Message |
|
buna as dori niste sfaturi in legatura cu suportul pe care as vrea sa pun acvariul nou achizitionat de 160 l de dimensiunea 100x40x40. intrebarea mea e rezista blatul ala de bucatarie ?
|
 |
|
mersi frumos. ape limpezi sa ai 
|
 |
|
au iesit vreo 15 pui . incet incet incep sa creasca doar ca mai incet pt ca asa e cu cei care ies din icre se dezvolta mai incet fata de vivipari. acuma sa speram ca totul va fi bine si macar voi ramane cu 5-6 puisori din ponta.
|
 |
|
ms frumos . atunci o sa astept pana mai cresc puii de betta 
|
 |
|
buna am o intrebare am niste pui de xipho de vreo 9 zile ar fi ceva daca i-as baga in acvariu cu niste pui de betta de vreo 3 zile care abia au inceput sa inoate prin acvariu ? nu i-ar manca puii de xipho pe puii mai micuti de betta ?3
|
 |
|
buna am o intrebare  am niste pui de xipho de vreo 9 zile ar fi ceva daca i-as baga in acvariu cu niste pui de betta de vreo 3 zile care abia au inceput sa inoate prin acvariu ? nu i-ar manca puii de xipho pe puii mai micuti de betta ?3
|
 |
|
buna am inmultit o pereche de betta si totul a fost bine pana cand la imbratisare si dupa ce femela a scos icrele doar ea le-a strans si le-a pus in bule si masculul nu . asa ceva e ciudat sau se poate intampla? astept sfaturi . multumesc anticipat
|
 |
|
ms pentru indrumari si sfaturi. o sa revin cu poze dupa ce fac schimbarile astea . Sarbatori fericite si tie!!!!
|
 |
|
multumesc pentru indicatii. dupa ce o sa schimb substratul si de pus neoanele ce zici ar merge un filtru tip cascada sau hang-on? nisipul ar trebui sa fie alb si cu granulatie mica ?
|
 |
|
iar legat de plante numai una mai am in ghiveciul ala pt ca e pui si am asteptat pana sa dea radacina iar acuma ca a dat o radacina mai rezistenta o voi planta-o si pe ea in substrat. iar sincer si eu m-am gandit sa schimb substratul doar ca nu am gasit un substrat care sa-mi placa si mie. is in cautare de substrat  iar ceramica deja am scoso deja . o sa revin cu poze dupa ce fac schimbul de substrat si de pus neonul dupa ce primesc niste sfaturi in legatura cu neonul.
|
 |
|
multumesc pentru sfaturi si critici... am si eu niste intrebari. una ar fi la acvariul meu e de 60X30X30 (54l) cam de cati wati sa fie neonul ? a doua ar fi de unde sa fac rost de nisip alb si in ultimul rand autocolant negru as putea gasi in magazine de tapet sau unde?
|
 |
|
incetul cu incetul il duc spre ceva care sa arate frumos. mai am de munca stiu.
|
 |
|
am un thoracatum de vreo 13 cm si de cateva zile tot imi scoate plantele din substrat  ce ma sfatuiti sa fac ?
|
 |
|
inteleg. stiu ca e greu cu betta dupa inmultire m-am documentat intre timp oricum iti multumesc ca ai avut timp de mine.iar planul cu inmultitu la betta e pe viitorul indepartat pana ma mai documentez si eu ff bine inainte sa vreau sa-i imperechez. deocamdata ma bucur de splendoarea lor in special a masculilor nu degeaba au denumirea de splendens 
|
 |
|
ms. foarte frumos aranjamentul. cu ce ai hranit puii dupa ce au iesit din icre ?
|
 |
|
mersi de sfaturi si de informatii  . dar mai am inca o intrebare. masculul are corpul alb si inotatoarele rosii , iar femelel sunt rosii. e vreo problema pentru ca am cititi ca e indicat ca perechea sa fie de aceeasi culoare cand se pun la imperecheat.
|
 |
|
buna. am doi masculi betta tineri si ii tin in acvarii separate si tot fac bule deasupra apei. ce inseamna asta? ca sunt gata de bagat la imperecheat ?
|
 |
|
buna. am doi masculi betta tineri si ii tin in acvarii separate si tot fac bule deasupra apei. ce inseamna asta? ca sunt gata de bagat la imperecheat ?
|
 |
|
Acesta este noul meu acvariu. Astept pareri, sfaturi si critici.Sunt incepator.
|
 |
|