koala wrote:'neata,
1) Producatorii de sare dau detalii pe ambalaj... uzual, se pun intre 34 si 38 gr. / litru de apa.
2) "Cata piatra" e dupa gustul omului... teoria spune ca piatra e benefica bazinului (deoarece intretine colonii de bacterii), asa ca poti pune cateva kilograme bune. Aranjeaz-o in asa fel incat sa nu se lipeasca de geam (nu vei putea face curatenie in zona respectiva).
3) Eu am o lampa cu 4x10W (2 leduri albe + 2 leduri albastre) la un bazin de 30x30x35 (cm).
Merg fara probleme 2 ocellaris inauntru... si "domnisoarele" (damsel) ar putea fi o solutie.
Merci mult pentru sfaturi.Aici in Canada ca si in Romania ofertele sunt multe(nu zic foarte multe in Canada pentru ca in USA sunt si mai multe

).Cum spuneam doresc sa incep cu ceva foarte simplu,gen nano apoi voi vedea in functie de rezultate daca imi fac unul mare (aici ma refer la unul de 200-300 L).Momentan totul este la stadiul de proiect.Tin sa mentionez ca acum am un acvariu plantat de aproximativ 80 L si sunt foarte multumit de evolutia lui.Pana atunci mai am de studiat.O zi buna tuturor romanilor din tara si de pe forum

.