| Message |
|
|
Ar fii cazul sa le etalezi...
Am auzit ca ar fii ceva chestii noi
|
 |
|
|
Super
|
 |
|
|
|
Eu am scapat de chestiile maro cu Coral snow + aspirare
|
 |
|
|
Buna treaba o facut rochi asta...
Tare ar fii sa il si vanda....
|
 |
|
|
|
Uitandu-ma din gresala in bazin in noaptea asta, deci dupa ce s-au stins luminile am observat pe pietre o sumedenie de melci mici...am numarat vreo 30 si inca mai erau. E prima data cand ii vad dupa un an de zile si nu stiu daca sunt ok sau daca ar trebui sa mai raresc din ei....
|
 |
|
|
|
Grosimea e de 3mm si l-am pus in seara asta. Ideea e ca e facut din mai multe bucati si e lipit cu banda dubluadeziva asa ca nu vad unde ar putea sa se lase saau sa faca burta, cu atat mai mult cu cat eu am sticla sub fiecare bucata de plexi
La fel am o rama si in partea de jos a bazinului care mascheaza polistirenul de sub bazin si e acolo de 1 an de zile si e la fel ca in prima zi.
|
 |
|
|
|
Merci!
Ideea e ca acele intaritoare din sticla nu le-am lipit chiar drept asa ca nu am reusit sa pun in valoare totala placile de plexi care au fost taiate cu laser...dar e bine si asa rau
|
 |
|
|
|
|
 |
|
|
|
...
|
 |
|
|
Am reusit in seara asta sa montez rama de plexi in partea de sus. Acum arata mai bine zic eu
|
 |
|
|
Cred ca nentuso Peti il sfatuieste bine
|
 |
|
|
Salutare si bine ai venit ! Foarte bine arata bazinul. Parca ar mai merge niste corali pe ici pe colo
|
 |
|
|
|
Mai fa o ultima incercare. Ia piatra aia incercuita si aseaz-o undeva in fata, jos pe nisip.
Ar trebui sa dea bine
Pe urma daca maaduci piatra mai poti construi. Ar trebui sa cauti bucati mici...
|
 |
|
|
|
Conteaza foarte mult si forma pietrei pe care o ai la dipozitie. Cu ce are el acum nu o sa poata face un scape cum ai tu in poza...
|
 |
|
|
Baga si tu o poza cu inculpatu' ca sa te credem pe cuvant...nu de alta
|
 |
|
|
Foarte tare gobyul asta al tau...un nemuritor
Daca gasesti asemenea ricordee vreau si eu
|
 |
|
|
|
Ca si parere propie, e ca inainte pietrele erau asezate mai bine...mai mult pe orizontala, aveai mult mai mult loc pt corali.
Acum ai pus-o intr-un bloc mai compact, orientat mai mult pe inaltime si cu o suprafata pt corali mai mica...
E doar o parere...in fond tie trebuie sa iti placa.
|
 |
|
|
Arata bine. Da-i inainte
|
 |
|
|
|
S-a dat tot, se poate inchide
Multumesc!
|
 |
|
|
|
Pai pana la urma bagi cancerigena??!! Parca erai total impotriva ? Sau ?
|
 |
|
|