[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: ionutz88-betta
Forum Index » Profile for ionutz88-betta » Messages posted by ionutz88-betta
buna as dori niste sfaturi in legatura cu suportul pe care as vrea sa pun acvariul nou achizitionat de 160 l de dimensiunea 100x40x40. intrebarea mea e rezista blatul ala de bucatarie ?
mersi frumos. ape limpezi sa ai
au iesit vreo 15 pui . incet incet incep sa creasca doar ca mai incet pt ca asa e cu cei care ies din icre se dezvolta mai incet fata de vivipari. acuma sa speram ca totul va fi bine si macar voi ramane cu 5-6 puisori din ponta.
ms frumos . atunci o sa astept pana mai cresc puii de betta
buna am o intrebare am niste pui de xipho de vreo 9 zile ar fi ceva daca i-as baga in acvariu cu niste pui de betta de vreo 3 zile care abia au inceput sa inoate prin acvariu ? nu i-ar manca puii de xipho pe puii mai micuti de betta ?3
buna am o intrebare am niste pui de xipho de vreo 9 zile ar fi ceva daca i-as baga in acvariu cu niste pui de betta de vreo 3 zile care abia au inceput sa inoate prin acvariu ? nu i-ar manca puii de xipho pe puii mai micuti de betta ?3
buna am inmultit o pereche de betta si totul a fost bine pana cand la imbratisare si dupa ce femela a scos icrele doar ea le-a strans si le-a pus in bule si masculul nu . asa ceva e ciudat sau se poate intampla? astept sfaturi . multumesc anticipat
ms pentru indrumari si sfaturi. o sa revin cu poze dupa ce fac schimbarile astea . Sarbatori fericite si tie!!!!
multumesc pentru indicatii. dupa ce o sa schimb substratul si de pus neoanele ce zici ar merge un filtru tip cascada sau hang-on? nisipul ar trebui sa fie alb si cu granulatie mica ?
iar legat de plante numai una mai am in ghiveciul ala pt ca e pui si am asteptat pana sa dea radacina iar acuma ca a dat o radacina mai rezistenta o voi planta-o si pe ea in substrat. iar sincer si eu m-am gandit sa schimb substratul doar ca nu am gasit un substrat care sa-mi placa si mie. is in cautare de substrat iar ceramica deja am scoso deja . o sa revin cu poze dupa ce fac schimbul de substrat si de pus neonul dupa ce primesc niste sfaturi in legatura cu neonul.
multumesc pentru sfaturi si critici... am si eu niste intrebari. una ar fi la acvariul meu e de 60X30X30 (54l) cam de cati wati sa fie neonul ? a doua ar fi de unde sa fac rost de nisip alb si in ultimul rand autocolant negru as putea gasi in magazine de tapet sau unde?
incetul cu incetul il duc spre ceva care sa arate frumos. mai am de munca stiu.
am un thoracatum de vreo 13 cm si de cateva zile tot imi scoate plantele din substrat ce ma sfatuiti sa fac ?
inteleg. stiu ca e greu cu betta dupa inmultire m-am documentat intre timp oricum iti multumesc ca ai avut timp de mine.iar planul cu inmultitu la betta e pe viitorul indepartat pana ma mai documentez si eu ff bine inainte sa vreau sa-i imperechez. deocamdata ma bucur de splendoarea lor in special a masculilor nu degeaba au denumirea de splendens
ms. foarte frumos aranjamentul. cu ce ai hranit puii dupa ce au iesit din icre ?
mersi de sfaturi si de informatii . dar mai am inca o intrebare. masculul are corpul alb si inotatoarele rosii , iar femelel sunt rosii. e vreo problema pentru ca am cititi ca e indicat ca perechea sa fie de aceeasi culoare cand se pun la imperecheat.
buna. am doi masculi betta tineri si ii tin in acvarii separate si tot fac bule deasupra apei. ce inseamna asta? ca sunt gata de bagat la imperecheat ?
buna. am doi masculi betta tineri si ii tin in acvarii separate si tot fac bule deasupra apei. ce inseamna asta? ca sunt gata de bagat la imperecheat ?
Acesta este noul meu acvariu. Astept pareri, sfaturi si critici.Sunt incepator.

Forum Index » Profile for ionutz88-betta » Messages posted by ionutz88-betta
Go to: