[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Cine stie vre-un program in 3d pentru contructia-amenajarea unui acvariu?  XML
Forum Index » General info
Author Message
Alexandra Mejias
Junior member

IP:

Buna stie cineva vreun program in 3d pentru constructia-amenajarea unui acvariu? Am citit un articol de pe acest site unde preciza ca ar fi f utila o schita inainte de construirea unui acvariu, si asta e ok, cel putin cu niste cunostinte de geometrie nu sunt probleme insa mi-ar place sa aranjez un acvariu in 3d, si asta cred ca ar ajuta pe multi dintre noi, pentru ca sunt multi care isi achizitioneaza un prim acvariu, oricum, sau un 10lea acvariu, experienta e la fel, mereu vrei sa il faci pe cat de frumos si original posibil, si asta ar ajuta f mult un program in 3d gen sims de ex. Eu vreau sa imi fac 2, unul de 450 de l, si unu de vreo 150 aprox pt vivipari. O sa incep cu cel de vivipari, dar nu am prea multe idei de decor, inmafara de nsite pietre, plante...
Nagy Attila
Membru de baza
[Avatar]

IP:

http://www.theaquatools.com/aquasketcher

Incearca link-ul de mai sus.
[Yahoo!] [ICQ]
fishyman
Membru de baza
[Avatar]
IP:

Incearca Google SketchUp cica e intuitiv si usor de invatat, insa eu mi-am cam prins urechile.

acvariul meu
[Email] [WWW] [Yahoo!]
naitsirc
Senior member
[Avatar]

IP:

Eu mi-am proiectat biblioteca cu Google SketchUp... ma gandesc ca un acvariu e mai simplu decat o biblioteca

Don't only practice your art, but force your way into its secrets, for it and knowledge can raise men to the Divine - Ludwig van Beethoven
[Yahoo!]

Forum Index » General info
Go to: