Author |
Message |
ReBella
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 09/04/2015 17:08:27
![[Up]](/forum/templates/default/images/icon_up.gif)
|
ReBella
Ultrahigh member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/d010396ca8abf6ead8cacc2c2f2f26c7.jpg)
IP:
|
Eu sunt foarte multumita de Ph Controllerele de la JBL, imi merg foarte bine de multi ani ... la fel si sondele de la JBL si Sera, au tinut macar 2-3 ani fiecare.
|
Until you find someone worth dying for, you never really live. |
|
 |
Koh-i-Noor
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 09/04/2015 17:26:47
|
Koh-i-Noor
Membru de baza
![[Avatar]](/forum/images/avatar/6e88ec1459f337d5bea6353f8bff8026.jpeg)
IP:
|
almost, aia standard la germani e asta: http://fish.aquaristic.net/Sybon-Scientific-pH-Electrode-standard-grade.html?force_sid=1596174704aede43bc8eead0e04c4dc2
pacat ca nevertebrate n-a adus si varianta "laborator quality" a sondei.
Felicitari pentru alegere, vlad, si asteptam.. Jurnalul acvariului
|
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 09/04/2015 20:15:03
|
stefanp
Moderator
IP:
|
vladwill wrote:
Eu imi voi cumpara Dennerle Evolution Deluxe si vreau sa-l iau nou, cu garantie . L-am gasit pe Acvamax cu 1374 , dar si la zooplus cu 1200 ( dar nu il au pe stoc ) . Daca imi puteti recomanda ceva magazine care sa aiba preturi bune v-as multumi .
Eu zic ca nu o sa fii dezamagit
Referitor la Acvamax, fii atent si suna dupa ce dai comanda (daca dai la ei) si spune-le CLAR ca vrei factura si garantie (eventual si bon fiscal)  Au obiceiul sa nu dea. (ma refer la factura, caci garantia e in cutie oricum...dar fara factura, e fix pix  )
Poti contacta si zooplus sa vezi daca iti pot aduce.
De asemenea mai poti incerca la shop.acvariu.ro ; nu e in lista, dar sigur iti poate aduce pe comanda, fara probleme. Nu stiu pretul.
Produse Dennerle am vazut si la tropheus.ro , nu si controllerul dar iarasi cred ca iti pot aduce la comanda.
La fel si nevertebrate probabil pot aduce.
Arunca-le cate un mail si vezi ce raspund.
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Romanian Aquascaping Contest 2016
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
kirucd
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 09/04/2015 22:02:06
|
kirucd
DIY Master
IP:
|
Good choice
|
Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page |
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 09/04/2015 23:39:50
|
vladwill
Junior member
IP:
|
Eu zic ca nu o sa fii dezamagit
Referitor la Acvamax, fii atent si suna dupa ce dai comanda (daca dai la ei) si spune-le CLAR ca vrei factura si garantie (eventual si bon fiscal)  Au obiceiul sa nu dea. (ma refer la factura, caci garantia e in cutie oricum...dar fara factura, e fix pix  )
De asemenea mai poti incerca la shop.acvariu.ro ; nu e in lista, dar sigur iti poate aduce pe comanda, fara probleme. Nu stiu pretul.
Produse Dennerle am vazut si la tropheus.ro , nu si controllerul dar iarasi cred ca iti pot aduce la comanda.
Stiu ce spui despre Acvamax . Am patit-o deja cu 2 tuburi Giesmann . Fara factura . D-aia e cam ultima solutie .
Mail-uri am trimis deja la Nevertebrate si Zooplus . Incerc si la Acvariu.ro si Tropheus .
Tare important ar fi raspunsul la intrebarea: garantia Dennerle edte sau nu internationala ? Sau macar UE . Ca daca da , e tare simplu de rezolvat cu orice echipament de acvaristica . Am sa trimit cateva mail-uri pe la nemti , sa vedem ce spun .
Nu vreau sa fiu rau si nu vreau sa "moara" ai nostrii dar din pacate e greu de inteles cum magazinul din Munchen vinde cu 30 % mai ieftin decat cel din Timisoara sau Bucuresti . Aflu si apoi share-uiesc informatiile pt cei interesati . Sau , daca deja cineva stie , il ascultam cu interes .
|
Vlad |
|
 |
kirucd
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 09/04/2015 23:45:11
|
kirucd
DIY Master
IP:
|
Garantia este internationala, adica cel putin UE. Poti sa cumperi fara probleme din Germania.
Oricum firma este una serioasa asa incat nu cred sa ai probleme, adica nu cred sa ai probleme in
ceea ce priveste functionarea controllerului.
Alex poate sa iti confirme
|
Filtre biologice
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/24422.page
Reef 500+
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/17511.page
Scubaline 460 - Discusi
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/15524.page
Bean animal overflow
http://www.acvariu.ro/forum/posts/list/20369.page |
|
 |
t_radu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 08:15:19
|
t_radu
Junior member
IP:
|
Vis-a-vis de garantie (fara intentie de a face reclama) am comandat de la zooplus un filtru extern. A functionat fix 10 secunde de la punerea in functiune. La 10 seara am trimis un mail catre suport, a doua zi la 9 dimineata am primit raspuns de la ei. La 11.00, aceeasi zi am primit mail de la zooplus Germania ca produsul nou a fost trimis si a doua zi era deja la mine. Daca mai imi spuneti vreo firma din romania care face asa....
|
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 09:19:00
|
vladwill
Junior member
IP:
|
Ai comandat de pe zooplus Romania ?
|
Vlad |
|
 |
t_radu
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 10:45:02
|
t_radu
Junior member
IP:
|
Da
|
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 11:16:46
|
vladwill
Junior member
IP:
|
t_radu wrote:Vis-a-vis de garantie (fara intentie de a face reclama) am comandat de la zooplus un filtru extern. A functionat fix 10 secunde de la punerea in functiune. La 10 seara am trimis un mail catre suport, a doua zi la 9 dimineata am primit raspuns de la ei. La 11.00, aceeasi zi am primit mail de la zooplus Germania ca produsul nou a fost trimis si a doua zi era deja la mine. Daca mai imi spuneti vreo firma din romania care face asa....
Informatii foarte valoroase . Multumim !
Inca o intrebare , ca sa ma lamuresc : Ai primit produsul nou in 2 zile dupa ce ai trimis mail-ul ca primul era defect . Ce s-a intamplat cu primul ? Ai primit al doilea produs inainte sa-l trimiti inapoi pe primul ?
Multumesc !
|
Vlad |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 12:14:52
|
stefanp
Moderator
IP:
|
kirucd wrote:Garantia este internationala, adica cel putin UE. Poti sa cumperi fara probleme din Germania.
Oricum firma este una serioasa asa incat nu cred sa ai probleme, adica nu cred sa ai probleme in
Dar din cate stiu, trebuie sa ai totusi o dovada ca l-ai cumparat din magazin si nu second hand de la un amic sau de la cineva care l-a furat de pe cine stie unde...
Ori pentru asta ai nevoie de o factura, o stampila de la magazinul de unde l-ai cumparat; data cumpararii (caci altfel habar n-are firma daca mai e, sau nu in garantie).
Cel putin asa stiu eu.
Mai sus vorbeam de magazin, nu de firma producatoare.
This message was edited 1 time. Last update was at 10/04/2015 12:15:33
|
Zambesc chiar de traiesc in conditii austere, caci bucuria mea se trage din alte sfere ! Jurnal acvariu (proiect finalizat) | Unu' micu' pentru creveti (proiect finalizat) | Borcanu' lu' Grigore (proiect finalizat)
Incercare de aquascaping (proiect finalizat) | La munte - nano (finalizat) | Highway to hell (finalizat) | The great Danish | Dennerle tank
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 13:07:49
|
vladwill
Junior member
IP:
|
stefanp wrote:
kirucd wrote:Garantia este internationala, adica cel putin UE. Poti sa cumperi fara probleme din Germania.
Dar din cate stiu, trebuie sa ai totusi o dovada ca l-ai cumparat din magazin si nu second hand de la un amic sau de la cineva care l-a furat de pe cine stie unde...
Ori pentru asta ai nevoie de o factura, o stampila de la magazinul de unde l-ai cumparat; data cumpararii (caci altfel habar n-are firma daca mai e, sau nu in garantie).
Cel putin asa stiu eu.
Mai sus vorbeam de magazin, nu de firma producatoare.
Am trimis mail la Dennerle cu intrebarea legata de garantie . Sa vedem ce spun ei . Vorbim aici de situatia in care cumparam produse dintr-un magazin ( de exemplu din Germania ) si avem o problema de garantie in Romania fiiind . Sa vedem daca in raspuns ne indica un reprezentant care se ocupa de garantie sau trebuie trimis in Germania .
Ca e firma serioasa stiu , dar nu vreau sa fiu ghinionistul care tocmai primeste acel produs din 10.000 care are o problema . Si cu ocazia asta aflam si ce se intampla dupa ce expira perioada de garantie , ca si post garantia este importanta . Totusi , sunt niste bani .
|
Vlad |
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 13:41:44
|
vladwill
Junior member
IP:
|
vladwill wrote:
Am trimis mail la zooplus, tropheus , acvariu.ro, tucradio .
La preturi in Germania am gasit deja cu 190 de EURO , deci, e important raspunsul legat de garantie .
|
Vlad |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 16:19:01
|
stefanp
Moderator
IP:
|
Daca iei de la un magazin din Romania, atunci ei se vor ocupa de trimiterea produsului in garantie.
Tu doar va trebui sa-l trimiti magazinului.
|
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 16:26:23
|
vladwill
Junior member
IP:
|
Stiu . Intrebarea este ce se intampla daca iau de afara si se strica .
La Sony , de ex, daca cumpar un ap foto din Anglia, sa spunem, si se strica, merg cu garantia... internationala...la reprezentantul lor din RO si mi-l repara/schimba . Sa vedem cu e cu Dennerle .
Am primit deja raspuns de la Tropheus ... 1300 lei . Daca iau cei 190 Euro din Germani, ii inmultesc cu 4,45 si scot TVA-ul de 19%, inseamna ca ajung la aprox 710 lei, adica 45% mai ieftin ... juma de pret .
Astept totusi raspunsul de la Dennerle , dar, am impresia ca oricum ai lua-o , este mai avantajos din Germania .
Revin. Nu e cinstita comparatia pentru ca trebuie scos TVA-ul si din RO , deci comparatia este intre 1048 Lei si 710 Lei , adica undeva la 32% mai putin.
This message was edited 1 time. Last update was at 10/04/2015 16:28:39
|
Vlad |
|
 |
ReBella
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 10/04/2015 23:57:09
|
ReBella
Ultrahigh member
![[Avatar]](/forum/images/avatar/d010396ca8abf6ead8cacc2c2f2f26c7.jpg)
IP:
|
Costul transportului din Germania nu il adaugi?
|
Until you find someone worth dying for, you never really live. |
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 11/04/2015 01:04:14
|
vladwill
Junior member
IP:
|
Ai dreptate . In jur de 15 Euro . Din Ro cred ca ne costa in jur de 4 Euro . Deci mai apar 50 de lei avantaj Ro
|
Vlad |
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 15/04/2015 16:25:02
|
vladwill
Junior member
IP:
|
Am ajuns si la final cu acest topic.
Acum 8 zile am trimis mail la cei pe care i-am precizat mai sus .
Am primit 3 raspunsuri : Dennerle , Tropheus si Tucradio . Intre timp am mai sunat si la Nevertebrate.ro
Niciunul nu-l are pe stoc , pana la urma am decis sa-l cumpar de la Nevertebrate, avand in vedere si raspunsul de la Dennerle care este urmatorul :
Your 3 years warranty will be solved as follows:
- if you will achieve the product directly from Germany, your product will be repaired or replace in the same place (Germany).
- if you will achieve the product from Romania at one of our official distributors your product will be repaired or replace directly by them.
.... deci, prefer sa cumpar din Romania si sa rezolv aici orice problema daca apare .
|
Vlad |
|
 |
stefanp
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 15/04/2015 23:14:35
|
stefanp
Moderator
IP:
|
vladwill wrote:- if you will achieve the product from Romania at one of our official distributors your product will be repaired or replace directly by them.
.... deci, prefer sa cumpar din Romania si sa rezolv aici orice problema daca apare .
In cazul asta, ai grija sa iei de la un DISTRIBUITOR AUTORIZAT !
Din cate stiu eu, shop.acvariu.ro si nevertebrate se numara printre ei. Poate or mai fi si altii (asta il poti intreba pe Alex Veres).
|
Blog despre acvaristica
Despre Dennerle |
|
 |
vladwill
![[Post New]](/forum/templates/default/images/icon_minipost_new.gif) 16/04/2015 14:08:57
|
vladwill
Junior member
IP:
|
De la Nevertebrate l-am comandat . Baieti tare faini
|
Vlad |
|
 |
|