Numai ca, si sefu' are o sefa (ca noi toti, astia inelati, de altfel).
Pai si cind scoate sefa capu' pe geaaaaaaam ... ai fript-o daca nu te misti cum trebuie.
Parca o aud : bravo barbate, eu te-am trimis dupa piine si tu stai si te petreci cu nevertebrata aia inferioara; ne vede tot acvariul, ma faci de rusine!
This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2017 20:17:41
Daca as putea cumpara timp ... as fi cel mai sarac om de pe fata Pamintului!
McLovin wrote:Apropo de dihanii, uite-le si pe ale mele(nu is ciudate, doar m-au invadat si sunt scarbosi rau):
Draga colega,
De astea am aruncat la canal, fara nici o exagerare, peste 100 intr-un an.
Acum ma lupt cu Physa in nano. Am toti peretii plini cu oua.
Totusi, nu inteleg un lucru : de ce Planorbis este scirbos si Spiral Horn nu?
Doar pentru ca nu e dorit, este invaziv, ...? Mie chiar imi plac, si aia si Physa.
Nu ii las sa ma invadeze dar nici nu-i elimin. Cel putin Physa mi-e drag tare:
stii ce bine se misca, ce viteza are? Iar desenul cochiliei este chiar interesant.
This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2017 20:25:08
Am incercat sa-l prind, am sapat, am escavat, ... si a fugit sub alta radacina. Acum pare cam obosit.
Miine ii pun gind rau din nou, nu mai agit crevetii acum. Oricum, nu ataca crevetii, sta sub radacina
si pipaie imprejurimile. Nu m-ar deranja daca as sti ca nu se inmulteste. Da' cine stie ...?
This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2017 20:28:03
Ce chestie interesanta, abia astept s-o vedem, si la microscop daca se poate Sincer, n-as vrea sa vad asa ceva "pe viu".
Silviu Man wrote:
dan.pavelescu wrote:Intreaba-l pe viermalau daca e stelist. Daca da, pune-i inregistrarea meciului de aseara
Corect!
Eu ma gindeam sa-i pun ceva Pink Floyd! La vremea adolescentei mele, cind se "purta" Modern Talking, Smokie, ...
la bairam-uri, The Wall se numea "muzica de dat afara" (ca sa vezi, ignorantii!).
He, he, "The wall" am cantat eu la banchetul din liceu
Physa imi place si mie, dar nu mai am Si nu mai apare nicicum. Imi da si mie cineva?
paradoxx wrote:Ti.am zis cum il poti prinde. Un mincio mai MARE iei toata bucata de substrat unde se afla,foarte rapid: bagi,spatulezi,ridici
Am incercat dar intelege ca "actiune" se petrece intr-un nano de 20 de litri, e inchesuiala mare. Dracia se plimba din colt in colt si se afunda foarte rapid in substrat, profund.
Trebuie sa o scot in cimp deschis, dar ea se baga pe sub radacini. Sper sa nu ajung la reset.
This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2017 21:28:10
paradoxx wrote:Au sa nu se ajunga la reset ca e grav
Sper sa nu. Abia l-am populat cu creveti, mai am 8 pe drum, ... Mai vedem. Cum am mai spus,
poate cu o capcana. Insa nu vad cum o sa pot evita sa ajunga acolo si crevetii. In fine, noaptea e un sfetnic bun, se spune.
IP:
Am eu niste Procambarus Sp daca vrei ) deocamdata sunt in Constanta,o sa ma mut prin Ardeal,vedem cum facem )Zic asta pt ca in prima seara de cum am pus racul cel mare (considerat relativ pasnic-imi mai manca cate-un mascul de guppy 1 data pe luna dar asta cand le dadeam mai rar sa manance) in acvariul comunitar,s.a si dat la un kuhli,l.a prin in clesti si nu ii mai dadea drumu,iar kuhli sunt niste pesti destul de "musculosi",nu stiu daca ati tinut vreunul in mana,sunt in stare sa se bage pe sub pietricele si sa le ridice cu totul ca sa scape de sub ele; ei bine,daca nu era nevasta personala prin preajma,ma tem ca l.ar fi mancat rapid. Deci....un racutel acolo nu ar strica,tentaculul ala nu e prea departe de un kuhli
This message was edited 1 time. Last update was at 02/05/2017 21:47:51