[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Ancamarketing
Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Va rog sa ma ajutati caci nu stiu ce s a intamplat dar a disparut toata apa din sticla cu sare de lamaie, si bomba a murit.
Nu ot sa mi explicce s a intamplat.
Astept sugestiile voastre.
Multumesc.
Acvariu 160 l cu dimensiunile de 120x30x45, sticla 8mm, lipit cu silicon transparent Den Braven special ptr acvarii, NU are zgarieturi si NU este ciobit/crapat, NU curge, nu are absolut nici o problema, il vand pt ca vreau sa imi fac unul mai mare
capac din lambriu PVC colantat negru, 3 neoane T8 x30 W, capacul este functional cu tot cu instalatia necesara, are gura de vizitare mare pentru acces usor la interior
- 320 lei acvariu si capac

incalzitor Resun 100 W
- 35 lei
termometru sticla
- 5lei

Racleta cu lama ptr curatat geamuri, minciog

Ecosistem acvariu complet functional si sanatos setat cu pesti, cu absolut tot in functiune din luna martie 2013 pana in prezent.

Acariu cu predare personala in Iasi, de preferat direct de acasa, pot asigura sau ajuta cu transportul in limita orasului Iasi.
Astept oferte si propuneri de bun simt.
Am f?cut si eu instalatia si func?ioneaz? ceas
Tipul respectiv are acvarii sterile si când schimba apa o lasa la decantat si ce e curat o pune in alt bazin mare si o filtreza cu un extern, ptr a nu folosi apa dura de la retea, o refoloseste tot pe aia in proportie cat mai mare. Poate te ajuta informa?ia asta. La el func?ioneaz? cu succes.
Stiu ca pe acolo vine aer, am avut ocazia sa vad pe viu o instalatie la fel, la un cresc?tor din Iasi, cu vreo trei rasteluri de acvarii.
Asteptam crevetii.
Foarte profi, spor in continuare.
De ce ai mai pus coturi de 90 grade la furtune si nu le ai l?sat întregi? Cat mai multe îmbinari, tot atât de multe posibilitati de scurgeri, daca pot spune asa.
Din ce ai enumert tu siporax ul este cel mai ieftin. Las colegii sa ti spun? care e cel mai eficient.
Am sa vad care varianta de manopera e mai accesibila. Multumesc
Multumesc Stefan,
Am sa fac calcule la bani. Când m? apuc de proiect te contactez ptr nr D lui Ovidiu.
Am sa vad luni care e diferenta de pret. Dar la sticla de 10 tot trebuie fund dublu?
Eventual pot facelateralele de 8 si fetele de 10?
Acolo m am uitat si eu prima data dar vroiam sa vad ce spun si baietii de aici
Se poate realiza un bazin cu 125x60x50 din sticla de 8mmcu fund dublu si intarituri longitudinale? E safe?
Cred ca vrea sa spuna ca a pus capacul invers cu fata la spate
La multi ani, de forumeala!
RCS
Poze mai reusite
El le a oferit privilegiul de a lucra ptr proiectul lui.
Inceput promitator, asteptam evolutia.
Am avut si eu filtru Resun si din indicatiile colegilor cu experienta iti spun ca bilele negre nu ajuta deloc filtrarea biologica, chiar daca asa scrie in descrierea filtrului. Inlocuieste le cu Siporax, Eheim substrat pro, Matrix sau altceva ptr filtrare bio de calitate. Poti sa opresi si aerarea, o valurile usoara va oxigena apa suficient.
Foarte bun articolul, mai ales ca ma gandesc sa trec la un acvariu de 300l.
Ai putea sa completezi si cu detalii despre stand, din PAL cu spatele intarit sau teava sudata, in functie de volumul bazinului.
Am o dilema la standul din PAL daca spatele din PAL se aplica , ca si pfl ul sau se incastreaza in interior.
Multumesc.

Forum Index » Profile for Ancamarketing » Messages posted by Ancamarketing
Go to: