut acvariu si am fost atras catre acvaristica. Din putinii bani pe care ii aveam primiti de la parinti imi cumparam diverse specii de pesti pe care am inceput sa-i si inmultesc. Am inceput cu vivipari dar pe urma am trecut la inmultirea si altor specii. Usor, usor, in timp, pana la varsta de 24 ani am ajuns la peste 20 acvarii, cand datorita serviciului pe care il aveam, timpul alocat pestilor era din ce in ce mai scurt si am fost nevoit sa renunt pentru ca nu mai faceam fata, dar am pastrat un singur acvariu. Asta s-a intamplat pana anul trecut cand am vrut s-o iau oarecum de la inceput. Momentan am o linie de guppy black moscow la care vreau sa si renunt si o serie de corydoras: panda, sterbai, trilineatus, black venezuela si schultzei, dar mai caut si altele. Am ales corydoras pentru ca este o specie cu multe varietati de culori si incerc sa scot ceva cu ei. Nu o fac pentru castig, doar din pasiune. Acum totalizez 5 acvarii si astept sa iasa si ceva pui, pentru satisfactie ar fi frumos sa si reusesc. Multumesc, sa auzim de bine.
|