[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Dan P
Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Eu nu imi dau seama exact daca ochiul mai e in orbita sau nu.

Pare a fi totusi sub un strat consistent de fungi. La ce acvariu ai e putin probabil o rafuiala dar nu e exclusa.

Eu am avut un Caeruleus care a pierdut un ochi, insa orbita sa acoperit cu "piele" si pestele a ajuns la maturitate.
Tine apa de 24 de ore
Am bagat apa .....
Ce parere aveti daca iau un Jaguar pentru noul acvariu?

Imi dau foc la vlaiza??
E bine, se apropie de locul doi in acvariu desi e putin stresat de electrici in ultima vreme, chiar daca e mult mai mare decat ei.
Femela de salvini il lasa in pace de cand e de doua ori cat ea
E numarul doi in acvariu dupa Oscar ;)
Hai sa inchei in glorie jurnalul acestui acvariu cu trei filmari :

Aici nu se vede cine stie ce dar sunt puii de EBJD/JD:

Urmeaza sa deschid un nou topic cu acvariul de 550 de l. Da mai dureaza umpic sa bag "porcu' " in casa
Am un nou locatar responsabil cu algele un Gibbigeps de creo 6-7 cm.

Perechea de EBJD-Jd a depus din nou. Mult mai multe icre decat ultima data.

Sa vedem ce iese .
Ce sa faca au crescut insa nu au ajuns sa se coloreze inca sunt prea mici. Au cca 1.5 cm cei mai mari si acum incepe sa se vada pe ei "modelul" de juvenili JD. Sper sa se vada cat de curand daca sunt si electrici. Daca electricii sunt cei mai sfrijiti, am cativa da nu prea ii vad bine .
Asa parca unii au putin albastru deschis la coada, da poate e doar autosugestia mea.

Partea buna e ca nu am avut nici un deces de multa vreme si pare sa le mearga bine, ritmul de crestere fiind ceva mai accelerat de vreo doua saptamani.

Am separate din nou parintii sa mai scot o ponta de pui cu ei.

In cazul in care am si electrici printer puii deja separate am sa pastrez si alte ponte de la ei. Daca nu probabil femela va pleca facand loc unui mascul de JD "normal" cum era planul initial. Acum cu perechea formata celalalt mascul electric si-o cam ia pe coaja si nu imi convine. Cat am avut doar masculii era liniste si pace.
Maestre ai PM. Ce sa zic poate da Domnu' si fac cumva.
Nshule cat ai vrea pe brontosaur, ca stiu ca l-ai luat de curand? Mi-e frica de pret ca stiu ca ai dat o caruta de bani pe el.
Poti sa imi spui ce dimensiuni are sa vaz daca imi incape sub corp?

Dan
0745-145354
sau PM
Insurat si tu asa-i
Kirule spatial ala e negociat la sange cu nevasta si nu imi apartine in totalitate Avand in vedere ca e corp care vine pe colt nu prea am cum sa bag sump acolo si nici nu prea vreau sa ma complic. In cel mai bun caz sa fac un upgrade la filtre. Dar momentan trebuie sa se mai linisteasca apele ca abia am terminat cu negocierile. O sa vedeti la final cum vine.

Corpul are picioruse de reglaj in plan insa nu am de gand sa le folosesc ca la vreo +700 kg cat o sa aiba tot ansamblu nu vreu sa le vad trecand prin parchet . Asezarea cadrului va fi direct pe parchet cu ceva material de protectie, eventual nivelare daca e cazul.

Multumesc de aprecieri pentru cadru . E facut de turcii mei, astia de la care aduc eu marfa .
Pai daca stateam la bloc nici nu ma gandeam sa il fac in deplasare. Cand m-am mutat de la bloc il aveam pe ala de 240 de l si sa vezi ce m-am distrat cu el pe scari doua etaje .

Acu sa imi fac si putina reclama. ...

Asta e cadrul , care va fi ascuns sub PAL la final.

De ar arata si intaritoarele pe masura ar fi super

Am in plan sa il transport direct pe cadrul metallic pe care va sta la final. Pun blatul pe el si sub pot baga ceva traverse sa il caram . Cadrul nu adauga prea multe kile la toata ecuatia. Acvariul are vreo 140 si cadrul cu tot cu blat undeva la 50. Asta inseamna vreo 35-40 de kile pe malac ca am in calcul vreo 6. Nu mi se pare mult mai ales ca in prima faza cred ca il bag in duba direct cu transpaletul. Acasa bag masina in curte pana la usa livingului si aici e mestereala. Intrat pe usa de vreo 80 de cm si pozitionarea in casa.

Pana mea o scot eu cumva la capat. Siliconul ma inerveaza acum ca m-am grabit si am cam murdarit cu el. Il iau eu la bibilit peste vreo saptamana sa se intareasca mai bine.

Planul e sa-l bag in casa pana de Craciun cu o proba la apa de 24-48 de ore in jur de 20 Decembrie.
Frumosi frumosi!!

Ai filmat fotografii??? Ca nu prea se misca
Lucian daca il faceam in depozitul de sare de lamaie ce iesea???

Koala ii pun o toarta si rezolv problema . Doar nu bag calisthenics degeaba
Sincer ma cam gansesc cu neliniste la asta. Fac eu o echipa de 6 musculosi da nu greutatea ma sperie ci spatiile inguste prin care ajunge acvariul in casa si mai ales faptul ca nu avem prize buna pe el. Probabil o sa folosim niste sufe si ventuze profesionale ajutatoare pe laturile mari (astea sa nu alunece fata spate mai mult nu pentru ridicat).

V-om vedea. Cioburile aduc noroc ... da nu alea de acvariu

Partea proasta e ca am cam murdarit pe sus cu silicon cand am pus intaritoarele si acu' nu stiu exact cu ce sa curat mai bine
Acvariu e la "copt".
Asa ca sa nu fiu rau
Ba da.
Nu ne prezinti oscarii tai ??????
Promit ca iau aparatu' la pasii urmatori, aia mai importanti .

Forum Index » Profile for Dan P » Messages posted by Dan P
Go to: