[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Nimeni
Forum Index » Profile for Nimeni » Messages posted by Nimeni
Blue14 wrote:Da....oricum nu ma pot abtine de la corali.....

Tu oricum...... nu te poti abtine de la multe! Esti "cauza pierduta" din start ;)
koala wrote:- Bah, grasilor ..... da' scump de te caci pe tine.

D`aia imi plac mie renii: Ce e scump ptr noi.... lor li se pare al naibii de ieftin. Iar atunci cand le vand..... din principiu le vand la 40% din pretul de achizitie =)) Tocmai ce ma uitam la un anunt: Deltec Microreef Plus 300.... complet, cu piatra, echipamente etc si toate acareturile... 1200€ negociabil
dan.pavelescu wrote:Grasule, de ce nu faci cum am planuit eu pentru al' mare?
'

Care din noi? Ca tu la toti ne spui "Grasule".... si numai tu esti "Slab tare" ) Cu cine conversezi?
darthradu wrote:Sa inteleg ca-s chiar exagerat daca sper sa am un geam plin de coralina in plm?

............. ;) Nu-i totul sa vrei... totu`i sa poti: http://img.plici.ro/album/zV
NightOwner wrote:
1 - sunt OK ?
2- nu pricep de ce am TDS 21 si nu zero la iesirea din osmozor :-(

1- da, sunt ok ptr crestere (la depuneri trebuie un tds in jur de 80... opinia mea)
2- "GH 18 " iti spune ceva? Daca nu..... vezi ce zice producatorul: instalatia reduce 80-90% din valori ;)
Blue14 wrote:Sa vedeti si voi ce bine se calculeaza mediile la mine la scoala

Bravo Emir! Esti primul..... felicitari copchile

Acest post este un pamflet

Le: Mina..... suna "cam Gay"..... no ofence.
Blue14 wrote:M-am hotarat complet!!!

IAR?

Ps: i-ai trimis aparatul foto lui Shubi? =))=))=))
Semnalez un bug, o mica chestie de care mi-am dat seama acum si care poate fi corectata: in Dashboard... deasupra casutei "mancare pesti" sau FEEDING MODE lipseste o litera la MainTenance

Nu e mare lucru, poate trece neobservat.... dar "e asa de urat cuvantul"....

image
fa 70 latimea.... sa nu te caiesti "dupa"....
Blue14 wrote:Am vesti destul de bune, nu se mai fac asa multe alge si xenia incepe sa nu mai pulseze ca inainte, semn ca calitatea apei s-amcam inbunatatit!

........... Or fi scazut phosfatii ;)
Depinde de care iti trebuie!
Atentie la chestia asta... ca sunt ptr mai multe debite... mai multe tipuri....

Membrana NU este universala!
"Bine, dar...." .... daca nu o sa speli geamul din spate.... nu o sa ai phosfatii cam mari? ;)
Este tot pulbere.
Se face o dilutie raportata la PPM si apoi se dozeaza. Nu am folosit niciodata ca nu a fost nevoie. Am cutia undeva pe sus si o sa citesc instructiunile. Pe mine ma interesa gramajul ca sa fac un raport de pret comparativ. (dat fiind ca pe viitor merg doar cu osmoza... incepe sa ma intereseze mai mult subiectul )
Am scris de pe telefon si parca am scris cu picioarele.....

@Dragos: stii cumva dozajul de la Tropical Marin ptr 100L osmoza? Din ce vad la ei gramajul este "cu lingurita".... una la 40L, deci nu pot estima. Intreb ptr ca la Preis e mai simplu de calculat: 15ml la 100L osmoza.
In felul asta ulterior pot face si calculul pretului.
Tu cum dozezi?

Mersi
Foloseste apa ptr discusi, deci ar fi indicate mineralele e de la Preis
Ti-as recomanda "ptr inceput" sa treci locatia la profil si.... sa faci o scurta prezentare despre tine, asa cum cere Regulamentul!
Punctul 6 din metoda 2... "Pricelles"
La multi ani "mos Koala"... si la mai multe
Mersi de informatii...
Link-ul cu calculatorul merge, dar cel cu sonda nu (il asteptam pe Blu14 sa se "sesizeze" dar se pare ca sa apucat de invatat. Sau poate este ocupat cu pachetul ptr Shubi )

De ce am revenit: o intrebare.... care ar trebui discutata si care mi-a fost adresata:

1.GARANTIA?

- In ce consta?
- Pe ce perioada? etc.... Chestiile astea s-au luat in calcul?

2. Produsul se factureaza?

- Intreb.... ptr ca am fost intrebat. Eu inteleg ca este o treaba DY... dar cine stie ce au unii in cap: poate il scad de la cheltuielile firmei cu acvariul "de birou"....
Exact asta voiam sa intreb.... La dulcicol "merge" sonda pana in 4000Ms sau 3mii... nu mai retin maximul, dar stiu ca daca bag 1 lingura 2...10 de sare, sare imediat in 2900... si ceva.
In schimb stiu ca mai este o varianta care masoara pana la 9999... (ma refer la testerele Combo de la Hanna)
Intrebare: cum raportezi salinitatea la valorile MicroSiemens(EC) sau PPM-ul? Stiu ca la sarat marja de salinitate sta pe undeva la 12..."si".
Asta tradus... cat inseamna?

Forum Index » Profile for Nimeni » Messages posted by Nimeni
Go to: