| Message |
|
|
|
tot nu ne-ai spus de unde esti. Informatia asta e mai importanta pentru tine decat pentru noi, deoarece colegii din zona ta iti pot da informatii despre apa din zona ta si cum se descurca cu ea. Ai mai sus in rubrica My Profile un loc unde daca binevoiesti ne poti da aceasta informatie. E posibil in urma ei sa primesti la randul tau sfaturi despre apa. Si nu in ultimul rand nu uita ca nimeni nu e ghicitor. A da informatii despre ce sa faci cu apa inainte sa faci tu niste teste in urma carora sa poti primi niste sfaturi e o greseala pe care doar incepatorii si-o asuma
|
 |
|
|
|
prefiltru extern. Ciclidele fac multa mizerie, iar prefiltrul te ajuta sa speli mai rar canistra principala
|
 |
|
|
mihaipop83 wrote:Cred ca o sa merg pe varianta 200x40x50 (LxlxH) cu suport din bare de fier de 3/4. La filtru extern m-am gandit la un JBL cu debitul de 1000l/h. E suficient asta?
eu zic ca nu e suficient. Eu as merge pe 2 canistre de 1000l/h si obligatoriu prefiltru la amandoua. Sau daca vrei o filtrare mai buna ca asta fa-ti sump
|
 |
|
|
|
microbul asta...bata-l vina. Bine ai venit!
|
 |
|
|
|
parerea mea este ca daca a aparut o fisura in curand vor apare si altele in alte parti. Singura solutie sigura ca sa nu te intorci acasa si sa dai la vasle e sa il desfaci de tot. Presiunea este mare si tu stai pe o bomba neexplodata in acest moment. In plus una e sa desfaci si sa salvezi geamurile si alta e sa faca "bum" acolo unde siliconul e mai puternic si sa-ti sparga geamul
|
 |
|
|
|
Bine ai venit Ionut!
|
 |
|
|
|
se poate inchide, multumesc de gazduire
|
 |
|
|
|
vand ph controller artz elektronik, fara sonda, in stare perfecta de functionare
Pret 400lei
|
 |
|
|
|
donez 3 SAE de 10 cm, ca imi mananca rcs-ii. Contact pe PM
|
 |
|
|
bulaidaniel82@gmail.com wrote:Am cautat pe forum si sunt oua de cory
|
 |
|
|
GFXMihnea wrote:e901, momentan folosesc un furtun de gradinarit, este de 100 de ori mai bun ca, cu ce a venit filtrul, dar in 1 saptamana vad deja depuneri pe furtune
am inteles, e vechea problema a JBL-ului. Incerca sa montezi un prefiltru extern
|
 |
|
|
|
tie care nu iti plac? Ce filtru ai?
|
 |
|
|
|
cauta accesorii pentru acvarii nano la firmele de acvaristica. O sa gasesti ce iti trebuie. Daca vrei neaparat Dedeman ia-ti o lampa de birou cu picior reglabil. O sa gasesti si cu bec economic, dar si altfel de becuri
|
 |
|
|
trasalica wrote:Ti-am spus mai sus.. T5 24w 865 HO, acum daca vrei ceva mai profi, giesmann dar sunt cam 100 de lei bucata poate si mai bine.. Daca il vrei plantat bine, iti trebuie in jurul a 1W/litru.
giesemann-urile la 24w le gasesti la 60lei
|
 |
|
|
IwaGumiGUY wrote:
@Scorpionul : a mea se incinge asa de tare incat nu pot tine mana pe ea in partea nichetala. Asa era si la tine? Cat de tare o ajuta butelia?
daca se incinge asa tare eu zic sa nu mai risti: schimb-o. Si a mea se incingea, dar in limite normale
|
 |
|
|
|
si zebrele si cory daca au 22grade se impaca foarte bine
|
 |
|
|
|
eu am "lipit-o" de butelie cu izolir band. In felul asta ii asigur racirea. Nu stiu cat de tare se incinge a ta, dar si a mea se incingea si asa am rezolvat problema
|
 |
|
|
si aici http://www.acvamax.ro/product_info.php?cPath=40&products_id=4066 niste socluri mai destepte cu sistemul de fixare pe ele
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
din pacate la Pepika nu mai sunt adaptoare din alea. Am vorbit si eu cu Dan si a zis ca nu stie cand mai aduce
|
 |
|
|