[Logo www.acvariu.ro]

Acvariu.ro - forum - Cea dintai comunitate a acvaristilor
  [Search] Search   [Recent Topics] Recent Topics   [Hottest Topics] Hottest Topics   [Top Downloads] Top Downloads   [Members] Member Listing   [Groups] acvariu.ro 
[Register] Register / 
[Login] Login 
Messages posted by: Blue14
Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Salutare!Daca nu se dau da-mi mesaj si vin la buc dupa ele.
Salutare si bine v-am regasit!
Dupa nenumarate probleme (distractie, bac, accident) pot spune faptul ca am noi "puteri" de a imi relua aceasta minunata pasiune.Am fost mult prea bagat in altele si nu am avut dispozitia necesara de a ma pune inapoi pe un acvariu marin.Am un acvariu de apa dulce, nu mi-a necesitat timp si atentie dar vine vremea sa ajung din nou unde imi doresc, a avea un acvariu marin.
Acestea fiind spuse sa imi prezint datele cauzatorului viitor de batai de cap!
Am un bazinel 60/30/30 ultraclear dulapul aferent si inca niste bazine de aceleasi dimensiuni pe care le voi folosii pe viitor ca sump si refugiu.
Si, cam atat am!Planul este in felul urmator: Sa ajung la un bazinel stabil din toate punctele de vedere si plin de corali.Soft si lps, ca si vietuitoare un crevete si un pestiuc mic.
Ca si iluminare m-as orienta spre o lampa 3*24 cu tuburi ATI, este ok?
Totul mi se pare ok, e realizabi....DAR....cum stiti foarte bine nu se poate ca eu sa nu am si o problema care sa imi implice multa bataie de cap....Am nevoie de un overflow silentios, care sa comunice de la display la sump si sa se duca mai jos la refugiu apoi sa readuca apa in display...Acvariul nu il am acasa, este la pensiune si nu pot sa las oamenii fara somn....
Sump-ul v-a fii la acelasi nivel cu acvariul ( in spate) iar refugiul sub sump.Care ar fii cea mai silentioasa metoda de overflow?, nu as renunta la refugiu pentru stabilitatea unei cantitati mai mari de apa.Ma gandesc la 15-17 kg de piata vie in display si 20/25 in refugiu, este ok?Ma gandesc sa aduc un raport biologic puternic ca in viitor sa fie un fel de ecosistem, sa se auto intretina, este ok?
Salut!, cat vrei pe lampa hydra?
Salut!, mai ai lanpa?
Salut!, mai ai piatra vie?
Salut!, avand in vedere spatiul scazut eu m-as orienta spre un tunze, e compact si eficient...
Cat vrei pe piatra vie?
Si eu aproape 18 dar am stat 2 ani "pe bara".
Sticla ultraclara, cantuita, 10 mm, 85/40/40, silicon transparent.
Bazinul este nou nout, nu a avut nici o data apa in el!
450 lei
0720807289
Sticla ultraclara, cantuita, 10 mm, 85/40/40, silicon transparent.
Bazinul este nou nout, nu a avut nici o data apa in el!
450 lei
Sticla este de 10 mm, cantuita , ultraclara....
Bazinul este nou nout, lipit cu silicon transparent.
Il dau pentru ca momentan nu am timp sa incep un nou set up...
Doresc sa cumpar o pompa reglabila de 5000-10000 l/h....
Sa ridice 3 metri apa...
[IMG]http://i112.photobucket.com/albums/n162/andrei12348/B-L-PC/Pictures/Picasa/0B3357E4-848B-4EB7-A585-F60B596A9942_zpsfrtidpb4.jpg" alt="image" />[/img]
Momentan cam stau pe loc cu 6 bazine pe bara....am reusit sa startez un singur bazin de apa dulce fara pretentii...
E un bazin de 54 litri, 1 filtru hang on, un proiector led din dedeman de 20w, niste jbl manado, cateva pietre si plantute, 6 neoni si 3 pui de scalari (o sa ajunga intr-un bazin mare dupa ce o sa il startez...)
image
image
image
Doresc sa cumpar 2-3 kg de sare, teste no2 si no3 , bacterii si un filtru hang on destul de maricel....
Am aproximativ 20 kg, diverse forme...
30 lei/kg, schimb cu orice tine de acvaristica marina...
O mai ai?
Momentan am o parte din bazine (4 bazine 60/25/25 si 1 bazin 85/40/40!, in curand urmeaza si bazinul marin sa fie gata...
Doresc sa cumpar orice tine de acvaristica (nu mai am absolut nimic!).
Salutare!, am avansat cat de cat cu acvariile, am in lucru la domnul Mihai 5 bazine, tre sa fie gata pe la sfarsitul saptamanii.....
Acum vin cu o intrebare, am miste gresie foarte misto, mi-as pune-o ca background in bazinul marin si in unul din cele de apa dulce...
ce parere aveti, oare degaja substante in apa?
Doresc sa cumpar pompa de valuri, jebao rw 4 sau orice pompa pana in 1000l/h daca e nereglabila, 3 kg piatra vie, 5 kg nisip, un filtru hang on, teste no3, no2 medii filtrante....

Forum Index » Profile for Blue14 » Messages posted by Blue14
Go to: