[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nagy Attila
Forum Index » Profile for Nagy Attila » Messages posted by Nagy Attila
http://www.youtube.com/watch?v=mRLfzwHuexk&lc=0lFXKugDDCJVbW95RO1TxILs3CGy050wdnVs_E5dtdo&context=G28548ebFAAAAAAAACAA&feature=g-all-c
Secretul consta in schimbul de apa si pot spune si circulatia apei. Am un eheim 2028 si un 2073 date la maxim deci ar fii ceva curenti pe acolo.
Multumesc tuturor!

Porcu wrote:Ma bucur ca ti-a iesit asa bine filmarea .
Da' nu ti-a fost mila sa tai asa brutal frumusete de virfuri ?

Fiecare taietura efectuata cu superfoarfeca, taietoare de plante, imi provoca o usoara durere in sufletul meu, iubitor de buruiene subacvatice......... dar a meritat acesta sacrificare pentru a putea impartasii cu voi filmuletul prezentat mai sus.

stefanp wrote:E absolut grozav.
Dar zi-mi te rog, partea de jos a plantelor, nu sufera de intuneric(vad ca ai niste tufe imense. sub primii centimetri de sus nu cred ca mai ajunge lumina)? Sau le scoti periodic si arunci partea batrana si replantezi varfuri tinere?

Multa lume imi pune aceasta intrebare , mai ales cei ce vad live acvariul. In momentul ala le arat cum arata baza plantelor dupa cc 7 luni de taierea varfurilor fara pic de replantare si raman uimiti caci nu sunt deloc afectate. Intradevar nu au chiar asa multe frunze dar tulpinele sunt in perfecta stare.
Ca sa continuam ideea am facut un film si adica cum sa tundem plantele, poate sunt interesati si de acest aspect care nu se vad la un acvariu:
De vizualizat pe 720p.
http://www.youtube.com/watch?v=mRLfzwHuexk&feature=youtu.be&t=10s
La multi Ani DonPorc din Egiptul Anticoo!
Multumesc Tuturor!
Am grabit un pic procesul si in timpul schimbului de apa scazand nivelul apei tufele au ajuns unde o sa imi doresc eu in momentul in care cresc la inaltimea de 50 cm.

image

johny_snele wrote:Salut!nu este cumva Arcuata?

Este 100% Brevipes!
r3dmadalin wrote:daca stateai in bucuresti sau imprejurimile acestuia,nu mai aveai pesti de mult inclusiv eu te-as fi contactat pt cativa,dar,,,, frumosi oricum
ape limpezi

Asta este , ce sa faci ,...sigur gasesti la comanda si pe la voi.
Din fericire astazi am reusit sa ii dau asa ca in clipa de fata in acvariu inoata 20 de neoni rosii.
Scot la vanzare o noua tura de Ludwigia Brevipes 15 fire cu 2-3 pui aproape fiecare la 1.5lei/fir sau 20 lei tot pachetul.
Dogibeer wrote:
Dogibeer wrote:Vand Blue Tetra (Boehlkea fredcochui), circa 15 buc.la pretul de 3 lei bucata.
Nu trimit in tara.

Un mic Update la pret si adica pretul coboara la 2 lei bucata!

Hai 1 leu/bucata, este vorba de o raritate!
Pun o noua poza cu acvariul. Am adaugat si cararea pe care am plantat Glosso . Momentan nu prea se vede dar e in crestere. Din pacate din anumite motive, necunoscute mie cu HC am dat gres si dupa capul meu i-am cam oferit cele dorite si in loc sa creasca mai mult stagneaza asa ca o so scot din acvariu si am sa plantez pe intreaga suprafata dedicat HC-ului glosso. Glosso creste vazand cu ochii , la un interval de maxim 2 zile da un nou set de frunza. Am agitat un pic mizeria prin acvariu caci am sters sticla:
image
bobiciupe wrote:foarte fain. unde-i alga aia de care te plingeai?

Daca la BBA te referi atunci sa stii ca a mai dat in spate dar au mai aparut niste filamentoase.
Multumesc frumos tuturor!

Am o mica filmare facut de ieri cam intunecata dar se intelege,inca nu mi-am dat seama 100% cum sa filmez cu camera dar sper sa va placa . Recomand vizionarea in HD .

http://www.youtube.com/watch?v=Xv6RMNrYbO8
Dogibeer wrote:Vand Blue Tetra (Boehlkea fredcochui), circa 15 buc.la pretul de 3 lei bucata.
Nu trimit in tara.

Un mic Update la pret si adica pretul coboara la 2 lei bucata!
Sandu wrote:
Porcu wrote:Eu nu vad prima poza, doar aia cu pisica.
Nici Je A fost si a disparut...

Nu stiu ce s-a intaplat asa ca mai pun inca odata poza.
Zilele astea daca o sa am timp, am sa plantez niste glosso pe carare. Vreau sa mai adaug inainte niste nisip incat sa fac o mica panta. Idea era sa las glosso sa creasca si sa se stratifice dar fac barba alba pana atunci si nici nu mai am atata vreme la dispozitie pentru acest setup.
image

Multumesc frumos tuturo!

Este vorba de un Nikon P100, nu este chiar aparatul ideal de a poza un acvariu, pozele sunt editate destul de mult incat sa reflecte adevarul. Afara ies poze de o claritate foarte buna!
Pisicul statea sub lumina unui reflector cu care iluminam lateralul de aia a putut iesii asa luminos.

Am revenit cu un mic update:

image
Dragoste la prima vedere :victorie: :
image

Uploaded with ImageShack.us
http://www.theaquatools.com/aquasketcher

Incearca link-ul de mai sus.
Alexandra Mejias wrote:Ier ceilalti, guppy,xipho, platy, molly? cu ce altceva merg?

In prima faza ti-asi recomanda sa nu tii asa multe specii intr-un acvariu dar daca tii mortis atunci poti incerca varianta de a selecta mai mult masculi caci viviparii o sa se inmulteasca de nu o sa stii ce sa mai faci cu ei.
Multe nu ar mai fii de adaugat asa ca sunt de parere ca a iesit un acvariu foarte frumos si si curat, cu mult spatiu liber de care se pot bucura Neonii rosii care la randul lor sunt exceptional de efect si dau un mare plus. Sper sa dau si eu odata Tetrele incat sa imi iau si eu vreo 20 din astea . Cum spunea si Porcu astept si eu o poza pe masura acvariului.

Porcu wrote: ....... si uite asa, iar ma tenteaza sa-mi aranjez un acvariu ca-n anii '80 ....... iar aparitia lui Mihai pe forum imi alimenteaza astfel de pofte .......

Abia asteptam sa vedem ce o sa iasa!

Forum Index » Profile for Nagy Attila » Messages posted by Nagy Attila
Go to: