[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Shubi
Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Si eu am renuntat la anemone tot din cauza prapadului pe care l-au facut in jur. Stau o perioada de zici ca n-au nimic dupa care incep sa umble de nebune...din punctul meu de vedere nu sunt reef safe.
Placerea va fi de partea mea, am ce fragui din plin dar problematic e transportul, sa vina caldura doar smilie
Salutare Ionut,

Un bazin frumos ti-ai tras acolo.
Ma bucur sa vad coralii pe care ii ai de la mina crescuti frumosi si sanatosi. Nu-i placere mai mare, dpdv al hobby-ului, pentru mine decat asta.
smilie
Corect Levi, ai ochi ager, acolo-i. Am sesizat ca nu-i place lumina directa, se hidrateaza mai bine la umbra pietrelor asa ca l-am pus sub rockscape. Creste incet dar dupa hidratare/deschidrea polipilor cred ca o duce bine.
In filmulet/poza am ingropat-o din greseala in nisip. Am afanat putin nisipul ca sa-l nivelez, mi-am dat seama dupa vreo 3 ore ))
Nu mai am Levi decat un pui foarte mic de Kenya, restul i-am dat.
Haleala time

Daca tot am facut curat, zic sa-i trag si o poza si daca tot i-am tras poza, sa v-arat si voua

DSC_2156
Dupa cate stiu eu bacteriile lucreaza cel mai bine la apa dulce si eficienta lor scade proportional odata cu cresterea salinitatii, deci n-ar fi exclus un boon bacterian, dar nu trebuie sa-ti faci griji, trece de la sine, skimmerul sa mearga.
Domnule draga, e unul dintre cele mai frumoase dulcicole pe care l-am vazut pana acum fapt pentru care un marinar te saluta smilie
Merge si salata/spanac/urzica(cand e sezonul) oparita scurt si tocata, pui un pic de fainosag.....si-i delicatesa
smilie
Fain povestit !
Bravo Darthule, ai rezolvat-o
Darthradu-le, daca tot vrei sa-l inveti pe om cum sta treaba, ia-l de la inceput, chestii introductive, step by step ca altfel faci o ceata densa
Chestii de genul, ai o sursa x, poti lega la ea un nr de leduri maxim y, inseriate/paralel....ca altfel cei care n-au idee despre ce-i vorba cred alceva....uite caz concret Blue
Or sa spuna oamenii astia ca ca am luat-o eu razna , fapt pentru care ma simt obligat sa-ti povestesc cum sta treaba Blue, ca-i total varza ceea ce spui tu acolo
Deci, vor fi, dupa dorinta ta, 9 leduri Cree 3 Royal Blue, 3 Blue si 3 Cool White
Deoarece ai dorit ca fiecare canal sa fie dimat separat alimentarea lor se va face in felul urmator:

Ldd 1000H - 3 buc Cool White
Ldd 1000H - 3 buc Royal Blue
Ldd 700H - 3 buc Blue

Pe controllerul Storm X ai in total 16 canale, pe schema de mai sus ti ocupate 3, raman 13 canale pe care le poti utiliza dupa bunul plac.
Poti lega la Ldd-urile mentionate mai sus si alte leduri, ideea este sa fie compatibile si sa le duca sursa, ele vor fi legate in serie cu cele 3, desigur.
Placa de montaj a LDD-urilor are 6 sloturi, raman 3 libere.
Meserie smilie
Felicitari pentru initiativa.
Este putin cam incomplet, de ex...racirea poate fi si pasiva, tine de numarul de leduri, putere, samd (poate dezvolti tu subiectul ca esti de meserie) mai exista si un mod "C" de alimentare, etc
Tot asteptam sa ne chemi la un vin, sa-ti dam sfaturi la fata locului, tu nimic....
darthradu wrote:
...dar de 1600-2000W pentru cnc-uri la 250-300 lei .....

Una-mi spui si alta-mi dai, vreau d`astea de mai sus, chiar si 50 bucati....
Si d-alea-s bune, da-mi un link
Cumpar noi sau la mana a 2-a, la juma de pret daca se poate, accept si cado`, contra fraguri, palinca, vin da casa, mai am ceva carnati afumati in afumatoare de la craciun, o gasca (vie!!!), merg si alea de 24v dar sa duca minim 300W

LE. Am si doze de bere goale cu semnul de "reciclabil" pe ele, poate-ti trebuie pentru amplificare semnal WIFI

Forum Index » Profile for Shubi » Messages posted by Shubi
Go to: