[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: dotoru
Forum Index » Profile for dotoru » Messages posted by dotoru
ninna cred ca cea mai buna solutie este nu sa dublezi fundul ci sa tai vechiul fund jos cu lama cureti bine vechiul silicon dai cu un pic de smirgel apoi degresezi cu alcool tehnic, iar daca nu ai este bun si spirtul.
te duci la sticlar tai o sticla de 5 sau 6 si ii dai batae cu lipitul
si sa pui o intaritura sus.
intradevar ai putin mai mult de lucru decat cu dublarea dar iesi tot la acelasi pret si rezultatul nu se compara.
si spor la lucru
a sa nu uit data viitoare cand speli acvariul in vana pune un prosop sau cava de genul acesta material moale sa nu o mai patesti inca odata.
succes.
vand:
1. melanochromis auratus
-pui intre 3-5 cm
-pret 3 lei
-15 buc
2. pseudotropheus elongatus
-1 mascul adult 12 cm
-pret 10 lei
-1 macul tanar 7 cm
-pret 5 lei
detalii la nr. 0743625155 sau 0359 411748 adrian
nu iti recomand siliconul acetic pt. ca dupa ce pui apa in acvariu vei observa in cateva zile ca apare o mazga pe lipituri care este toxica.
daca tot vrei sa folosesti acetic atunci lasi acvariu vreo luna cu apa.
apa o schimbi la 2-3 zile si freci cu burete lipitura.
dar ca sa nu ai batai de cap foloseste bison aqua este cel mai bun si costa cam 16 lei.
iti urez spor la lucru.
lasa omu in pace ,cu toti am fost luati de val cel putin o data(eu personal de mai multe ori).
de apreciat ca se intereseaza de soarta lor.
informatii bunicele gasesti pe :http://gcca.net/fom/Uaru_amphiacanthoides.htm
sper sa-ti fie de folos. :-)
da m-am gandit la robineti si ii voi pune pe furtun 2 pe tur 2 pe retur.
privitor la teava am inteles ca se lipeste la cald si nu dispun de aparatul respectiv.asa ca merg pe furtun sau am incercat si teava flexibila pt. curent si sa stiti ca intra perfect
ma mai gandesc
capacucl intradevar nu este etans dar ii voi pune o garnitura si ii fac un sistem de stringere sa nu am surprize. mai problematic sunt lipiturile la furtun.
cred ca nu am inceput cu inceputul,greseala mea(da incerc sa o repar). cotul nu pot sa il schimb si va spun si de ce, pentu ca am inceput constructia unui filtru extern.
mi-am cumparat materialele necesare(nu zic ca am facut alegerea cea mai buna ,da asta e) am dat gaurile necesare si trebuie sa ii dau bataie cu ce am cumparat . ca sa vedeti despre ce este vorba dati o tura pana la http://pg.photos.yahoo.com/ph/adrian_gavriliu2000/my_photos/
astept sugestii
vam dat adresa de yahoo pt. ca nu am putut incarca poze pe galerie
da furtunul intra in cot nu peste el.
nu merge decat lipit.
da pana ajung la praktiker vreo denumire de adeziz nu stiti?
Acvariile mele.
si totusi nu exista nici un adeziv care sa imi faca o lipitura rezistenta?
acu daca tot am luat coturile si furtunu
am incercat ,nu merge .se deslipeste.
e drept ca am folosit silicon sanitar alb.
oare ala transparent (bison) adera mai bine?
sau imi recomandati altceva gen poxipol?
Salutare.
Am si eu o mica intrebare, imi pute-ti recomanda un adeziv cu care sa pot lipi etans un cot de polietilena sau propilena (nu stiu de precis de care) cu un furtun (pentru gradina de culoare verde daca va spune ceva).
Furtunul intra in cot cam 1.5 cm.
Va multumesc anticipat.

Forum Index » Profile for dotoru » Messages posted by dotoru
Go to: