[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Antoniot
Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
M am decis sa vand si separat urmatoarele:
- acvariul care are inclus decorul 3D in care sunt saditi anubiasi, Cryptocoryne, bolbitis
-capacul din pvc cu instalatie si autocolant tip oglinda
-masa din cadru de aluminiu dur, imbracat in pal
-filtrul eheim 2228
-incalzitor extern 300w

pretul este de 1400 lei, transportul pentru bucuresti gratis.
restul echipamenelor nu le mai vand daca voi reusi sa dau acvariul.
adriancalotescu wrote:Dimensiuni: 80/40/40
silicon Ceresit glass & aquqarium cs 23
L-am lipit aseara si l-am "legat".
Intrebare: pot sa "ii mai dau o mana" de silicon peste?

Ai grija la siliconul ceresit glass, se usuca destul de greu, sa il lasi peste 48 de ore la uscat.
L am folosit si eu nu mi a placut prea mult.Nu are aderenta foarte buna, se dezlipeste destul de usor.Pe site scrie ca se foloseste la acvarii pana la 300 litri, cred ca adevarul este undeva pana la 150 litri maxim.

http://www.e-vasion.ro/Silicon_CERESIT_Glass.htm
scad la 2800 ron
poate ai kh ridicat astfel incat cantitatea de co2 introdusa nu poate fii dizolvata....
image

image

image

image

image

image

image

image

image

image

image
3000 ron ultimul pret
3350 ron
nu cred ca voi da echipamentele inainte sa dau acvariul si suportul.
Acvariul, capacul din pvc echipat cu neoane si standul din pal cu rama de aluminiu sunt home made.
Dimensiunile acvariului:90x45x60
Standului:90x46x75
Echipat cu filtru extern eheim 2228-inca in garantie 5 luni

Instalatie de co2:2 buteli de 5 kg, reductor de presiune aqua medic-in garantie, electrovalva aqua medic, reactor co2 extern tornado si un aqua medic 500, pompa dupla turbo mini,numarator de bule jbl si valva antiretur,ph controller in garantie cu sonda jbl.

UV-11 w jebo, incalzitor extern 300 w jebo, incalzitor intern 100 w aqua el
Incalzitor substrat cu controller biotherm 2000,cablul 7,5 m, 80w -in garantie 10 luni
2 termometre hailea electronice
Magnet mare de curatat geamul jebo
decor 3D home made
Faunalante:Anubias:congensis,afzelii,nana;Echinodorus:purpurea,tenelus;Cryptocoryne:nevelli,wendtii brown,undalatus,balansae;cyperus;reineckia;Crinum calamistratum;bolbitis:heudelotti,heteroclita;acicularis;micranthemum;Marsilia;glosso.

Acvariul este din sticla de 10 mm cumparata de la cristal brad lipit cu silicon bison special pentru acvari.

Vand totul la 3500 ron negociabil
Pot oferi si transport doar pentru bucuresti.
Nimic nu dau separat.
-pune placa de polistiren in rama de plastic apoi acvariul peste polistiren.

Orice filtru extern iti vei cumpara nu va fii 100% silentios.Filtrul extern se recomanda sa fie folosit ca suport pentru bacteri iar cel intern pentru filtrare mecanica.

Ca sa fie cat mai eficienta filtrarea biologica, pune un burete la teava pe unde extrage filtrul apa sa impiedice intrarea materialelor insolubile pentru a se evita colmatarea suportului bacterian.Astfel va avea o viata foarte lunga, filtrul si suportul bacterian.
De preferat sa ai o cantitate cat mai mare de material cu propietati de fixare a bacteriilor cu un debit mediu de circulare a apei.
Poti achizitiona un eheim 2228 reglandui debitul la jumatate,eheimul are spatiu generos pentru materiale filtrante.
Succes in realizarea acvariului.
am gresit eu ,normal trebuie sa ai 0,4-0,5 w/litru, un iluminat insuficient ar fii daca ai avea mai putin de 0,3 w/litru
tarabostes wrote:,pe frunzele plantelor mele a aparut ceea ce pare a fi ca un praf maroniu, .

Din descrierea ta problema pare a fii Diatomeele,alga bruna care apare din cauza luminei insuficientede mai putin de 3w/l si plantele stagneaza favorizant cresterea algelor.
ai pm
8 ron bucata
http://www.aqua-daho.cz/aqua-daho/katalog/R01.htm

image

10 ron bucata
Sustin si eu acelasi lucru, este foarte bun sistemul.Sonda este precisa rezistenta, poate fii folosit cu incredere un an.
Nu stiu ce simt al auzului aveti voi.Poate sunt eu blestemat si am un auz prea fin.
Nu zic ca face ca tractorul, doar ca nu este atat de silentios incat nu observi ca functioneaza.
Eu seara, cand este liniste totala in camera, se aude clar,ca un bazait de tantar.
Din prima zii de cand l am montat este asa.Am verificat sa vad daca este axul stramb sau ciupit, l am intors pe toate partile,este intact.
Am doua filtre eheim 2228 ambele produc zgomot pentru urechile mele.
Am fost la alti amici care detin eheim, sunt la fel.Nu exista sa pui ureche pe el sa vezi daca functioneaza.

Nu stiu insa cele profi 3 cum sunt.Daca o sa am ocazia sa vad unul in functiune, sa fie cu adevarat silentios incat sa nu mi dau seama ca functioneaza.In 5 minute ma duc la magazin si imi iau si eu unu.

Pana atunci dor cu dopuri in urechi.
Da ar fii o nemultumire,nu este silentios, asa cum se zice, de parca nu iti dai seama ca funchtioneaza.Nu cred ca exista inca pe piata o marca de genul asta.
Profi 1 nu are pompita de amorsare, odata montate furtunele foarte greu le mai desfaci, eu le am taiat.
In rest este foarte bun, nu ii scade debitul, nu curge, mediile filtrante sunt foarte bune.
nu se mai vinde
rog sa se inchida
multumesc!
Decorul nu l am folosit in acvariu, l am avut intr un bazin din gradina.
in galerie am poze cu un decor similar, la care am folosit aceleasi materiale nu am avut neplaceri.
Pe acesta l am facut din materiale care mi au ramas in plus.(tuburile de vopsea, o parte din rasina&intaritor)

Nu am cum sal trimit la distanta.

Forum Index » Profile for Antoniot » Messages posted by Antoniot
Go to: