kirucd wrote:Solutia pe care o pui in tester e diluata? E cu apa din acvariu? In mod normal trebuie sa fie 35 de picaturi din
solutia nediluata. ...
Solutia e nediluata si am respectat instructiunile (35 picaturi), iar pana acum (inainte de a schimba compozitia bombei) totul parea normal... indica bine, cred eu.
Humbert wrote:fa si tu un test de ph cu un kit dedicat de testare si o sa-ti dai seama singur daca testul permanent a luat-o razna sau nu
uneori mi se intampla si mie la testul permanent sa arate complet aiurea si nu am o explicatie pentru asta...
Din pacate sunt in plop cu banii, asa ca deocamdata nu pot sa imi iau un test dedicat de PH.
Dar daca ar fi sa ma iau dupa PH si KH indicat de testul 6in1, desi stiu ca nu se aplica prea des, conform tabelului relatiei PH<KH>CO2 ar rezulta ca am undeva la 20mg/L CO2 dizolvat in apa.
Daca pestii inca nu s-au intoxicat, tind sa cred (partial) testul 6in1 si sa dau vina pe lapte
O alta observatie ar fi ca frunzele tinere ale plantelor par sa sufere ceva deformari, iar frunzele cele mai vechi au inceput sa se "topeasca"... asta chiar ma pune pe ganduri.