[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Bah, m-ati omorat cu bancurile alea
Da, s-a gasit un inteligent sa-i puna alt nume, cica Triton, dupa laborator.
Daca printr-o magie s`apuca Ricardo ( ) de dozare minutioasa, jur c-o voi numi ce fac eu "Metoda Koala"
Cumpar sursa 48v in comutatie
Da, de Ionut, nu e lauda, e pura realitate din punctul meu de vedere.
E un peste foarte frumos, de grup, un peste...elegant, as putea spune.
Sper sa-l pot reproduce, o adevarata provocare pentru mine.
dan.pavelescu wrote:Ba nesimtitule, ala e fludorul meu!
darthradu wrote:... luat pe sub mana din japonia...

Am mai auzit undeva o faza de genul: "Romania, tara unde pana si peisajul te fura"
Intre timp am amenajat "fatatoarea", un acvariu de 25 litrii introdus in sump, in el curge apa din filtre, la picatura, si dupa da peste, cu scurgere in sump.
Am introdus viitorul tatic, are gura plina de oua. In interior am incropit o ascunzatoare pentru viitorii pui dintr-o perie de WC nou nouta intepata intr-o bucata de piatra de recif uscata.
O mica lampa led suficienta sa asigure vizibilitatea, sta montata deasupra.

20150203_133004

Viitorul tatic, putin sfios dupa mutare.

20150203_133127
Frumos zooas domnu` Levi, ala de la profil.
Poti sa mai bagi ceva poze, ca ai cu ce, nu te trage pe sfiala
De vanzare acvariu+ stand (doar parte metalica) + sump cu urmatoarele specificatii:
- acvariu 60x60x50 cu Animal Bean, din sticla ultra clara de 10 mm, vizibil din 3 parti.
backbround + rockscape realizat din piatra uscata, nu mai aveti nevoie de nimic
- sump 68x48x40 din sticla float de 8mm, compartimentat.
- stand metalic din teava patrata 60x60
-pompa Eheim Compact 5000+ noua, a inceput sa functioneze de la inceputul ciclarii.
- bazinul are apa sarata in el, nou nouta, nu a nintrat nici un animalut in ea, este ciclat si gata pentru inceperea popularii.
- sistem de recirculare perfect functional realizat cu componente aduse din Germania.

Mai multe detalii aveti in link-ul de mai jos:
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/0/31552.page

Pret 2000 RON, doar componentele, fara manopera, o parte din piatra pe care am primit-o cado`, sare si apa de osmoza folosita m-au costat peste 2500.

20141115_180000
20141115_175920
20141115_180212

Placuta e din cupru de grosime 3 mm.
Zsido wrote:Am vorbit acu cateva minute cu Peti si mi-a spus ca pe sfarsitul saptamani imi va aduce pesti Z Xanthurum si Z Flavescens plus vreo 10 fraguri noi de zoasi

I-auzi, cica voi avea si alte culori
Si mie-mi pare scump, il faci exact asa la sub jumatate de pret.
Nu stiu cum lipesc acvariile prin UK, dar crede-ma, e un baiat in Timisoara, geamgiu de meserie, lipeste ca de fabrica, cu finisaje incorporate.
Si ca sa-ti dau un pret, sa faci diferenta, un sump cu sticla de 8 mm, cel de la cublul meu, cu dimensiunile 68x58x40 m-a costat 300 RON, adica 51 de lire, zic ca cu 400-500 lire-l faci boboc
Sarea are un rol direct in descompunerea dioxidului de carbon, oxigen care ramane liber in apa, o oxigenare mai buna.
De unde stiu ? bere + sare = no balonare
dan.pavelescu wrote:
catalin_ wrote:
stefanp wrote:Si tu te dai cu "dusmanul"?

Astept sa-ti dai seama ca si tu iti doresti

+1+1+1

E la faza de negatie
+1 si de la mine
Fain domnule, te-ai pus pe treaba.
Nu uita, popularea se face, in timp, ca si cu alcoolu`, moderat
Lasa acvariul sa se "obisnuiasca" cu incarcatura biologica, baga 2-3 corali odata si dupa 2-3 saptamani pauza ca altfel il dai peste cap si te trezesti intr-o dimineata cu el muci.
Rabdare si succes !!!
Batman are dreptate, sa nu faci porcariile astea, tu estu un baiat bun
Rog un Admin, de preferinta alcoolic, sa curete topicul asta, chiar daca ajung iar la 19 pagini
koala wrote:
Zsido wrote:
Shubi wrote:N-ai tupeu Andrei, te provoc la o aroganta !
+1
+1

+1

Suntem 4 deja

LE. Dupa ce faci aroganta asta, mai am pregatita una pentru tine, sa-i povestesti la Liniuta, de pe reefcentral.ro, cum arata o midie
Eu zic sa nu-i spui nimic, poate-l superi si nu te mai lasa-ti sa faci acvariul ala mare

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: