[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Dau si pe bucati.....momentan dau stock-ul viu complet, doar echipamentele separat!
Deci:
Piata vie+corali+clown+p frindmanni-bonus 8 kg nisip viu 1000 lei!!!
Skimmer tunze 9004-250 lei
Pompa apa tunze 1000 l/h-100 lei
Pompa valuri jebao rw 4-150 lei
Incalzitor aquael 75w- 50 lei
Lampa facuta de mine din corp de dyamax hi 5 cu 4 neoane ati de 24w drosere osram aflatw in afara lampii-300 lei
Refractometru+toate acareturile si consumabilele-400 lei
Bazin+stand + sump facem impreuna pretul!

CatalinBarbu wrote:Pai si nu ne spui si noua ce planuri de viitor ai ? Dimensiuni, acareturi, cu ce il populezi...?

Mai intai tre sa ma hotarasc
Sa nu ma mai sucesc asa mult......m-am schimbat nu mai zic nimic pana nu iau o decizie....
Datorita faptului ca intru cu casa in renovare si dupa fac upgrade ma vad nevoit sa imi vand bazinul....
Deci:
http://acvariu.ro/forum/posts/list/0/34803.page

Bazin 65/35/33 cm din sticla ultraclara cantuita de 8 mm cu stand aferent la dimensiuni din lemn foarte calitativ
Lampa: 4*24 w corp de dymax hi 5 si neoane ati si drosere Osram aflate in exteriorul corpului lampii
Skimmer tunze 9004
Pompa apa eheim 1000 l/h
Pompa valuri jebao rw 4
Incalzitor 75w aquael
Magnet tunze nano
O sticla de seachem stability 250 ml aproape plina
Rowa phos cutie 500 g aproape plina
Reef eco carb 1000 ml cutie aproape plina
Teste ca mg no3 kh aproape pline
Putin kz coral snow
Puti nopox
Refractometru
Niste sare manacare
8 kg nisip viu
6-7 kg piatra vie calitate superioara
Sump aproximativ 30 litri
Toti coralii din poze
1 clown
1 p frindmanni
2300 lei usor negociabil!
Poze trimit pe mail ptr cei interesati!
De abea ce am facut un schimb de apa dupa o luna, acvariul se autointretine, nu mai am probleme, observ o crestere la corali.....
Pe seara urmeaza niste poze.....
aurecj wrote:Eh, si uite cum in cele din urma putem spune cu totii ca am reusit sa crestem un copil (sau macar sa-l "educam" in spiritul acvaristicii)...

Bravo Blue, incep sa se vada roadele "bicelor" pe care ti le-am aplicat toti de-a lungul timpului...

Chiar arata bine fata de ce ne-ai obisnuit... Sa speram ca o tii asa in continuare...

Merci!, o sa o tin tot asa!
dan.pavelescu wrote:Bravo, copile!

Merci!
mugurel wrote:E deja mai bine, ma bucur sa vad ca floricelele moldovenesti care au scapat sunt bine...
Ia-o încet cu populare cu corali, mergi pe soft sau LPS o buna bucata, durii lasa-i pentru cand acvariul va avea conditii pentru ei ...
Imi place si pestiucul gramma mov , am vrut si eu dar am royal gramma

O iau incet!, o sa mai vreau niste corali moldovenesti cat de curand!
Sps-ii o sa incep sa mai bag dupa ce o sa se mai stabilizeze bazinul!
Merci!
Poze:
image
image
image
image
8642F24_zpsbvjrqcc0.jpg.html]image[/URL]

image
image
Superb!, gorgonianul de unde l-ai luat?
Am trecut pe t5 de cateva zile!, 4x24w 2 Ati Coral Plus 2 Ati Blue plus, cu aprindere 2 cate 2 (2 balasturi 2x24w osram ) intr-o carcasa de dymax HI 5.....urmeaza sa adaug si moonlight 2 led-uri cree albastru royal...
Cyano mai este prezent putin pe nisip, observ ca au inceput sa apara alge verzi asa ca acvariul e pe drumul cel bun....
Maine pun si niste poze !
Foarte frumos!
dan.pavelescu wrote:Cum plm ai reusit..

Uite aici sunt mai ieftine: http://www.e-marbo.ro/balast-electronic/balast-electronic-osram-qtp5-2-x-24-39-220-240.html

Povestesc pe seara....am comandat de pe nevertebrate sa imi vina maine.....l-am lasat pe un prieten fara lampa pe acvariu si tre sa i-o dau...
Din pacate lampa mea a ajuns in apa si s-a ars balastul!, e ok daca cumpar 2 d-astea de 2x24w?
http://www.nevertebrate.ro/Balast-electronic-pentru-2-tuburi-fluorescente
No!
um02122 wrote:Mai ai Aiptasia?

De 5 luni de cand am pepermintii nu mai am picior de aiptasia!
Mi-au venit neoanele de pe aqualife!, maine imi soseste si lampa si de abea astept sa o pun in functiune!, in acest timp (pana maine cand soseste lampa) acvariul a stat/sta pana maine 60 ore pe intuneric=> favorizez si distrugerea cyano!, desi am aspirat cam tot......
Am montat noul osmozor!, scot tds 0 cu rasina!, cati litri de apa pe care o arunca sa fac?
Se face cam 1 l/10 min, super bine fata de fostul osmozor!
Au parut crevetii!, incepand de saptamana viitoare ii pot trimite!
Daca mai sunt doritori astept pm!
Multumesc!
@Andrei- am curatat tot cyano din acvariu.....incet incet tratez si cauza!
De miercuri voi avea o lampa dymax hi 5 4x24w si neoane Ati: 2Blue plus si 2 Coral Plus
Bazinul meu are 65/35/33 cm, la cati cm de luciul apei sa asez lampa?

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: