imi sta pe limba, si nu pot sa nu incerc sa dezbat putin o afirmatie de-a lui sandu ....
... In Germania la magazinul pe care l-am prezentat intr-un articol masina firmei Tropica calca lunar, pentru ca se epuiza marfa LOL ...oricum erau transporturi mai grele decat ce face profipetu o data la 4 luni. ....
si m-am tot gindit (poate prost, dar mi se pare tare ciudat)
neicaaaa, astia au cite 7 acvarii in fiecare camera de au un dever asa de mare ????? si-si tot fac oamenii acvarii in prostie, altfel nu vad cum s-ar explica....
sauuuuu... cunoscind acvariile de "import" gen juwel(asta mi-a venit mai repede la scris) , si altele, si cunoscind ca sunt "deficitare" la capitolul lumina, oare nu cumva plantele alea se vind intr-o veselie datorita faptului ca sunt "consumabile" ale acvariilor respective??????

si mai departe ginditi-va la consecinte... le "economice" ;)
subliniez, poate gresesc rationind asa, dar daca....
iar noi, romanasii, preferam sa-i mai dam cu seringa la un cartus de imprimanta, decit sa luam un cartus nou ;) , transcris in limbaj "acvarofil" , preferam sa crestem plante ( asa cum ne pricepem - putem) decit saaaaa tot cumparam, sa se ofileasca , si sa luam altele, sa facem refil la acvariu .
poate fi un punct de vedere ????
nu stiu daca ati observat, in toate (presupun) posturile mele in care am afirmat cite ceva de care nu sunt sigur ( si sunt foarte multe... ) las o "portita de scapare" discutiei, nu spun ca e alb sau negru, ... este o nuanta de gri, care poate fi mai deschisa sau mai inchisa, las loc la interpretari.
nu as spune niciodata , crede, si nu cerceta.
sandule, nu te supara pe mine (noi),.... asta (astia) sunt(em), atit ma (ne) duce pasiunea, banii si mintea.