[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: razvan
Forum Index » Profile for razvan » Messages posted by razvan
Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic The problematic instruction: ---------- ==> assignment: topic=topics.get(post.topicId) [on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm] ---------- Java backtrace for programmers: ---------- freemarker.core.InvalidReferenceException: Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm topics.get(post.topicId) is undefined. It cannot be assigned to topic at freemarker.core.Assignment.accept(Assignment.java:111) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.IteratorBlock$Context.runLoop(IteratorBlock.java:167) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:428) at freemarker.core.IteratorBlock.accept(IteratorBlock.java:102) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.MixedContent.accept(MixedContent.java:92) at freemarker.core.Environment.visit(Environment.java:221) at freemarker.core.Environment.process(Environment.java:199) at freemarker.template.Template.process(Template.java:259) at net.jforum.JForum.processCommand(JForum.java:262) at net.jforum.JForum.service(JForum.java:228) at javax.servlet.http.HttpServlet.service(HttpServlet.java:717) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:290) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at fr.xebia.servlet.filter.ExpiresFilter.doFilter(ExpiresFilter.java:1243) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at net.jforum.util.legacy.clickstream.ClickstreamFilter.doFilter(ClickstreamFilter.java:59) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.internalDoFilter(ApplicationFilterChain.java:235) at org.apache.catalina.core.ApplicationFilterChain.doFilter(ApplicationFilterChain.java:206) at org.apache.catalina.core.StandardWrapperValve.invoke(StandardWrapperValve.java:233) at org.apache.catalina.core.StandardContextValve.invoke(StandardContextValve.java:191) at org.apache.catalina.authenticator.AuthenticatorBase.invoke(AuthenticatorBase.java:433) at org.apache.catalina.core.StandardHostValve.invoke(StandardHostValve.java:128) at org.apache.catalina.valves.ErrorReportValve.invoke(ErrorReportValve.java:102) at org.apache.catalina.core.StandardEngineValve.invoke(StandardEngineValve.java:109) at org.apache.catalina.connector.CoyoteAdapter.service(CoyoteAdapter.java:286) at org.apache.coyote.ajp.AjpProcessor.process(AjpProcessor.java:437) at org.apache.coyote.ajp.AjpProtocol$AjpConnectionHandler.process(AjpProtocol.java:366) at org.apache.tomcat.util.net.JIoEndpoint$Worker.run(JIoEndpoint.java:447) at java.lang.Thread.run(Thread.java:619) Messages posted by razvan

stimabile, conducerea dictatoriala a acestui firum iti recomanda sa dai reply, intr-un post, nu sa deschizi un nou topic, care nu se leaga de nimic...

blop blop wrote:Sorinel18_my se vede ca iubesti pestisorii. Din pozele tale mie mi-au placut cel mai mult carasii. -=Ultra=- ... s-ar putea sa te marcheze eventualele pierderi, insa fiecare eveniment, fericit sau nu, va fi o lectie. Aici pe forum poti gasi o adevarata enciclopedie despre cresterea pestilor de acvariu. Regretabila este insa reactia unor "veterani". La randul meu iti sugerez ca deocamdata sa separi viviparii de ovopari. La carasi: creste-le salinitatea apei si scade-le temperatura: cam o lingura de sare gema la 10 L apa dezlocuind cam u nsfert din apa existenta in acvarium si cca 20 grade max! Iar Xipho... ai grija de ponderea partii feminine asupra celei masculine. Din experienta proprie iti pot spune ca daca sunt mai mult de trei femele la un mascul, se petrece acel fenomen de schimbare de sex. Femela dominanta se transforma in mascul. Invers, mai mult de un mascul la o femela,acestia devin violenti, ataca chiar specii diferite. Personal am intalnit si fenomenul invers incare o femela gestanta de xipho ataca celelalte femele inrudite iar masculul, o splendoare de xipho lirat se baga intre ele sa le desparta. Ce sa faci si in lumea acvatica se intampla chestii si chestii... parca vad ce vor mai comenta "batranii" si cum vor mai rade... dar s-a intamplat in realitate. Pe cuvant. No, hai norock!

blop blop wrote:LA MULTI ANI tuturor!
E putin off topic. Sugestia mea pentru cei care iubesc pestii si au statut de master sau admin chiar, este sa fie mai putin ingamfati, mai toleranti cu cei incepatori, pentru ca toti cei care intra pentru prima data in acest forum o fac pentru a se informa, pentru a afla si corecta greselile pe care le-au facut. S-ar putea ca acest text sa fie cenzurat de catre...cineva. Oricum, citind mesajul de ajutor al lui "-=Ultra=-" in postul "Mi-au murit doi carasi" precum si raspunsurile atoatestiutorilor baroni sau faraoni...am ramas cu un gust amar. Oameni buni, daca nu va puteti abtine de la sarcasm, ar fi mult mai bine sa incercati sa numarati pana la 100. 1 neon...2 neoni...3 neoni...un pirania...2 neoni ... glumeam desigur. Si ca sa va pun la incercare (pe masteri) am o intrebare: acvariu de 110 L de la substrat la linia apei, 2 carasi (Cleo si Aurel), 2,5 ani Aurel, 2 ani Cleo. De ce prefera ei sa asculte Mozart si se agita la Jose Hevia? Multumesc. Sa aveti un an nou plin de satisfactii si bucurii. Dar mai ales sanatate, ca-i mai buna decat toate!
daca in acvariul tau ar fi fost 2 - 3 carasi, cu toate plantelecare le ai acum .... tot trebuia schimbata apa...

deci..
sunt cazuri si cazuri, iar chestia cu schimbatul RAR al apei nu trebuie generalizat, sau facut REGULA...
este aplicabil DOAR IN ANUMITE CONDITII (si aici cred ca sunteti de acord cu mine....)
ce iti sugerez??
sa cauti sa vezi daca presupunerea mea e corecta, dupa care, in cazul in care depistezi "sentuletul", poate imi trimiti o poza, sa vad cit de "penala" e situatia. intre timp sa cauti un lipici, ceva, care sa adere la plasticul canistrei.

alt "intre timp" .. daca curge "rau" cred ca ar trebui sa nu mai folosesti respectivul filtru, pina la remedierea problemei..

scoate mediile de filtrare, pune-le intr-o galeata sau alt recipient incapator, pune un bolborositor ( sa nu "moara" bacteriile din filtru)

usuca bine "galeata" filtrului, incearca o cirpeala cu silicon (lasa-l sa se usuce) dupa care vezi cit tine.. daca tine, lasa-l asa, daca nu.. incearca acel "ceva" de care ziceam mai sus...

nu stiu cit de folositoare iti vor fi ambiguitatile insirate de mine, dar imi doresc sa-ti stirneasca spiritul creativ, cu rezultate favorabile in repararea canistrei..

bafta
la tine situatia e putin altfel...
la tine apa "a lucrat" in plastic, ca la un robinet slab inchis si-i strica scaunul supapei...

s-ar putea ca siliconul sa nu fie bun, deoarece nu adera la plasticul din care e facuta canistra... din cite stiu..

oricum , incercarea moarte n-are
"sustinerea cu tarie" a unui lucru considerat total gresit, a determinat mistoul. daca ai fi citit putin din articolele de aici
poate nu ai mai fi sustinut cele afirmate...
http://www.aquahobby.com/gallery/e_Neritina_zebra.php
[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 

Information

An error has occurred.

For detailed error information, please see the HTML source code, and contact the forum Administrator.

Error on line 63, column 41 in default/user_posts_show.htm
topics.get(post.topicId) is undefined.
It cannot be assigned to topic

Forum Index