Message |
|
Rasina exposidica de calitate alimentara.
-am ramas cu 4 litri de rasina si 2 de intaritor,cine este interesat un litru plus 500 mililitri intaritor:30 lei sau toata cantitatea 100 lei negociabil.
cu un litru poti acoperi o suprafata de 100-60-60 cm in 5 straturi fara sa termini toata cantitatea.
din experienta mea merge folosita mai bine pe stratul de spuma cu pori deschisi, rasina infiltrandu se foarte bine in spuma si in vopsea dand un aspect foarte frumos si natural, pe stratul lucios rasina nu se imbiba in spuma ci doar in vopsea, se poate prelinge adunandu se in goluri.
dupa intarire are aspect lucuos ca al sticlei.
|
 |
|
rasina asta minune am reusit s o gasesc prin intermediul vecinului meu.
MI a dat un litru rasina plus 500 mililitrii intaritor, daca mai vrei pot sa va fiu intermediar sau sa cumparam impreuna un litru si il impartim
pretul era in jur de 40 ron
|
 |
|
minnardy, multumesc pt informatie.O sa ma gandesc la varianta asta desi compartimentul de la masa este facut fix pt fluvalul pe care il posed
Domnule Sandu, am un fluval 304 varianta aia neagra care are un sintem de prindere a furtunelor mai comoda.
Acvaril are 95L-60h-50, desi nu am multi pesti in acvariu nu sunt foarte multumit de el, il am in functiune aproximativ de 9 luni fara sa mai umblu la el...debitul este inca mare, dar am fost nevoit sa mai pun un fluval intern, nu facea fata clar, pe acela intern il spal cam lunar.
Pe mine nu ma deranjeaza ca nu mi sadisface in totalitate capacitatea de a filtra ci ca face un zgomot pe care nu il mai suport, in casa fiind foarte liniste zgomotul filtrului se aude in toata casa ,seara , clar nu e silentios, acela interior nu face zgomot deloc.
eu nu as recomanda filtrul extern fluval..ci mai degraba cel intern.
|
 |
|
schimb fluval 304 plus diferenta de bani pe unul mai puternic si silentios..
eventual poate mi se recomanda unul pe care il folositi voi personal si sunteti multumiti.
multumesc anticipat
|
 |
|
ma intereseaza un filtru de capacitate mare, exterior, foarte silentios...
|
 |
|
se numeste Bolbitis heudelotti
|
 |
|
|
 |
|
cateva picaturi de apa cu argint colonial se pare ca face minuni pt pestii din acvariu sau contra algelor nedorite si bacteriilor , parazitiilor etc
singurul lucru pe care l am folosit si mi a dat rezultatele dorite.
http://www.naturaplant.ro/produse/2595/Apa_cu_Argint_Coloidal
deci puteti s o folosit cu incredere pe mine m a scapat de probleme.
|
 |
|
nu e maro inchis
|
 |
|
il dau si pe schimb cu un o pereche de ramirezi
|
 |
|
20 lei discutabil
are 15 cm
id:tauneantonio
nr 0726860047
|
 |
|
mda ,acum nu mia pluteste
probabil ca s a plictisit de plutit
|
 |
|
dl siliconu' de ancorat nici nu se pune in discutie eu nu am dat atatia bani pe ea sa o ancorez. cred ca nu o sa ma pot folosi de ea pacat fiinca este frumoasa la aspect si chiar foarte grea ma mir ca pluteste.
|
 |
|
deasta am ramas si eu surprins ca pluteste, si eu stiam ca mopanii nu plutesc
daca pluteste asta inseamna ca mi au dat tzeapa si mi au dat o radacina oarecare?
cel putin la aspect seamana cu un mopan si pe eticheta scrie clar mopan.
|
 |
|
mi am luat o bucata de mopan si acasa am bagat de seama ca nu se scufunda ci pluteste.
dupa trei zile de stat in apa s a scufundat cu un capat dar tot da sa se ridice pa suprafata cu celalalt capat , credeti ca se va scufunda la un moment dat si va rezista timp indelungat fara sa putrezeasca aceasta buturuga , am luato din cora doua din ele sunt buna , au acelasi aspect.
s o pun fara griji in acvariu?
|
 |
|
Florin era zgariat axul ,l am intors si eu invers si e mai silentios dar tot bazaie, intradevar mai suportabil dar tot vreau sal schimb pe ceva care sa para ca nu e bagat in priza.
|
 |
|
furtunele nu se pot sugruma fiinca au niste clame care impiedica sugrumarea lor si sunt foarte groase scurgerea e abundenta si arunca jetul de apa foarte puternic doar ca bazaie ca o chinezarie pt mine, nu mi place
|
 |
|
am instalat exact cum am vizionat pe dvd
totul e corect...l am si schimbat, prima oara imi luasem 305 era la fel de zgomotos....a doua oara nu mi a mai dat banii pe el.
asa ca alta solutie nu am
|
 |
|
filtru fluval 304 nou cu garantie 3 ani plus mediu filtrand pe un alt filtru exterior silentios....ca exemplu la fel de silentios fluval3plus(asta mi a sadisfacut pretentiile, in schimb asta exterior nu prea e silentios.
un amic mi a recomandat: hydor
la schimb dau si diferenta de bani daca e cazul
filtrul trebuie sa faca fata pt un acvariu 300 litri
|
 |
|
am uitat sa pun pretul
30 lei
|
 |
|