[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Am lasat timpul sa treaca nu m-am apucat de nimic si bine am facut.....nu imi mai fac un nano......am avut un spatiu inchiriat unde a fost restaurant, am scapat de chiriasi si o sa isi faca tata o firma.....in fine asta nu conteaza....sa trec la subiect.....imi da voie tata sa folosesc barul pentru niste bazine.....am un bar imens pe care am de gand sa fac 2 de apa dulce si unul marin....la toate cele 3 bazine care vor avea sisteme de filtrare adecvate vreau ca schimbul de apa sa se faca automat, am spatiu, am si scurgere cu pompa hidraulica in bar.....asta din comoditate......pentru ca eu de vreo saptamana m-am mutat singur aici.....
Pentru inceput trebuie sa achizitionez un dezumidificator si 2 aparate de aer conditionat pentru ca chiriasul a fugit cu ele....si chiar si cu o usa a fugit
Vreau sa imi organizez bine bazinele .....daca are cineva timp sa vina la mine sa imi dea niste sfaturi rog PM si primesc cu placere pe oricine la "un pahar de vorba"!
Bazinele le voi face cu 50 cm latime (barul are 55 latime) si la restul dimensiunilor inca nu m-am gandit......
Am si un pond in lucru tot aici, rog PM daca are cineva nuferi sau plante de pond de vanzare......
Chiar vreau sa las tigarile....dar momentan nu reusesc....
Daaa si mie imi plac concentratiile de hamei si gagbang-urile

Si in legatura cu nicotina, nu nicotina dauneaza asa tare, ci restul substantelor ce le contin tigarile.....electronicele pot sa cauzeze apa la plamani.....
Silviu Man wrote:
Blue14 wrote:O sa iau un calcul varianta asta, stiu, e prea misto bazinul acela....

Daca nu te deranjeaza colturile rotunjite. Eu inca mai incerc sa ma obisnuiesc cu ele la nano-ul meu !!!
Mai ales cind fac poze

Mie chiar imi plac colturile alea rotunjite....
koala wrote:
Blue14 wrote:... Inca nu m-am hotarat asupra florei si faunei, nici macar dimensiunile bazinului, m-am mai maturizat si nu mai iau decizii repede si proaste!
Vreau un maxim 40 litri, bine plantat......
Voi reveni cu detalii dupa ce ma voi decide!

O sa treaca multa apa pe Dunare, dupa cum te stim noi...

PS: Bine-ai revenit!

Nu, nu mai sunt ca si inainte, am trecut prin multe cam de 1 an si am ajuns sa nu mai decizii pripite si nenumarate....
O sa iau un calcul varianta asta, stiu, e prea misto bazinul acela....
Salutare si bine v-am regasit, a trecut ceva timp decand am lasat pentru un timp acest hobby, avand si alte lucruri in cap, si am decis, pana o sa mi se mai elibereze timpul sa incep cu un nano de apa dulce!
Inca nu m-am hotarat asupra florei si faunei, nici macar dimensiunile bazinului, m-am mai maturizat si nu mai iau decizii repede si proaste!
Vreau un maxim 40 litri, bine plantat......
Voi reveni cu detalii dupa ce ma voi decide!
Momentan nu mai am gagica.......si la acvariu am renuntat pana in vara, cand urmeaza unul ceva mai mare si mai bine facut!
Acest acvariu a fost o multumire pentru mine, realizand intretinerea lui in ultimele 3 luni jumate doar prin completarea apei evaporate si hranit pestii........si nu au fost probleme.....practic aceste mici acvarii ce le-am avut au insemnat niste experimente reusite, realizand ca cu rabdare se face treaba si ca e nevoie de ceva mai multi litri pentru a fii satisfacut complet!
Porsche-ul e a lu unchi-miu....
In curand revin cu un topic!
S-a dat!, se poate inchide!, multumesc!
150 lei!
Vand bazin 65/35/33 cm din sticla ultraclara cantuita de 8 mm cu cutie overflow bean animal in spate-200 lei!
Din cauza ca nu am reusit sa dau bazinul si stand-ul ma vad nevoit sa profit de situatie asa ca le voi muta la mine in camera si voi incepe un bazin de apa dulce.....si cel mai probabil la vara ma apuc de noul marin.......pana atunci imi fac planuri.....
Deci acest topic se poate inchide!, multumesc!
A mai ramas bazinul 250 lei!
Mai am :
6 kg de piatra vie de calitate + rector CT modificat +2 litri de material biologic eheim+ mobtipora digitata green+putin nopox+adeziv dd visiniu+800 ml de reef carb+ 8 kg nisip viu 350lei !!!!super oferta ca nu am unde sa tin piatra mai multe zile....am desfiintat bazinul....
Refractometru -100 lei-bonus hydrometru tropic marin stricat
Bazin 65/35/33 cm din sticla ultraclara cantuita cu overflow box in spate si spate dublat din plexic plus 2 flanse de trecere plus robinet de la teava open siphon plus tevaraie- 250 lei!!!!!!Bazinul nu il pot trimite!!!
Osmozor 300 lei!
Blue14 wrote:Mobtipora digitata verde- cea la 150 lei
Refractometru 100 lei
Lampa+ 4 neoane ati de 3 luni=150 lei!!!!
Bazin+stand lemn+sump=700 lei

6 kg de piatra vie de calitate, mobtipora digitata verde, 8 kg nisip viu=360 lei!!!!
Disponibila 6 kg de piatra vie- 60 lei kg.
orio wrote:frindmanni s-a dat?

Da!
Mobtipora digitata verde- cea la 150 lei
Refractometru 100 lei
Lampa+ 4 neoane ati de 3 luni=150 lei!!!!
Bazin+stand lemn+sump=700 lei
dan_florin wrote:Salut,

Ai fi dispus sa trimiti piatra vie la Cluj? E piatra vie cu adevarat sau...murata?

Merci!
Dan

E piatra vie super de calitate!
Da o pot trimite......daca vrei iti dau poze...
Am uitat.....si 3 kg de piatra vie- 60 lei/kg.
Si coralii rezervati inafara de mobtipora digitata verde....
Digitata verde-150 lei.
O mare parte din acareturi/tot stock-ul viu sunt ca si vandute, asa ca mai ramane la vanzare:
Coralii-500 lei toti
Lampa -300 lei
Bazin +Stand lemn+sump-700 lei
Refractometru-150 lei
Carbon reef carb-30 lei
Teste ca mg kh no3-80 leitoate
Magnet tunze nano-50 lei
Incalzitor aquael 75w-50 lei
Datorita faptului ca noul bazin il voi face peste cateva luni ma vad nevoit sa imi vand si osmozorul, urmand sa imi iau altul la momentul potrivit....
http://wts-online.ro/filtre-apa-acvariu/osmozoare-acvariu/osmozor-acvariu-4-stadii-283-litri-zi-cartuse-10
Il am de 3 luni scoate tds 0 si mai am si cartus cu rasina nps instalat dupa membrana de osmoza!-300 lei

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: