Message |
|
BBogdan wrote:Arata bine !
Dar daca reusesti sa indesi tufele de stem-uri din spate o sa arate muuult mai bine.
Mersi frumos Bogdan. De acord cu tine legat de partea din spate . Sper sa reusesc sa aglomerez frumos zona.
Am facut azi ceva modificari pe dreapta ( la sugestia cuiva ) - arata mult mai aproape de ce am in stinga ( pe partea de lemne) . Imi place mai bine acum .
Daca nu imi va fi lene voi face si o poza sa va arat .
|
 |
|
Multumesc domnilor . Puteti lua sifon linistiti . Treaba cu paharele imi scapa .....
O poza de azi . Fara minunea de colant pe spate ( care se tot dezlipeste ). Acvariul arata cum vedeti - work in progress. Nici nu am avut foarte mult timp de el saptaminile astea . Am cumparat azi o radacina mai mare car eva inlocui una din radacinile din dreapta . Vreau cumva sa echilibresz stinga . Am avut o minunata de invazie de staghorn . Acum vad ca ravine totul la normal . Gazonul nu prea a crescut . Am facut ceva teste de NO3 la inceputul saptaminii si am vazut ca in momentul cind dozez am undeva la 10-12 ppm NO3. A doua zi seara valoarea este 0. Am crescut de citvea zile cantitatea de NPK booster .
Nu stiu daca pinnatifida isi are locul in setupul asta . Mai studiez inca aranjamentul final al plantelor de fundal .
PS Cyano este istorie . Nu s-a mai facut deloc .

|
 |
|
Silviu Man wrote:
Gabi C wrote:Greu lucru-mi ceri Maria Ta .....
Una peste alta ma bate gindu daca la vara ajung in Maramu sa-mi vad neamurile sa trec si pe la tine si sa-mi fac alt bazin ( un open top ceva) . Tre sa scap ina aintii de fixu cu evaporarea apei , umezeala igrasie . Asta am acu in cap legat de open top .
Mi-as face un bazin 75x43x40 si na sa mi-l faci tu nemuritorule.
Poate as apela si la Rodo sa-mi faca o lampa contra cost bineinteles ( daca o vrea si are timp )
Fissidens creste, creste, creste .... Fa tu copacii, ca avem cu ce sa-i decoram!
He he , m-ai pune la treaba ....
Niste reflexii de acum seara :
|
 |
|
Greu lucru-mi ceri Maria Ta .....
Una peste alta ma bate gindu daca la vara ajung in Maramu sa-mi vad neamurile sa trec si pe la tine si sa-mi fac alt bazin ( un open top ceva) . Tre sa scap ina aintii de fixu cu evaporarea apei , umezeala igrasie . Asta am acu in cap legat de open top .
Mi-as face un bazin 75x43x40 si na sa mi-l faci tu nemuritorule.
Poate as apela si la Rodo sa-mi faca o lampa contra cost bineinteles ( daca o vrea si are timp )
|
 |
|
Porcu wrote:Mi se pare ca schita ta alb-negru sugereaza o schimbare de conceptie  . Pot sa-ti sugerez in plan indepartat, pe marginile cararii, niste copacei (ca tot vrei sa folosesti mult muschi)?
Maestre nu pot sa cred ca mai existi ....
Schita intradevar reflecta o altfel de abordare . In schimb nu ma vad cu pomisori sau bonsai in acvariu . Stiu ca as fi in trend dar nu pot . Pur si simplu nu pot .
|
 |
|
Foarte fain . Nu cred ca-si are locul la coltul incepatorului .
Doar pe linga lemn cred ca as adauga rotala grun . In rest nimic .
|
 |
|
Asa de amorul artei ....

|
 |
|
Mi se pare util articolo tau. Mai ales ca e bazat pe o experienta de citiva ani .
|
 |
|
Si mie mi-a placut asta ultima tare. Si inca una in trend [pentru voi .

|
 |
|
Aici imi place compozitia. Ar trebui sa imi iau ceva creveti de soi .

|
 |
|
Mai pun doua in seara asta. Nu stiu daca se ridica la nivelul celorlalte dar oricum mi-au placut si astea .  . Traiasca plici.ro .
Asta mi-a placut ca e mai abstracta . Pe fundal e o alt abula la dimensiunea ei. Se vede doar ca un flare si asta mi-a placut tare .
|
 |
|
Tot ce Este Eheim e bun. Dar in termeni de "practicitate " classic nu m-a incintat.
|
 |
|
Eu am avut si classic , si ecco pro si experience si professional . Classic mi s-a parut extrem de incomod cind a venit vorba de curatare. Plus ca din ce imi aduc aminte nu vine nici cu robineti .
Cele mai ok sint Professional ( o placere sa mesteresti la el cind ai de curatat canistra ) si apoi ecco pro ( cu mentiunea ca e recomandat sa ungi garnitura de pe capac pentru a lucra usor cu el la fiecare desfacere ) .
|
 |
|
Si inca una draga mie.

|
 |
|
Si una zic eu dintre cele mai reusite poze ale mele cu detaliu de acvariu.

|
 |
|
Mie nu-mi place clasicul din motive de amorsare. As merge PE ecco pro.
|
 |
|
Silviu Man wrote:Aia cu crevetele ... chiar ca parca vine din zona crepusculara!

Am o poza cu el intr-o pozitie mult mai buna( a crevetelui) dar focusul in ea este pe picioarele lui asa ca .... am ales-o pe asta .
|
 |
|
Si inca una cu " bule " . Scuzati algele .
|
 |
|
Asta mi place pentru ca shrimpu pare ca vine de undeva dintr-o zona crepusculara ...

|
 |
|
Inca o serie . In prima imi place ca se vede in spate pestele .... e doar o pata de culoare .

|
 |
|