[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
rasina epoxidica de calitate alimentara  XML
Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Author Message
jumbo
Member
[Avatar]

IP:

Cum nu am gasit lamuriri pe forum in aceasta privinta (adica ce produs sa caut mai exact) am fost la Policolor si am intrebat. Mi-au spus ca nu au auzit de asa ceva. Eu le-am explicat ce imi trebuie si mi-au recomandat un lac epoxidic pentru uz alimentar ce se poate aplica peste ciment. Singura problema ar fi ca se vinde doar la 10 kg, pretul cu tot cu solventi si ce mai trebuie fiind in jur de 350 ron. Aveau si pachet extins cu vopsele pentru uz alimentar dar costa in jur de 700 ron. In aceste conditii as vrea sa stiu daca mai e cineva interesat de acest produs pentru a il cumpara impreuna, pretul fiind destul de mare. Mentionez ca vreau sa acopar o suprafata de 800x1000 mm deci am nevoie de 1 sau 2 kg lac. Astept doritori sa putem cumpara cele 10 kg.

ride free
[WWW] [Yahoo!]
monoceros
Member
[Avatar]

IP:

Eu am renuntat la ideea de a mai cumpara rasina epoxidica, din aceleasi motive. Am acoperit cimentul cu ceara de albine naturala, nerafinata.
Sorry pt. offtopic!
pandacul
Junior member

IP:

incearca aici ICPALV.SA tel.3452730/int106 .Am auzit ca vand la litru(cred ca cel mai potrivit produs este nestrapolul-370.000 lei/litru)

pindacul
jumbo
Member
[Avatar]

IP:

care nestrapol?
din cele produse de policolor :
NESTRAPOL 120
NESTRAPOL 220-66
NESTRAPOL 220 V-66
NESTRAPOL 450-66
NESTRAPOL 4507-65
NESTRAPOL 484 T-65
NESTRAPOL 630-66
NESTRAPOL 96
NESTRAPOL UV 1-65
nici unul nu e de calitate alimentara.

ride free
[WWW] [Yahoo!]
Ionescu Victor
Unripe member

IP:

Am experimentat si eu in orele mele de nebuna inspiratie moduri de a creea un decor multumitor si mai rezonabil ca pret decat cele din petshopuri... Chestia e ca inca mai caut "metoda perfecta", m-am convins ca metoda asta cu decorul din ciment ceruit nu prea merge.. din 2 motive:
1. decorul de ceara capata un fel de mucegai alb (nu prea am convingerea ca sunt alge si nici ca s-ar schimba situatia in timp... are deja mai bine de 4 luni... in plus;
2.la suprafata apei, din cauza caldurii neoanelor, apare un strat subtire -evident , de ceara/parafina. Cine stie, poate e bine pt cantitatea de CO2 din apa :-)) desi, nu prea imi place cum arata, am sa incerc o jmecherie de carpaci batran, va tin la curent...

lipa, lipa, prin desert.
[Yahoo!]
Antoniot
Senior member
[Avatar]

IP:

rasina asta minune am reusit s o gasesc prin intermediul vecinului meu.
MI a dat un litru rasina plus 500 mililitrii intaritor, daca mai vrei pot sa va fiu intermediar sau sa cumparam impreuna un litru si il impartim
pretul era in jur de 40 ron
[Yahoo!]

Forum Index » Atelier (DIY) & Hardware
Go to: