[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
schimb filtru  XML
Forum Index » Schimburi
Author Message
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

filtru fluval 304 nou cu garantie 3 ani plus mediu filtrand pe un alt filtru exterior silentios....ca exemplu la fel de silentios fluval3plus(asta mi a sadisfacut pretentiile, in schimb asta exterior nu prea e silentios.
un amic mi a recomandat: hydor

la schimb dau si diferenta de bani daca e cazul
filtrul trebuie sa faca fata pt un acvariu 300 litri
[Yahoo!]
Mitica
Member

IP:

Antonio ai incercat toate variantele sa vezi daca nu cumva filtru e zgomotos din cauza modului de instalare? Poate e pus prea jos fata de acvariu sau poate ai furtunele sugrumate sau indoite in unghiuri care sa impiedice scurgerea usoara a apei.
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

am instalat exact cum am vizionat pe dvd
totul e corect...l am si schimbat, prima oara imi luasem 305 era la fel de zgomotos....a doua oara nu mi a mai dat banii pe el.
asa ca alta solutie nu am
[Yahoo!]
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

furtunele nu se pot sugruma fiinca au niste clame care impiedica sugrumarea lor si sunt foarte groase scurgerea e abundenta si arunca jetul de apa foarte puternic doar ca bazaie ca o chinezarie pt mine, nu mi place
[Yahoo!]
lukaboy
Senior member
[Avatar]

IP:

Antoniot wrote:furtunele nu se pot sugruma fiinca au niste clame care impiedica sugrumarea lor si sunt foarte groase scurgerea e abundenta si arunca jetul de apa foarte puternic doar ca bazaie ca o chinezarie pentru mine, nu mi place

Ai incercat sa il scuturi putin, sa iasa toate bulele de aer? ar fi pacat, e un filtru bun...

http://www.seachem.ro
[Email]
florin0_2001
Member
[Avatar]

IP:

Am si eu Fluval 404 si nu e zgomotos. A fost la un moment dat, si desfacandu-l am constatat ca axul rotorului avea o ciobitura minuscula in capatul de sus. L-am pus invers, adica cu capatul ciobit in jos, unde intra intr-o piesa mica de cauciuc, si merge la fix. Verifica si asta, pe langa faza cu bulele de aer din interior. Ca sa scoti aerul poti sa il si inclini putin in timp ce merge. Eu sunt super multumit de el. Mai mult zgomot imi fac ventilatoarele de pe capac (nu ele in sine ci curentul de aer care circula) decat filtrul.
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

Florin era zgariat axul ,l am intors si eu invers si e mai silentios dar tot bazaie, intradevar mai suportabil dar tot vreau sal schimb pe ceva care sa para ca nu e bagat in priza.
[Yahoo!]

Forum Index » Schimburi
Go to: