[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Gabi C
Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Eu incep sa ma simt prost cind vad cit de implicati sinteti si tu si Silviu . La mine mai e loc si de un pic lene , delasare sau alte prioritati ...... Cind intru pe jurnalele voastre incep sa am mustrari de constiinta .....
Toata stima pentru colega de camera . La cite ai insirate pe acolo putine sotii ar rezista fara comentarii ....
Din nou feeback maxim pentru Rodoselada. Am primit azi lily pipe urile . Sint superbe.
Cu apa arata muuuult mai bine .
Ce cred ca as mai face . Usor inclinat copacu spre dreapta ( ff putin ) . Piatra de sus dreapta inlocuita cu un copacel . Un copacel si in stinga . In rest ce sa zic ... pui mei esti meserias .
Mestere mi-ai facut surpriza maxima .Sint superbe pipe urile . Cum ma revansez fata de tine ? Ca deja intreci masura si ma simt prost .....
Silviu Man wrote:E o chestie provizorie, sa imi fac o idee despre proportii.

Am inteles mestere. In cazul asta e bine ca ai gindit asa .
Nenea Silviu nu sint fan la genu asta de abordare . Dar sa zicem ca trec peste asta .
Tot respectul pentru tine .
Bun. Copacul. Prea central , prea vertical , prea in carare .
Partea stinga cu partea dreapta nu se leaga. Iti trebuie un ceva sa le combini . Singa muuult prea simpla , dreapta cu multe elemente .
In rest ce sa zic , bafta si te urmaresc !!!
Una peste Alta lamps aia face toti banii la cum arata plantele.
Oau ce culori ai in bazin !
Mi s-a facut " pofta " de facut poze .
Saptaminile astea am fost tare ocupat dar de saptamina viitoare ma linistesc si o sa mai fac si eu poze cu bazinul inainte de a tunde gazonul
La tine si la Silviu nu mai e hobby. Deja e " manie " .
Foarte reusit hardscapele !! Ma abonez la jurnal .
Jur ca nu-ti mai citesc jurnalul ...... vai cum arata mincarea aia .....
Frumos Alex. Te " finisezi" din ce in ce mai mult la detalii.
Uite ti-am pregatit si o coloana sonora pentru cind vei face filmulet la bazin
E piesa mea de suflet.
Silviu imi place ce vad. In special jumatatea dreapta.
Piatra ( pietrele din stinga ) nu ar merge usor inclinate ?
Silviu mult spor !
Miine poimiine intri si tu in galeria de personalitati a orasului .
Absolut superbe!
Imi place mult cum ai asezat pietrele si ce plante ai pus in jurul lor .
Place si la mine . Nota maxima pentru plante .
Am gasit modele astea de tuburi - cred ca sint noi pe piata. Nu gasesc detalii legate de temperatura de culoare si lumeni . Le-ati folosit cumva ?

https://www.wasserflora.de/p/plant-pro-juwel-line-leuchtstoffroehre-28-watt-590-mm-t5-von-arcadia-fppj28ar-a1904.htm

https://www.wasserflora.de/p/original-tropical-pro-juwel-line-leuchtstoffroehre-28-watt-590-mm-t5-von-arcadia-foj28-ar-a3414.htm

Ma dispera spyrogyra. Se face multa , in special in moss si arata ca naiba . Cred ca o sa i dau un reset ( nu stiu exact cind ).

Forum Index » Profile for Gabi C » Messages posted by Gabi C
Go to: