[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Arata foarte bine, succes pe mai departe !
Eu zic sa nu te mai stresezi ca bagi o inundatie cu smecherii dinastea pe baza de pompa de aer.
Ia un sistem gata facut , uite mai jos unul la pret decent:
http://aqua-life.ro/accesorii-acvaristica/ato-completare-apa-evaporata/sistem-autocompletare-apa-evaporata
Acu` depinde ce plante creste, sub neoane
De amenintari d`astea-i plin podu` domnu`
Pentru ca p`alea le tine da zestre
Vine baiatu', dar vin cu Taxi sa-i dam c-o bere
Eu folosesc Ca, Mg, kH si NO3
Aditii faci intotdeauna in functie de rezultatul testelor, doar asa sti cat trebuie sa pui ca sa pastrezi elementele la valori optime.
Magnetul ala are o tija iar tija+montura cu gaura pentru senzor tine la distanta plutitorul respectiv, suficient incat sa nu aibe efect asupra lui.
La mine functioneaza asa fara probleme.
Am avut si eu un termometru cu ventuza, nu de putine ori l-am gasit dezlipit deci nu stiu cat de sigur ar fi.
+1
De aratat arata bine dar nu stiu functional nu stiu cum va merge racirea avand in vedere ca aripioarele sunt indreptate in jos, aerul va fi mentinut acolo si va iesi doar pe lateral, ventilatorul nu-si prea are sensul deasupra....poate ne povestesti la ce te-ai gandit
Colegu` ala de care vorbeste Koala nu mai are magnetii disponibili, ca d-aia a avut nevoie de ei, ca sa-i foloseasca, nu sa faca depozit
Sincer sa fiu, si eu as mai avea nevoie de unul dinala ce mi-ai trimis da calitate indubitabila
O alta varianta ar fi sa folosesti un magnet, chiar si de la o pompa de valuri defecta, poate te ajuta un coleg daca n-ai
Era cineva care intreba ce muzica ascultam, trebuia sa bagi acolo textu`
Ce mai, viata grea !
Sigur nu-i instalatia de mentinere a vietii de pe Enterprise ?
Clar, la atata lene....un betiv in devenire
Nu cred ca depasesc 100 RON/luna
Ma bucur ca esti multumit Andrei.
Aditii faci intotdeauna in functie de rezultatul testelor, acolo unde este posibil.
Ca si produse eu folosesc doar ABC+, A, B, C in functie de necesitate, de la Red Sea, sunt foarte multumit de ele.
Sa-i multumesti lui Koala, el a fost Mare Maestru de ceremonii legat de transport, fara ajutorul lui n-ar fi fost posibil transportul asta.
Un bazin cu fainosag incorporat
Nu e toxica sfoara, e material plastic, ceva, si eu folosesc tot asa ceva de mai bine de 5 ani si n-am sesizat sa se deterioreze la capat.
Intaritura e prinsa in plastic, doar capetii dupa taiere au contact cu apa.

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: