[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: scorpionul
Forum Index » Profile for scorpionul » Messages posted by scorpionul
Sonda ph JBL in stare perfecta de functionare folosita 2ani. 100lei

O vand pentruca am achizitionat un alt controller cu sonda cu tot.

Vand si controllerul pe care am folosit-o. Controllerul e facut de Artz Elektronik, este in stare perfecta de functionare si costa 400 lei.

Pentru cine le ia pe amandoua, fac reducere de pret
eu vad cateva probleme in acvariu: temperatura 22 grade e mica, el prefera 25-28 grade. Ph 8-9 e foarte mare. Noi de regula tinem PH-ul sub 7. Stiu ca unii spun ca ph-ul preferat de guram este 6-8, dar asta e o plaja cam mare. E bine sa-l intrebi pe cel de unde ai cumparat la ce ph ii tine in acvarii. Si in al treilea rand daca nu ai o filtrare foarte buna cati pesti ai tu in acvariu pot fi foarte multi, pentruca 15% schimbata apa saptamanal e putin
ceva pui de Cabomba "Belem" de vanzare?
foloseste-l pe cel mai mare sau pe amandoua. Un filtru trebuie sa filtreze cam de 5 ori volumul acvariului pe ora. Deci tie ti-ar trebui cam 250l/h. Vezi ce scrie pe filtre si ia tu decizia
vand ph controller artz elektronik, fara sonda, in stare perfecta de functionare
Pret 400lei
.

si mai ai aici in format pdf. E de descarcat in calculator si e foarte misto https://docs.google.com/file/d/0B9PvzP_WUPJDVnRTZWtEb3NYTmM/edit?pli=1
poza
poza
poza
poza
poza
poza
poza
poza
poza
poza
poza
poza