[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan
Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
Orice fisier gazduit de Xhost trebuie accesat prin intermediul unei paginii web vizibile, gazduita in acelasi cont Xhost.
You must supply a local referer to get this URL from this server (engl., approximativ)

@cmmmc -
...pai daca e incastrat in perete nu are de unde sa mai puna latine..

latine, dacice, germanice.. ????
pui!
daca e incastrat, poate sa puna un blat care sa mai lateasca putin zona de sprijin, sau sa renunte la idee ;)

daca eu vreau sa tin 4 oscari maturi intr-un acvariu de 20 l, si nu incap decit 3, unul linga altul, al 3-lea ramanind "pe scara", ce solutii am ????
nu da chiar "din cap", dar are o stereotipie a miscarii.

are cumva si aripioarele strinse pe linga corp ?
bogdanele, daca si cazaturile de la cora se pot numi plante, inseamna ca balariile care le dau eu mocca la circiuma, sunt gradinile semiramidei....

nu spun ca sunt specii neinteresante, dar felul in care sunt "intretinute"..... nu justifica nici pe departe pretul.

a vazut cineva tenellus, acolo. i-am adus tenellus de la mine, a zis ca nu vrea valisnerie... si ca nu seamana nici pe departe cu ce a vazut el acolo.
la 17 cm latime, eu zic sa-si ia gindul....
pai vrei sa intoarca pestii "din 3 miscari" ca masinile pe strazile inguste?????
o sa vrea sa bage si "decor" pe spate , te pomenesti ;)
o fi lung si inalt, dar si latimea este o dimensiune necesara atit bazinului cit si pestilor.

sa mai lase din inaltime si da mai puna la latime... parerea mea...
si totusi e ciudat...
intretinerea si numarul de pesti sunt "in limite normale" spre "bune"...
de ce oare imi vine in minte o boala , si nu parametrii si calitatea apei ???
nu-i sariti omului in cap
cind mi-am luat priza electronica, mai intai m-au "atras" cele mecanice, dar m-am desumflat cind vinzatoarea mi-a spus ca trebuie setata infiecare zi , eu nu am vazut-o p'aia, dar cred ca stia ea ceva, altfel nu zicea.
chestia m-a indepartat de "curentul" mecanic, deci omul s-ar putea sa aibe dreptate.
cea mai buna chestie.. o poza cum zicea si bilti.
sonik, pentru clona se da ban .. stiai ?
guppysor nene, in 2 zile nici amebe nu cresc, dara-mi-te ciclare...

INTELEGETI ca ciclarea e ca fermentarea mustului ....
TREBUIE sa treaca timp, nu se face pocnind din degete..
linkurile nu merg.
tu vrei sa imbini esteticul cu functionalul (frumos, dar si de reproducere) ceea ce se cam bate cap in cap.
hotareste-te ce anume vrei.
si ... pe saturate si cu pacatele iertate, nu se poate ;)
daca "iei zice" asa sa-i ramana numele, dar vad ca si hans are o parere relativ deosebita de ce scrie la firma.
nu stiu de unde ai luat caracteristicile de "vietuire" dar sunt cam ... nu stiu cum sa le cataloghez
parca ai zice de o masina ca merge intre repede si pe loc, cu benzina, cu benzina amestecata cu apa, cu petrol, si poate chiar cu motorina .
mi-a placut .. "Nevoie de lumine : mica - foarte mare "

planta, daca nu s-au facut schimbari in taxonomie, eu o stiu de elocharis accicularia, si daca la "ei" (cine ori fi ?? ) creste usor, asa sa le ajute Dumnezeu.

eu am niste ramasite pe care incerc sa le revigorez ... cind oi avea de dat, o sa anunt.
s-a discutat, dar practic nu a facut nimeni nici o incercare, sau daca a facut, pe forum nu a ajuns nici o informatie.
eram tentat sa-ti spun .. nici o sansa... sa inlocuiesti neoanele cu leduri, dar de ce sa fring un spirit iscoditor si dornic sa "arunce banii pe geam" ;) ;)
ca sa nu mai spun ca m-a batut gindul, dar lipsa de timp si de "sponsori', pentru procurarea ledurilor, m-a facut sa stau in banca mea...
asa ca
GO FOR IT!! si daca rezultatele practice sunt favorabile sa ne spui si noua.
cit despre leduri, incearca sa fortezi partea de spectru benefic plantelor... rosu - albastru, si atentie la ledurile "albe" care au o puternica tenta albastruie.
mailu si pm-ul de la mine le-ai primit?
ia legatura cu barbor pe mesaje personale. are unul de 250 l .
http://www.acvariu.ro/forum/profile.php?mode=viewprofile&u=148
si in completare cu ce a spus dalles, doar apa foarte, foarte, foarte rece, il va face "bine de tot" .....
o fi fosilis ????
daca da, ziceti-i si de chestia cu teapa ;)
nu faceti ca mine care recomandam unor iubitori de pocnitori, sa faca una cu vaselina si un tub de oxigen .....
nu-i nevoie sa exagerezi cu scuzele, de ofensat n-ai ofensat pe nimeni, doar ca "ai pus niste oameni pe drumuri", pentru un lucru pe care puteai sa-l fac singur ;) , trebuie doar sa intelegi ca nu intotdeauna este cineva "la post" sa dea "indicatii pretioase", iar "sefii cei sus pusi", in unele cazuri HABAR N-AU de un anumit lucru, chiar daca tine de acvaristica. nimeni nu le stie chiar pe toate...

unu' singur le stia pe toate ;) si a fost pe 25 decembrie.
http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=1075&highlight=buturuga

http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=276&highlight=buturuga

http://www.acvariu.ro/forum/viewtopic.php?t=286&postdays=0&postorder=asc&highlight=buturuga&start=15

doar la un search dupa "buturuga" , ia vezi ce-ti iese la un search, dupa mopan.
mai, tu te uiti "intimplator" la locatiile celor care posteaza ?
d'aia sunt trecute, sa nu ceara unu' din sighetu marmatiei, o balarie de la altu' din constanta.. ;)

BINGOOOOO !!!!

Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
Go to: