[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutz88-betta
Forum Index » Profile for ionutz88-betta » Messages posted by ionutz88-betta
- filtru intern pentru acvariu resun sp 900l - 35 RON neg.
- filtru intern acvariu Hagen Fluval 1 Plus - 45 RON neg.
- filtru intern acvariu Tetratec IN plus 400 L/h - 55 RON. Contact 0743.275.195 -- Ionut. trimit prin posta ramburs cu transportul platit de cumparator.
vand acvariu aquael 54 litri dimensiuni 60x30x30 cu capac si neon inclus.150 RON bonus 2 plante artificiale.valabil doar in oradea
cumpar femele de limia nigrofasciata
dragi colegi. am doua acvariu, unul de 165l si unul de 160 si am la fiecare filtre externe de la jbl.as dori sa schimb inelele ceramice cu niste materiale filtrante mai bune. am tot auzit de piatra ponce, zeolit, matrix, piatra vulcanica, spartura de lava. care ar fi mai bune dintre ele? ce-mi recomandati? multumesc anticipat.
Like ·
la pleco ma refer
nu ai pui la ei de vanzare ?
ce fel de pleco sunt cei dungati?
am achizitionat un acvariu de 165 litri de dimensiuni 56x56x60 si as vrea sa bag niste scalari pe care ii am intr-un alt acvariu de 160 litri. am 6 scalari dintre care una e o pereche aleasa. pe langa scalari am cory panda, ancistrusi , cory aeneus voalati, cory sterbai, cory julli. intrebare : cati scalari pot sa bag in acvariul de 165 litri?
multumesc stefanp
in ultima l-am scos . mersi
09.08.2014
dupa cateva luni
mersi asa e. altfel e cu un filtru extern plantele cresc frumos iar pesti sunt mult mai vioi si mult mai dispusi la curtat si imperecheat ) nici nu mai stiu de cate ori mi-au depus scalarii icre pe plante iar de molli si platy nu mai zic cate generatii de pui am . pentru un incepator eu zic ca m-am descurcat binisor, iar daca pestii o duc bine si se imperecheaza inseama ca le merge bine iar asta ma face sa cred ca deocamdata caminul lor le este pe plac ceea ce ma bucura enorm.
dupa schimbarea filtrului intern cu cel extern
pentru un acvariu de 160 l ce filtru extern ar fi indicat sa folosesc dintre eheim termofiltru profesional 2322 si jbl cristalprofi 250 ?
multumesc . substratul am de gand sa-l schimb total dupa ce imi achizitionez filtrul extern. incet le fac pe toate cum trebuie ca sa-i dau un aspect cat mai natural si mai frumos . inca odata multumesc pentru sfaturi sa sti ca tin cont de ele de fiecare data cand ma apuc sa fac cate ceva la acvariu.
update de primavara pregatire pentru un filtru extern in viitorul apropiat.
multumesc frumos incet incet le fac pe toate si sper sa ajung la un acvariu frumos de privit. iar despre radacina din mijloc deocamdta am pus piatra aia sa se mai imbibie cu apa ca sa nu mai pluteasca usor si mai apoi voi pune ori inca un anubias ori ceva tip de microsorum sau planta care sa se fixeze pe radacina. multumesc pentru timpul acordat si pentru sfaturi. ape limpezi
acvariu nou 160 l dimensiuni 100x40x40 iluminat doua tuburi de neon de 30 w. incet incet se contureaza un acvariu frumusel. mai am mult de munca stiu dar cum sunt la inceput sunt dispus sa invat si din greseli.
multumesc o sa vad cum arata pe interior structura si apoi sa vad daca cumva pot pune niste intarituri daca e nevoie . sper sa fie bine. mersi inca odata pentru raspunsul prompt.

Forum Index » Profile for ionutz88-betta » Messages posted by ionutz88-betta
Go to: