[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Eu le-as fi luat pe astea in locul tau:
http://www.meerwasser-aquaristik.de/onlineshop/catalog/aqua-medic-durchfuehrung-tankverschraubung-abs-d25-p-9838.html
Daca inca nu ti-a trimis comanda, poate le poti schimba.
Eu zic ca-l iei degeaba, nu va fi capabil sa urce apa, va trebui o pompa mai puternica. In plus nu-i prea vad sensul, ai putea cheltui banii aia mai cu folos.
Voi incerca cu creveti.
Daca stiti pe undeva la un pret decent, as fi curios de o pereche.
E mai complicat la mine ca am duri pe pietrele respective si am incercat, chiar nu am cum sa bag nici o scobitoare, tre sa rup durii si vreau sa evit asta.
Am piatra de fiji dinaia toata caverne, se retrag goangele alea pana in interior de nu le mai vad.
Fiind singurul din Timisoara cred ca ar fi mai bine sa ajunga coletul in Bucuresti, se ofera cineva sa intretina operatiunea ?
Mie nu-mi plac ciochistii aia
Am dat banii pe 2 candva, demult, n-a rezistat nici unul si m-am jurat ca nu mai arunc banii pe geam.
Sper sa-mi poata aduce si mie Peti, ori daca vreti sa facem o comanda comuna....haide-ti sa-i dam bataie.
Cu seringa da, cu creveti nu, Peti-i de vina !
Am incercat cu diverse metode dar n-am reusit sa le starpesc de tot, am piatra ultraporoasa si apar prin tot felul de scorburi.
M-as risca si la o comanda externa, poate sunt si alti curiosi.
Daca stiti ceva locuri de unde se pot cumpara....bagati un link va rog.
Cumpar Berghia nudibranch, 2-3 bucati, am cateva Aiptasia in gauri inaccesibile tov. Tomentosus.
Mare bisnitar Peti asta, ne rezolva pe toti, ar trebui sa facem comanda comuna ca la chinezi
De bazin nu mai zic nimic, au spus cam tot ce gandeam colegii de mai sus, e ffff. fain, are fainosag.
Daca-mi trag bazin lung, nu ma mai joc, bag somon
Gata, e la apa, d`acu` esti in linie dreapta.
Nu e din motive de economie.
Sunt 2 motive, primul pentru ca siliconul este elastic dupa intarire si cand faci "cocoloase" absoarbe mai bine socurile, confera un oarecare balans, si al doilea pentru ca daca ai umple fundul de silicon elasticitatea ar fi mult diminuata, confera sticlei un plus de rezistenta.
Arata bine, e o solutie foarte buna, doar pentru nano, parerea mea coincide cu cea a lui Akaiu.
Au 2 mari dezavantaje care ma fac sa nu merg vreodata la un bazin mare pe asa ceva:
- daca se arde un led ramai asa, schimbi tot modulul, noroc sa ai sa ramana in scurt si din proprie experienta nu intotdeauna ramane in scurt.
- fenomenul de shimmering este foarte puternic, prefer ledul clasic aranjat uniform pe placa, efectul este mult mai mic.

Ansamblul de mai sus l-am luat de test, e interesanta executia, e interesant faptul ca poti sa pui cate leduri vrei, sa le asezi cum vrei desi la densitatea aia nici nu conteaza.
E foarte fain realizat, lentila unica realizata din sticla pe corp de aluminiu, frumos finisat, cu reflector.
Poate ca ar fi interesant si puse mai multe modulein linie, unul langa altul pentru a simula fenomenul de "nori" cu un controller care stie sa faca asta, gen Storm X.
In rest, pentru moment, prefer varianta clasica de 3/5 W

LE. Al meu are ca suport o placa destul de groasa din cupru, nu va fi cu siguranta nici o problema de racire, problemele vor aparea in cazul greselilor de fabricatie.
Da, si mai are dezavantajul ca daca se arde un led si ai ghinionul sa nu ramana in scurt, ai de lucru
Tenchiu
Sa va povestesc despre neste Lede:

image
image
image

Pot fi realizare la comanda, in functie de numarul si tipul ledurilor, lentila.
Pot atinge si 100 W/placuta

by koala: Ti-am rezolvat linkurile...

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: