[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
acvariu nou  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
ionutz88-betta
Junior member
[Avatar]

IP:

buna as dori niste sfaturi in legatura cu suportul pe care as vrea sa pun acvariul nou achizitionat de 160 l de dimensiunea 100x40x40. intrebarea mea e rezista blatul ala de bucatarie ?
[Thumb - pppp 002.jpg]

[Thumb - pppp 003.jpg]

[Thumb - pppp 001.jpg]

stefanp
Moderator

IP:

Blatul eu cred ca rezista.
E mult mai dur decat pal-ul de mobila.

Din ce vad in poza, exista si picioare care sa sustina blatul ca sa nu se curbeze.

Parerea mea, este ca poti pune acvariul fara probleme. Dar mai asteapta si alte pareri.

La noul bazin insa sa nu ii mai pui polistirenul ala doar pe margini astfel incat sa ramana fundul suspendat.

Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank

Romanian Aquascaping Contest 2016

Blog despre acvaristica

Despre Dennerle
[WWW]
koala
Batran si obosit
[Avatar]

IP:

Blatul rezista, da' problema nu e la el... depinde cum e facuta structura interioara a dulapului.

Samson & Delilah (2002) - Marele African (2007) - Angels in heaven (2010) - Life is like a box of chocolates (2011) - Nemo's House (2012) - The Big One (2012) - Cubul (2013) - The Return (2014) - Back to the roots (2015) - Un sumatran, doi sumatrani (2020)
ionutz88-betta
Junior member
[Avatar]

IP:

multumesc o sa vad cum arata pe interior structura si apoi sa vad daca cumva pot pune niste intarituri daca e nevoie . sper sa fie bine. mersi inca odata pentru raspunsul prompt.

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: