Stimate dle Baldoros parerea mea e ca esti si fudul in primul rand.
Iti bati joc de toti pestii pe care ii ai si nu inveti nimic din greselile tale. In plus iti bati joc si de cei care te ajuta cu un sfat doua
Se poate vedea usor aici ca am dreptate:
http://www.acvariu.ro/forum/recentTopics/showTopicsByUser/9313.page
Prima data ti-ai batut joc de 8 pesti intr-un borcan de 6 litri, dar hai sa zicem ca nu ai stiut, si erai doritor sa inveti din greselile tale ceea ce ar fi fost excelent ca pana la urma asta e ideea forumului.
Intre timp ai mai zis tu ceva de un acvariu de 25 de l pe care l-ai vandut pana la urma.
Apoi ti-ai luat acvariul de 100 de l in care toata lumea ti-a spus sa nu iti iei Oscari ca e prea mic. Tu ce-ai facut ti-ai luat Oscari Neoni si ce ai mai gasit prin casa

. De ciclare nu te mai intreb ca probabil ai din aia fast forward.
Din punctul meu de vedere nu esti un crescator de pesti
esti un abuzator. Ai impresia ca ii pui in acvariu si le dai "fulgi" si ei traiesc fericiti pana la adanci batraneti.
Nimeni nu e perfect si toti mai facem greseli, dar tu, culmea, desi ceri ajutorul aici, te doare-n c.. de toate sfaturile

Ti-am spus citeste "Biblia Oscarilor " sa vezi ce si cum. Cred ca nici nu ai deschis link-ul respectiv daca ne explici asa ca mesteru' lu peste cum e cu sexul la Oscari. Aici ai fi avut ocazia sa beneficiezi de experienta si munca de ani de zile a unor acvaristi adevarati.
Esti un caz pierdut.
Pacat de pesti