Arata bine, e o solutie foarte buna, doar pentru nano, parerea mea coincide cu cea a lui Akaiu.
Au 2 mari dezavantaje care ma fac sa nu merg vreodata la un bazin mare pe asa ceva:
- daca se arde un led ramai asa, schimbi tot modulul, noroc sa ai sa ramana in scurt si din proprie experienta nu intotdeauna ramane in scurt.
- fenomenul de shimmering este foarte puternic, prefer ledul clasic aranjat uniform pe placa, efectul este mult mai mic.
Ansamblul de mai sus l-am luat de test, e interesanta executia, e interesant faptul ca poti sa pui cate leduri vrei, sa le asezi cum vrei desi la densitatea aia nici nu conteaza.
E foarte fain realizat, lentila unica realizata din sticla pe corp de aluminiu, frumos finisat, cu reflector.
Poate ca ar fi interesant si puse mai multe modulein linie, unul langa altul pentru a simula fenomenul de "nori" cu un controller care stie sa faca asta, gen Storm X.
In rest, pentru moment, prefer varianta clasica de 3/5 W
LE. Al meu are ca suport o placa destul de groasa din cupru, nu va fi cu siguranta nici o problema de racire, problemele vor aparea in cazul greselilor de fabricatie.