[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C

Am un plan cu niste lemne "suspendate" care "coboara" in apa... am luat tijele de aluminiu, am lemnele pe balcon.
.

Nu pot sa cred ca faci asta .... Ma abonez la jurnal .
Silviu ..... ti as da feedback dar inca nu e la ce . Vedem cind incepi sa legi ce ai acolo .
Spor !!!!
Humbert wrote:eu nu cred ca le plantezi cu 200 de euro

Eu la al meu bazin de 120 l daca plec de la zero cu plantele , plantatul ma costa undeva pe la 70 euro . Ma refer la cit ma costa plantele .

Mi se pare ciudat putin sa ai apropae zero exeprienta si sa te gindesti din prima la un aquascaping intr-un bazin de volumul asta . Da na tu stii ce si cum.
Porcu wrote:Eu vreau sa NU tunzi inca o saptamina Rotala din stinga si pe urma s-o pozezi ....... uite-te la ea ce virf are .

O mai las . Cum am zis si intr-un post anterior de cind am marit doza de macro plantele au reactionat pozitiv .

Batman - clar ca nu ma incurc cu Luminatia Sa.
Rodo - o sa tund de pe creanga aia ( numai ce l am tuns si am aruncat ) si sa lipesc si pe astalalta.
Excelent arata !
dan.pavelescu wrote:

Daca eram femeie faceam dragoste cu tine langa acvariul ala

Maestre esti inconfundabil ! Ma bucur ca-ti place bazinul . E o idee mai liniste la munca si o sa am timp sa ma ocup mai mult de el sa-l aduc in forma maxima .
Ce ma mai gindesc este sa pun ceva moss si pe radacina mare din dreapta sa fie putina simetrie .
@Faraonu - Nu am uitat maestre de rotala. Mai am si ceva microsorium trident primit de la cineva . Nu stiu daca isi are locu pe undeva .

@MihaiF - Multumesc Mihai . Si eu cred la fel . Si foarte foarte aproape de el a fost Sweet-bat ( cel putin pentru mine ) .

Una peste alta m-ar tenta sa merg o vreme fara perlon in canistra . Tare sint curios daca as vedea vreo diferenta ( acum am perlon ).
Multumesc Artur . Sa se indese gazonul si trecem si la poze fara echipament .
Silviu aici nu prea merge treaba cu fintinile . Plus ca oricum nu as apela la genul asta de varianta.
O poza de acum seara . Cam asa se prezinta bazinul .

image

Mie-mi place hardscapele . Ti-ar iesi un plantat de toata frumusetea .
Probabil ca ar functiona treaba si la mine . Deocamdata avind si radacinile alea noi oricum sint nevoit sa fac inca schimburi mai masive de apa .
50% odata pe saptamina.
De mai bine de o saptamina dozez mai mult NPK Booster - incerc sa tin undeva la 15-20 ppm no3 ( aveam pina in 10 ppm inainte ). Pot spune ca se vede in special la gazon . Cred ca mai trag o poza de ansamblu duminica . Si cu folie pe spatele bazinului .
Eu recunosc ca am folosit pina acum doar Dennerle Scaper's soil . Per ansamblu sint super multumit de el .
Humbert wrote:apropo, vreau sa spun ca mai nou am ciano in acvariul marin, fara fosfati fara nitrati si cu lumina de toata jena

Asa iti trebuie . Ti-a trebuit marin .

La mine cred ca principala cauza a fost lumina prea puternica . Cind am avut cele 2 tuburi Dennerle s-a declansat . Probabil plantele au consumat mai multi nutrienti si a aparut un dezechilibru .
De acord cu solutia Mirrorless. Cred ca e cea mai buna varianta la momentul asta .
Pai daca l-as face mai mare trebuie sa schimb si canistra ... deja e mai complicat . Am o doza de comoditate recunosc . Vedem la vara ce si cum, numai sa ajung la Baia Mare.
Silviu - cine nu ar incerca modelul Marilyn Monroe ...
Eu va contrazic putin la treaba asta. E drept ca am un obosit de Nokia Lumia dar cred ca si daca as avea unul foarte performant nu cred ca as putea poza ce pozez acum cu dslr ul si lentila de macro . Am vazut poze facute cu samsung de ultima generatie si intradevar cel putin pe partea de panorama pozele sint super faine dar parca totusi un dslr cu o lentila buna e altceva ....
Mi se face si mie dor de un bazin cu xipho . Cred ca as tine din aia clasici ( verzi )
Cam asta ar fi pe partea de hardscape .

image

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: