[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
silicon neutru  XML
Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Author Message
Cardinal
Junior member
[Avatar]

IP:

In primul rind vreau sa salut pe toti membrii acestui forum! si in al doilea sa incep cu intrebarile :
am o dilema cu siliconul ,nu stiu care sa_l folosesc pt a realiza un acvariu de 100(L) x56,2(l) x42(h), si anume: silicon NEUTRU sau ACETIC,majoritatea folosesc acetic prin partile astea(italia) , dar ala de unde iau pestii mi_a spus sa folosesc neutru pt ca cel acetic cu timpul lasa substante toxice si imi mor pestii (aia mai sensibili),vuoi ce parere aveti ?

P.S. Pe ala acetic scrie ca e bun pt acvarii (si nici nu trebuie sa dau banii pe el), iar pe cel neutru scrie ca e bun pt. lipit sticla dar nu specifica faptul ca il poti folosi la acvarii(si trebuie sa_l cumpar pe asta neutru)

Nu sint expert dar o sa devin!
[Yahoo!]
viviparu'
Senior member

IP:

Din moment ce pe siliconul acetic scrie ca e bun pentru acvarii atunci care e problema. Doar e evident ca daca-ti faci un acvariu il umpli cu apa si pui si oarece pesti inauntru

Oare unde vom gasi atatea intrebari pentru cate solutii avem?
[Email]
furnici
Member
[Avatar]

IP:

ia unul transparent mai sigur de la bizon ca e ff bun si indicat la acvarii
si apoi nici nu stii ce mobila iti mai schimbi prin casa, si tre sa schimbi culaorea la capac, dungile de pe margine. cu stransparent poti sa o faci mereu

Visit furnicile!
[WWW] [Yahoo!]
dotoru
Member
[Avatar]

IP:

nu iti recomand siliconul acetic pt. ca dupa ce pui apa in acvariu vei observa in cateva zile ca apare o mazga pe lipituri care este toxica.
daca tot vrei sa folosesti acetic atunci lasi acvariu vreo luna cu apa.
apa o schimbi la 2-3 zile si freci cu burete lipitura.
dar ca sa nu ai batai de cap foloseste bison aqua este cel mai bun si costa cam 16 lei.
iti urez spor la lucru.

prin definitie cand investighezi necunoscutul, nu stii la ce rezultat vei ajunge.
ale mele
[Email] [Yahoo!]

Forum Index » Coltul incepatorului (apa dulce)
Go to: