[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: IwaGumiGUY
Forum Index » Profile for IwaGumiGUY » Messages posted by IwaGumiGUY
Parerea mea e ca la acvariul lui , 2213-ul nu e de ajuns.
Eu am mers la un atelier unde lucrau mai multi mesteri la strung , le-am dus filtrul de apa , o bucata mica de furtun co2 , le-am aratat ce vroiam si mi-au facut acel racord cu filet dar fara robinet. Simplu , 15roni
Cumpar Aplocheilichthys normani p.m. sau tel:0758777996
Da , am tot cautat si eu pe internet dar nu gasesc nici un review legat de el. Cica ar fi un produs natural si nu ar contine ceva chimicale daunatoare. Parca imi vine greu sa cred devreme ce nu scrie ce contine.
Salutare , am cumparat ieri un filtru Eheim 2271 de la unguri si am primit
cadou o sticluta deasta : http://www.aquaristikshop.com/aquaristic/EHEIM-Water-Care-Algozid/480601/
Sunt curios daca a incercat cineva si daca are efecte secundare lafel ca orice
algicid din comert, desi pe el scrie ca nu ar avea ptr fauna acvaristica.
Cred ca au vreo 5 zile , le-am dat granule si le scuipa afara , ieri le-am luat ciclopi congelati , ce sa vezi aceeasi reactie. In schimb am vazut ca alearga planariile si purecii care umbla prin acvariu. Inseamna ca e semn bun. Ms de raspuns stefanp !
Hai ca se misca , incet, incet dar spre bine. Ma bag si eu ca musca in lapte dar nu ma pot abtine. Am comandat si eu 6 Ember Tetra de pe Nev... si de cand i-am bagat in acv nu vor sa pape nimic. Tu ce le dai ?
Vand doua filtre externe :

# Eheim 2213 :- achizitionat in 02 April 2014 de pe nevertebrate (pret 350lei)
- stare impecabila, functioneaza fara probleme.
- toate componentele sunt originala + cutia
# Eheim 2215: - achizitionat in 13.11.2015 de pe Happy-Pets (pret 429lei), in garantie 2 ani.
- stare impecabila , functioneaza fara probleme.
- toate componentele din fabricatie + cutie.
Bonus doua seturi de robineti Eheim si filtrul de carbon , nefolosit.
Pret 550lei, accept si schimburi cu un filtru mai mare iar daca e cazul ofer diferenta de bani.
Astept oferte : p.m. sau tel:0758777996
@bebetto : il ai de mult? il mai folosesti? cat l-ai lasat cel mai mult in functiune fara pauza?
@scorpionul : da sunt constient ca nu e ceva safe, dar avand in vedere ca luna asta l-am luat impreuna cu ph controllerul dennerle ,plus un bebe mic si o bucata sotie satula de achizitii = somn la lumina lunii.
@Porcu : deci a zic mai pe sleau , e un fel de chibrit care asteapta caldura torida din august.
@Scorpionul : a mea se incinge asa de tare incat nu pot tine mana pe ea in partea nichetala. Asa era si la tine? Cat de tare o ajuta butelia?
@Humbert: timpul de incalzire sa zic 15-20min, maxim 30 dar e jar. La incaput a mers si mai mult , dar nu am verificat-o. Nu a fost problema sa zic asa
@sv_costin : sa inteleg ca asa o fi modelul asta de electrovalva? Trebuie sa imi dai mai multe amanunte legate de rezolvarea pe care ai gasit-o. Poate vb la tel?

Mersi mult ptr raspunsuri colegi, o zi faina!
Ooo, deci merge , dar nu am timp de dry metod Mersi Skija de informatie, desti sunt abonat la canalul lui George Farmer pe youtube , nu am aflat de metoda asta .
Salutare colegi , am si eu o electrovalva care e foarte hott. Se incinge atat de tare
incat nu poti tine mana pe ea. Mentionez ca am un ph controller dennerle deluxe
si tin ph-ul la 6,9 iar hys la 0,05. Mi-am dat seama ca daca e la 6,8 ph si hys 0,1 merge
mult prea mult si se incalzeste pe masura. Aveti vreo idee ce sa fac? Merge "unsa'' )
reparata sau alte manevre? Am colegi care tin electrovalva non stop pe direct fara
ph controller si tot nu se incalzeste nici 10% cat a mea.
Ok , ma gandeam si eu la chestia asta. Dar auzisem pe cineva cu o "tehnica" care pe mine putin m-a blocat. Lipirea mossului cu iaurt, ceva de genul se scoate buturuga afara si se da cu iaurt ,apoi se pune mossul...
Zi-mi si mie care e metoda de prindere la phoenix moss de cioate , ca am vazut ca mi s-a prins de bolovani fara sa fi vrut eu . E lafel ca si la celelalte moss-uri , le legi si apoi isi dau drumul singure? Sau e alta manevra?
Schimb 2 neoane Giesemann 39w folosite si lemn special ptr acvaristica .
Accept la schimb ,neoane 24w sau alte produse dedicate hobbyului.
p.m. sau tel 0758777996
Bravo , imi place mult , dar cred, cum zicea si colegul Gabi C ca o sa te plictisesti repede de imaginea asta. Mie oricum imi plac mai mult bolovanii. Zi-mi si mie de unde sa fac rost de o perie deaia de curatat fitingurile ptr ca luasem una de la jbl si e ca naiba , nu e asa de flexibila ptr cele mici si pe deasupra risti sa iti ramana peria blocata in fitinguri ...
Cumpar Ph Controller , p.m. sau tel:0758777996
Buna , cumpar lampa 4x24w sau MH si filtru Eheim ( 2213, 2215 sau 2217) .
Astept oferte p.m. sau tel :0758777996 sau WhatsApp .
Alege care iti convine : https://www.youtube.com/results?search_query=aquarium+fish+trap
Incet , incet mergi spre bine. Eu unul as fi taiat din piatra a 2-ua , mi se pare cam mare. Am vaut ca ai bagat-o cam jumatate in nisip. Pune flexul pe ea cu o panza diamantata ca merge! Poate putin , putin mutata spre dreapta , doar o idee. Problema cea mai mare e acvariul , forma lui nepotrivita ptr iwagumi . Daca era mai lung ai fi asezat mai usor pietrele.

Forum Index » Profile for IwaGumiGUY » Messages posted by IwaGumiGUY
Go to: